Ugrás a tartalomhoz

Barni

Admin
  • Hozzászólások

    34
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta Barni


  1. image.pngLOCSOLÓVERSÍRÓ VERSENY

     


    Sziasztok!


    Nagy örömünkre szolgál, hogy a múlt héten megnyithattuk fórumunkat, ahol most egy húsvéti meglepetéssel készültünk számotokra. Szeretnénk meginvitálni titeket egy locsolóvers versenyre, ahol a ti szavazataitok döntik el, ki nyeri meg a vágyott díjakat. Vegyetek inspirációt a hagyományos versekből, és mutassátok meg, milyen tehetséges költők is lakoznak bennetek!

     

    SZABÁLYOK ÉS ÚTMUTATÓ:

    • Nevezés: Küldj be egy általad írt locsolóverset! Minden résztvevő csupán egy verssel nevezhet.
    • Eredetiség: Bátorítunk mindenkit, hogy saját inspirációból alkossanak, kerülve a mesterséges intelligencia, így például a ChatGPT használatát.
    • Tartalmi korlátok: Minden versnek összhangban kell lennie fórumunk szabályzatával.
    • Illemszabályok: Az obszcén vagy szabályzattól eltérő verseket eltávolítjuk. A témához nem kapcsolódó hozzászólások, képek vagy csatolmányok nem megengedettek és eltávolításra kerülnek.
    • Szavazás: A győztest a közösség választja ki, azaz a legtöbb pozitív reakciót kapott vers nyer. Döntetlen esetén, csapatunk tagjainak szavazata fogja eldönteni a kérdést.

     

    VERSEKKEL KAPCSOLATOS KRITÉRIUMOK:

    • Felépítés: A verseknek legfeljebb 4 versszakból kell állniuk, versszakonként maximum 16 sorral.
    • Rugalmasság: Tudjuk, hogy nem mindenki született költő, ezért a minimum követelmény egy darab, 4 soros versszak.

     

    NEVEZÉSI ÉS BÍRÁLATI INFORMÁCIÓK:

    • Elkészült műveket ebbe a topicba küldjétek be.
    • Beküldési Határidő: 2024.03.29. (péntek) | 23:59
    • Szavazási időszak: 2024.03.30. 00:00 - 04.01. 19:00
    • Eredményhirdetés időpontja: 2024.04.01. (hétfő) | 21:00

     

    NYEREMÉNY:

    • Szervernyitást követően 2.500 PP jóváírás, valamint egy darab 50%-os kedvezmény kupon teljesítmény, illetve egy darab 50%-os kedvezmény kupon optikai járműtuningra.

     

    Kíváncsian várjuk alkotásaitokat!

    Minden résztvevőnek sok sikert és inspiráló alkotói pillanatokat kíván az OctansV Csapata!


  2. Nevtelen-2.png


     

    Bemutatkozás:

    Taylor McCarthy: "Egy Ír származású ember vagyok, akinek a vérében van mint az autószerelés, úgy mint a versenyzés. 3 éves korom óta tanulom az autószerelés művészetét. Mindezek mellett, művészeti iskolát végzett, és tanult embernek tartom magam, de gyökereimtől nem akarok elszakadni. Mindig tudni fogom, hogy ki vagyok és honnan jöttem."

    Peter H McCarthy: "A Hayes Auto & Body Shop vállalatának igazgatója vagyok, egy elég meghatározó múlttal rendelkezem járművek terén nem véletlen esett arra a választásom hogy egy ilyen professzionális szerelőtelepnél helyezkedjem el. 16 éves koromban kezdtem el mélyebben az autókkal foglalkozni, ezt úgy értem hogy akkoriban el kezdtem tanulni nagyszüleimtől a szakmát, ők is egy kisebb telepet vezettek Stevensvilleben, a telep sajnos csak éppen hogy termelt egy minimális profitot és sajnálatos módon később csődbe is ment. haláluk után Los Santosba költöztem ahol arra a döntésre jutottam hogy nyomdokaikba lépve én is megpróbálok egy telephelyet üzemeltetni, nos ez össze is jött. Mára a Hayes Auto & Body Shop odáig nőtt hogy egy viszonylag nagy teleppel rendelkezünk. Mint a családi emlék mint a cég növelése, a lakosság foglalkoztatása végett vágunk bele ebbe testvéreimmel. A célunk nem a pénz szerzés hanem a szórakoztatás, az hogy boldogságot csaljunk az emberek arcára, éppen ezért dolgozunk alacsony árakkal. Nem pazarolnám a szót. Lehet hogy 31 évesen másoknak már rég meg van az amit én tervezek de valahol el kell kezdeni!"

     

     


     

    Elképzelésünk a céggel kapcsolatban:

     

    Elképzelésünkben a cég egy főként családias, jó élményt kínáló versenyek szervezéséről szólna. Különböző jegytípusainkkal és többnél több kedvezménnyel várnánk ügyfeleinket. Nyitva tartásunk előzetes foglalás esetén, lehet akár nyitás előtt, vagy zárás után. Amennyiben egy esti versenyre vagy egy olyan versenyre vágynak ahol reggeltől akár késő estig tartó maratont szeretnének szervezni.
    Amennyiben egy egésznapos versenyt szeretne szervezni, nyugodtan hagyja a kocsiját a Hayes Auto & Body Shop szakszervízében, és ameddig lenyom pár kört addig kedvezményes áron, gyorsan, olcsón és precízen megszerelik szerelőink a járművét.

    Hayes_Karting-plakat.thumb.png.f5281556ff3764eb190387250af736a3.png

     


     

    Elképzelés az árazással kapcsolatban:

    Árainkat főként egy átlagos ember tárcájához igazítottuk. Nálunk egy versenyt nem időben, hanem megtett körökben mérjük, a körök lehetnek bármilyen hosszúságúak, ezt csak a vezetési stílusod szabja meg. Áraink tartalmazzák a járművek esetleges sérüléseinek felmerülő költségeit. A családokon, barátokon kívül a "nagyobb" családokra, cégekre is gondoltunk kedvezményes jegyeinkkel melyeket, 1, 2, 3 órás vagy akár egész napos időintervallumban is tudunk biztosítani előzetes egyeztetések alapján. Nálunk az embereknek lehetőségük van személyre szabott versenymódokat választani, kérhetnek időmérő versenyt, csoportos versenyt, vagy akár több ideig tartó nagy futamok lejátszását a családjával, vagy baráti társaságával. A cégeket, vállalatokat, és magánszemélyeket kedvezményekkel, személy korlátozás nélkül várunk.

    1007975110_gocartbills.thumb.png.d25c128322c2e26631600936e1c400ef.png


    Házirend:

    1. Versenypályánk területén, mindennemű illegális tevékenység tilos, ide értve fegyver, tudatmódosító szerek, alkohol birtoklása, illetve azok hatásai alatt való vezetés, és a pályán tartózkodást.
    2. Verseny lefolyása alatt szigorúan tilos elhagyni a gépjárművet, mivel súlyos személyi sérülések történhetnek.
    3. Azoknak az embereknek akik a versenyben nem vesznek részt, szigorúan tilos a pályán tartózkodniuk.
    4. Alap viselkedés etiketti szabályok betartása kötelező, ide értve másokat szitok szavakkal való illetését, és inzultálását.
    5. A versenyben egymás kilökésének engedélyezése, verseny előtt történő egyeztetés alapján történik, amennyiben a megegyezés alapján a kilökés tilos az első figyelmeztetés után történő kilökés esetén az agresszív felet kizárhatják a verseny rendezői.

     

    Köszönjük hogy végigolvasta pályázatunkat.
    Tisztelettel Taylor McCarthy és Peter H McCarthy

     

    • Tetszik 1
×
×
  • Új létrehozása...