Ugrás a tartalomhoz

aTywin

Játékos
  • Hozzászólások

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta aTywin

  1. Reno Biggums (25)

     

    Magasság: 180 cm
    Súly: 90
    Beszélt nyelvek: Angol
    Állampolgárság: Amerikai
    Etnikum:Afroamerikai
    Születési hely, idő : Los Santos, 1995.01.17
    Anyja neve: Lydia Johnson

    Pozitív tulajdonságok
    - Könnyen meggyőzi az embereket
    - Elszánt
    - kitartó
    - Humoros


    Negatív tulajdonságok
    - Figyelemhajhász
    - Faragatlan
    - Makacs
    - Hazudós


     

     

     

    Prológus

     

    A történet hőse, Reno, 1995.01.17-én született. Anyja Lydia egy gyengéd, kedves kis nőszemély. Apja Travis, egy vaskezű takarító a helyi iskolából. Kisgyereknek is eleven volt, igazi önbizalom bomba. Az óvodában is gyakran kevert bajt, ezért szülei sokszor szidták meg tettei nyomán. Előszeretettel hazudott fiatal kora ellenére. Ez a jellem nagyjából egész életét végigkísérte. 

     

    Nebulói élet

     

    A kis Reno füllentéseivel, és állandó hatalmas szája miatt, az iskola berkein belül is gyakran keveredett összeütközésbe, mind tanárokkal, mind a többi gyerekkel. Ennek ellenére az órákon aktív volt, és szorgalmasan építette tudásának alapjait. Az egyik legfontosabb személy az életében öccse, Busta volt. Próbálta védelmezni, támogatni őt, az akkor még meglehetősen egyszerű életében. Öccséhez hasonlóan, hatalmas fordulópont az volt, amikor édesanyjuknál leukémiát diagnosztizáltak. Mivel édesanyjukat szinte játszi könnyedséggel vitte el a betegség, és apjuk, nem volt képes egy fizetésből eltartani őket, gyámság alá kerültek. A két testvér, teljesen elszakadt egymástól. Reno jegyei romlottak, nem tudott  a tanulásra összpontosítani. Azon törte a fejét, hogy hogyan érhetné el a célját. Maga mellett akarta tudni testvérét. Az általános iskola után belekezd felsőbb tanulmányaiba, de ez nem tart sokáig.

     

    Éjszakai élet

    Reno-t nem köti le az iskola. Nem lusta lesz, csak szerinte a való élet jobb tanár, mint az erre szánt intézmény. Kevés idő kell hozzá, hogy arra az elhatározásra jusson: Otthagyja az iskolát. A fiatal egy bárban kezd el dolgozni. Egy kedves fehér férfi, Reginald oldalán elsajátítja a bartender szakma minden csínját-bínját. Ennek hála közel kerül a zene világához, szerinte neki van a legjobb zenei ízlése. Főként mixeket hallgat, és élvez, de az old school rap vonalat sem veti meg. Természetesen az efféle életmód szerves része a drog, az alkohol, a könnyűvérű nők, a szerencsejáték. Reno-n tökéletesen megfigyelhető a szerencsejáték függővé avanzsálás folyamata. Először csak kaparós sorsjegyek tömkelege. Majd lottó, sportfogadások, és végül, az utolsó mentsvár, amikor már minden mást unottan forgat az ember, a kaszinó. Reginald tanítja meg pókerezni és blackjackezni. Az ifjú profikat megszégyenítő tudásra tesz szert. Így, a kaszinóban is ez hatalmas kedvence lesz.

    Kisebb tétekkel kezdi, sosem ül be a nagyobb kutyák asztalához. Egyelőre , tökéletesen kielégíti őt a játék iránti szeretete. Azonban tudjuk jól, hogy ennél a pontnál nagyon kevés függő áll meg. Nincs ez másképpen hősünknél sem. Izgatja a könnyű pénz gondolata, a fényűző élet, és amúgy sem elég neki sosem semmi. Ezért egy napon elhatározza, hogy leül a nagy tétes asztalhoz. Egy nagyon idegszorító meccs végén, egy Royal Flush-t sikerül felmutatnia, amivel az egész pot-ot magáénak tudhatja. Reno, szerencséjének köszönhetően szinte egy vagyont nyer. Ebből a pénzből vesz egy hőn áhított autót, a VSTR-t. Illetve, egy kellemes kis házacskát, a Vespucci Canals területén. Elhatározza, hogy ide fogja költöztetni Bustát is, amint az megoldható.

     

    A szerencse forgandó

     

    Mint tudjuk, a szerencsejáték bűbájos világa, nem arra lett tervezve, hogy hosszú távon valaki gazdag is maradjon. Ez a “végzet” Reno-t is hamar utoléri. Hatalmas vesztes szériába kezd. Természetesen ez nem zavarja, hisz van elég pénze. Általában az emberek ilyenkor reflektálnak az életükre, és átgondolják tetteiket. Azonban hála, az ifjú fekete srác makacsságának, és “ki ha én nem? “ stílusának, ez az önismereti óra kimarad. Gyors vagyon, és szerencséjében bízva, ismét leül a nagy tétes asztalhoz. A játszma, meglepően jól megy. Reno érzi, hogy a kezében van a játszma. A végére, csak ketten maradnak. Egy szofisztikált, jómódú középkorú férfi, és ő. Oda vissza repülnek a tétek, szállnak a kártyák. Hol bukja a pénzt, hol nyeri. Hosszas vívódás után kerül a játszma oda, hogy autóján kívül, mindent kockáztat Reno. Bedobja a ház kulcsait, és legutolsó kis dollárját is. Ezzel a játékban úgynevezett, All-in-t hajt végre. A leosztás szerint, éppen egy Drill-t szorongat a kezében. Pechjére, az úriember, megadja a tétet. Szinte a légy zümmögését is lehet hallani a teremben, annyira csöndes, de feszült a hangulat. Az utolsó leosztást követően, Reno, boldogan mutatja a lapjait. Amivel nem számolt, az az, hogy az ellenfele, egy olyan helyzetet hozott ki a leosztásból, ami régebben nagyon is boldoggá tette az ifjút. Royal flush.
    Így Reno, mindent elbukott, amiért oly nehezen küzdött. Ezzel szertefoszlanak álmai.


     

    A lejtő

    A balszerencsés játék következtében, házát, és minden pénzét elveszti. A bárban, ahol dolgozott, nem látják már szívesen. Túl sok munkanapot hagyott ki a szenvedélye miatt.

    Alkalmi munkákból él, szinte bármit megcsinál, hogy egy kis pénzhez jusson. Egy szerencsejátékos társa szállásolja el, egy kis takaros ingatlanában, amíg talpra nem áll.

    Folyamatosan azon fáradozik, hogy testvérét magához tudja venni, és megfeleljen a gyámügy által szabott  feltételeknek. A procedúra közben, sokszor a kemény drogok felé nyúl. Nem feltétlen függőségről beszélünk. Szereti, imádja, de csak hétvégente tolja. Amolyan gőz leeresztés címszó alatt. A fiatal, a Social Media berkein keresi békéjét, megnyugvást, támaszt. Tetszik neki az influencer élet, szeretné a világ  igazságtalanságait felszínre hozni. Nagy mottója, a “ negatív reklám is reklám”. Gyakran trashtalkol más közösségi médiás “sztárt”, hírességet. Szerencseszáma, a 21. Ezt magára is varratja. Feltehetően a Blackjackes múltjára vezethető vissza, annak ellenére, hogy inkább pókerrel kereste a kenyerét. Az alkalmi munka nem nyújt megfelelő bevétel forrást, ezért pár helyi feketével belekanalazik a drogbizniszbe is. Amatőr módon szórja a füvet, és egyéb drogokat. Akár kiskorúaknak is.

     

    Élet a testvérrel

     

    Reno sikeresen összegazdálkodik annyi pénzt, hogy testvére befogadásához megfeleljen a kritériumoknak. Ez meg is történik idővel.Az idősebb Biggums, igyekszik öccsétől titkolni drogos, és árus mivoltát. Sokat veszekednek, mikor Busta marihuánától bűzlő ruhában ér haza. A házimunkát megosztják, általában rendelnek. Nem túl fényes a kapcsolat , de legalább együtt vannak. A két testvér életébe egy nagy fordulópont, mikor a lakásukban, egy zord, vitától fűtött éjszakán tűz üt ki. Ezt a szerencsétlenséget egy égve felejtett régi lámpa okozza. A nagyon felforrósodott tárgy, könnyen lángra lobbantja a régi, szinte már foszló függönyt. Ezt a problémát, Busta érzékeli. Ekkor Reno marihuánától álmosan szuszog a szobájában. A két testvér majdnem otthagyja a fogát, azonban hála Busta gyors reakciójának, megússzák az esetet.
    Ettől az esettől, ismét közelebb kerül a két testvér. Közösen belevágnak a Crypto rejtelmes világába, és ketten, karöltve fröcsögnek a világhálón, hírnévre vágyva.


     

     

    • Célok:
    • Siker elérése az influenszer létben  
    • Befolyást szerezni a városban
    • Betörni a drogpiacra
    • Tetszik 4
×
×
  • Új létrehozása...