Ugrás a tartalomhoz

Kimberly

Játékos
  • Hozzászólások

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta Kimberly

  1. image.png JÁRMŰVEKKEL/RUHÁKKAL KAPCSOLATOS ÖTLET


    Ötlet megnevezése: "Kézifék" motorokba is
    Discord név: dia0843
    Ötlet kifejtése: Jót tenne a motoroknak, ha valahogyan le tudnánk őket fixálni a helyükre. 
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Nem lehet normálisan leparkolni a motorokat, mert mindig elmozdulnak a helyükről, ezért képesek össze is bugolni, ha több van egymás mellett. Ezt régen kézifékkel oldottuk meg, ami jelenleg nem elérhető motorokban. Nem beszélve arról, hogy eléggé illúzióromboló tud lenni egy motoros klub számára is, ha szanaszét vannak a motorok.
    Csatolmány(ok): Csatolmányok helye

    • Tetszik 4
    • Imádom 3
  2.  

    Született 1997.10.05-én Floridában. Édesanyja kisvárosi boltos volt. A család mindig is szerény körülmények között élt, de mindig megtanították Claudiát az értékek fontosságára és a kemény munkára. Apja korán elhunyt egy munkahelyi balesetben, így az anyagi terhek főleg az édesanyjára nehezedtek.

    Claudia gyerekként sok időt töltött édesanyja boltjában, segítve neki az üzletben. Annak ellenére, hogy nem voltak gazdagok, a család mindig is összetartó és szeretetteljes volt. Claudia mindig is érezte, hogy támogatva van, és bár voltak nehézségeik, sosem hiányzott belőlük az optimizmus és a kitartás.
    Kamaszként Claudia felfedezte a motorok iránti szenvedélyét, és gyakran kis túrákat tett a közelben lévő utakon barátaival. Ez volt az az időszak, amikor igazán megszerette a motorozást és a szabadság érzését, amit a motorok nyújtanak.
    Édesanyja mindig bátorította Claudiat, hogy kövesse az álmait és higgyen saját képességeiben. Ez a támogatás és szeretet mindig is erőt adott neki, hogy kitartson céljai eléréséért, és sosem adja fel, bármi is legyen az útjában.

    ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    🌸Külső jellemzői:🌸

    • 168cm magas
    • Átlagos testalkat
    • Éjkék szemszínével kápráztat mindenkit
    • Jellegzetes hajszíne szőke melír elől, többi része fekete
    • Testén különböző helyeken más-más nonfiguratív, illetve törzsi tetoválások vannak

    🌸Személyiségjegyek:🌸

    • Hidegvérű
    • Határozott
    • Ambíciózus
    • Makacs
    • Tanulékony

    ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    Claudia már egy ideje az álláshirdetéseket böngészte, ahol rá is bukkant egy számára tökéletesnek tűnő ajánlatra. A hirdetésben táncoslányokat, illetve pultosokat kerestek. Mindig is érdekelte ez a fajta ipar, azonban aggódott az ismerősei miatt, hogy milyen véleménnyel lesznek róla. Az ötlettől nem tántorodott el, inkább nézett magának egy távolabbi várost, ami Los Santos lett. Ez város márpedig tele volt ilyen lehetőségekkel, amire a leányzó vágyott. A legelső látogatása egy nightclubba vezetett, ahová táncoslányt kerestek. Hosszas beszélgetések után sikerült megegyeznie a klub vezetőjével, aki készséggel fogadta a lányt, és szállást is biztosított neki az első fizetéséig. Az első fellépése szinte tökéletesnek bizonyult, a felettese maximálisan meg volt elégedve a tehetségével. Ahogy teltek az esték, Claudiát egyre többen megismerték a klubban, számtalan ajánlatot kapott arra, hogy fizetését kiegészítheti egy kis plusz szolgáltatással. A lány ezt rendre visszautasította, és nyomatékosította főnökét, hogy neki a táncon kívül más nem fér bele a munkakörébe. 

    Néhány hónap elteltével Claudia már elég stabilan állt ahhoz, hogy több szabadidőt engedjen meg magának, ezáltal a várost jobban megismerhesse. Így is tett, egyik este rátalált egy "LittleBelfast" nevű Ír eredetű kocsmára. Felkeltette érdeklődését a kocsmán belül, és kívül nyüzsgő tömeg, ezért reménykedve abban, hogy talán ismerősöket szerezhet, belépett a kocsmába. A belépést követően a bent látottakra a legkevésbé sem számított, hiszen ez a hely tele volt bőrkabátos - mellényes nem túl jó első benyomást keltő fickókkal. Bátorságát összeszedve a pulthoz sétált, leplezte minden bizonytalanságát, és leült a legközelebbi bárszékre. Kis idő után a pultos megszólította:

    - Mit szeretnél? - kérdezte a pultos Claudiától.

    - Egy Whiskey-t kérek.

    - Remélem jég nélkül, mert itt jeget nem kapsz.

    - Kettő jéggel. - válaszolta Claudia mutatva ujjaival is

    - Egy Ír kocsmába nem fogsz kapni Whiskeybe jeget.

    - Jó akkor kérek egy pohár kólát két jéggel, és egy Whiskeyt.

    A pultos Claudia válaszán elmosolyodik, majd készít neki egy dupla jeges Whiskey-t, és kitolja elé a pultra.

    - Egészségedre csajszi!

    Claudia magához veszi az italát, és belekortyol, közben kezd feloldódni, és figyeli a kocsmában történő eseményeket. 

    Az idő elteltével feltűnt neki, hogy egy fickó sorra ugyanazt az italt rendeli magának, amit egy elég furcsa kinézetű üvegből töltenek ki neki. Claudia számára érthetetlen módon a pult alól került elő. Kíváncsi tekintettel fordul a pultoshoz, majd megkérdezi tőle:

    - Mi az az ital, abban a furcsa üvegben?

    - Ez? Kraken rum. Nem láttál még ilyet? -kérdezte a pultos

    - Nem, de mégcsak nem is hallottam róla.

    - Nézz szét az itallapon, hátha megtetszik számodra valami, a jeges Whiskeyn kívül. -le is tette Claudia elé az itallapot

    A lapot olvasgatva feltűnt neki egy "Especially for Zander" felirat a Kraken rum mellett. 

    - Ő volt ennek az italnak a kitalálója? - kérdezte komolyan Claudia a pultost

    - Igen... persze, hogy ő. Több száz évvel ezelőttről, és még mai napig fennmaradt a találmánya, és a legenda szerint ez tartja őt életben! -válaszolta a pultos komoly hangvétellel.

    A pultos mondatán azonnal nevetésbe tör ki mindenki, aki a pult körül támaszkodott, és ült. 

    A nevetésre odalép egy fickó a többiekhez, és megkérdezi:

    - Mi ez a nevetés, mi olyan vicces? -kérdezte a srác.

    - Hé Zander, nem is tudtam, hogy te találtad ki a Krakent! -nevetve jegyzi meg egy tag Zander felé.

    - Hát ezt én sem, de kurva jó vagyok akkor ezek szerint! - nevetve érkezik a válasz tőle.

    - Te lennél Zander? -kérdezte meg Claudia

    - Ahogy hallottad, én vagyok.

    Ezzel pedig elkezdődött egy hosszas beszélgetés közöttük, miközben az idő csak telt, az italok pedig csak fogytak.

    _________________________________________________________________________________________________________________________________________

    Claudia és Zander napi rendszerességgel találkoztak a kocsmában. A minap is így történt, telt az este a megszokott módon. Italoznak, beszélgetnek, szórakoznak. Eddigre már elég jól megismerték egymást, közös programokat is szerveztek.

    Egy kocsmában töltött este során, Zander telefonja váratlanul csörögni kezd. Elő is veszi zsebéből a mobilt, majd néhány másodperces telefonbeszélgetés után Zander így szól:

    -Hölgyem, le kell lépnem, remélem találkozunk még.
    -Mhm, mindannyian ezt mondjátok –teljes unottsággal-.
    Zander sóhajtott egyet, tudta, hogy ebből még problémája akadhat a klubbal szemben, de ezt a lányt most nem akarta elereszteni. „Kellemest a hasznossal”… Gondolta.

    -Rendben gyere velem…
    A lány halványan elmosolyodott, de nem mutatott túlzó örömöt, valószínűleg leplezni akarta örömét, de ez akkor nem számított, meló volt. A motorhoz menet Zander elhadarta az alapvető szabályokat.

    -Ha bárki kérdezi, velem vagy. Ha azt mondom „most le kell lépned”, lelépsz. Egy mukkot se szólj mikor oda értünk. És csak köve…
    -Miért ne szóljak egy mu…

    Zander ekkor az ujját a szája elé helyezte kacsintott egyet, mutatott a lány autója felé és nekiiramodtak az estének.

    A kérdéses helyre kiérve, Claudianak feltűnt, hogy eléggé feszült a hangulat. Egy fekete fickó játszotta az eszét a többieknek, amire Zander társasága láthatóan nem akart belemenni a gyerekes "vitába". Azonban amikor a fekete fickó fenyegetőzni kezdett, a tagok körbeállták őt, majd egyiküknél elszakadt a cérna, és nekiesett a fickónak. A rövid dulakodásnak egy pisztolylövés vetett véget, amit Zander adott le. Claudia erre nagyon megijedt, és a kocsija mellé guggolt összekuporodva. 
    Miután lecsendesült a szituáció, Zander keresni kezdte Claudiát, aki épp ekkor dugta ki fejét a kocsi mellől. Megnyugodva vette észre őt. Claudia megszeppenve sétált a kocsi elé, amire rátámaszkodva várta a további történéseket.

    Ahogy Zander közeledni kezdett Claudia felé, így szólt:
    -El kell tűnnöd.
    -Most én is így fogom végezni? -kérdezte Claudia könnyeivel küszködve.
    -Ha hallgatsz rám, akkor nem. El kell tűnnöd. Úgy teljesen, és ne halljunk rólad. Úgyis kiderül, ha nem így tettél. -válaszolt Zander határozottan.
    -Segíthetek is... -ekkor kihúzva magát Claudia
    -Haha, vicces… Felejtsd el, nem a te dolgod. Tünés. 
    A lány lépett egyet a kocsijához, megragadta a sofőr oldali kilincset, aztán egy pillantást vetett a háttérben történő eseményekre, összeszedte a bátorságát, még hátrébb lépett a csomagtartóhoz. Kinyitotta, aztán kérdően pillantott Zanderra.
    -Motorokon aligha cipelitek végig a városon észrevétlenül.
    Zander sóhajtott egyet.
    -Lokira… 
    Még vetett egy szigorú de egyben hálás pillantást a lányra, vissza sietett a srácokhoz.
    -A lány segít nekünk elvinni „Harryhez”!
    A tagok a spontán ötlet hallatán zavartan pillantottak Zanderra.
    -Jelenleg nincs jobb ötletem, és gondolom, nektek sincs. Segítsetek! 
    Zander ekkor megragadta a már kimúló srác karjait, és közösen betették a csomagtartóba. 

    Végül a lány segített eltűntetni a hullát, a munka végeztével a csoporthoz tipegett:
    -Sziasztok, örülök, hogy segíthettem! Claudia vagyok. 
    Ekkor egy nagydarab kopasz, bőrmellényes fószer közelebb lépett Claudiához, és így szólt hozzá halkan.
    -Ugye azt a részt kihagyhatjuk, hogy jövünk egyel. Elégedj meg köszönetképp azzal, hogy nem mellette végezted… egyelőre. Jobban teszed ha eltűnsz…

    Mikor mindenki elindult a motorjaihoz, Zander is odalépett Claudiához:
    -Tényleg kösz, én azért jövök egyel. És ha rám hallgatsz nem tűnsz el, sőt, nagyon közel maradsz hozzánk…
    -„Felejtsd el, nem a te dolgod.” –Ejtve egy cinikus mosolyt Zandernak.-
    -Akkor ez egy randi volt?
    Claudia a cinizmusát folytatva, lépkedett az autójához…
    Mint később kiderült határozottan az volt.

    Ennek már néhány éve, és nem tűnt el. Azóta sok mindenen keresztül mentek együtt is, a klubbal is.

    _________________________________________________________________________________________________________________________________________

    Miután Claudia távozott az ominózus helyszínről, "a felejthetetlen első randi helyszínéről", még aznap este felhívta Zandert, mert nyugtalan volt a történtek miatt, és hogy a motorosok hogyan fogadták Zander kísérőjét a gyilkosság helyszínén. Annak ellenére, hogy alig pár órája ismerték meg egymást, Claudia máris vonzódni kezdett Zanderhez, ezért aggódott is érte. Miközben telefonon beszélgettek az egész sztori kezdett elkanyarodni teljesen más, amolyan személyes irányba. A telefonbeszélgetés további része kettőjükről szólt. Hamar kiderült az is Claudia számára, hogy több bennük az ellentét, mint a közös pont. Ennek ellenére - vagy épp emiatt - egyre jobban vonzódtak egymáshoz. Meg is beszéltek egy legközelebbi időpontot egy találkozásra, ami nem más volt, mint az első találkozás helyszíne. Claudia ebben a pubban lassan törzsvendégnek számított, mivel napi szinten látogatta a helyet, annak reményében, hogy Zanderrel találkozzon. A sűrű látogatása szembetűnő volt a pultosnak, és ezt cinizmussal vegyített humorral jegyezte meg Claudiának:

    -Zander nincs itt! -szólította meg őt a pultos-
    -Öhm, igen látom, hogy nincs itt.
    Claudia láthatóan zavarba jött a pultos egyenes kijelentésére.
    -Nem tudtam nem észrevenni, hogy van köztetek valami.
    -És ezt mégis mire alapozod?
    A pultos egy pillanatra gondolkodóba esett, majd elővette telefonját.
    -Nem is tudom. Talán hívjuk ide! - azzal tárcsázni kezdte Zandert.
    Claudia erre kétségbeesetten hadonászni kezd a pultos előtt.
    -Ne hívd fel, úgysem akar ide jönni, biztos nagyon sok a dolga.
    -Csak blöfföltem, nincs meg a száma!
    Eközben visszacsúsztatja telefonját a zsebébe.


    Claudia italát elfogyasztva csalódottan áll fel a bárszékről, miután rendezte számláját, távozott a pubból. Hazafelé úton egy üzenetet kapott Zandertől, melyben a következő sorok fogadták:
    "Szia! Úgy néz ki tök ráérek ma este. Van kedved belerondítani a nyugodt estémbe?"

    Claudia az üzenetet elolvasva nagyon izgatott lett, rögtön válaszolt is Zandernek:
    "Szia! Véletlenül én is ráérek, szóval szívesen elronthatom az estédet, ha szeretnéd! :P"

    Érkezett a válasz Zandertől:
    "Találkozzunk a pub előtt 11kor"

    Zander kint várta Claudiát a pub előtt, kedves üdvözlés után beléptek a pubba, ahol Claudiának feltűnt, hogy csak klubhoz tartozó személyek vannak bent. Ezt meg is jegyezte Zandernek, aki válaszul kezébe nyomott egy pohár konyakot. Claudia nem is törődve a válasz fontosságával, helyet foglalt a legközelebbi asztalnál, ahová Zander is leült. Ez után hosszas társalgás vette kezdetét, az asztalnál ülő társasággal.
    Claudia éppen kezdte feloldódva érezni magát, mikor valósággal beviharzott a klub elnöke.
    Az elnök miután meglátta Claudiát az asztalnál, szinte megállás nélkül folytatta útját a pub irodája felé, útközben még elengedett egy utasító jelzést Zander felé, hogy kövesse őt.
    Zander erre megszólalt Claudia felé:
    -Bocsáss meg egy pillanatra!
    Ezzel ott is hagyta Claudiát az asztalnál ülő társasággal együtt.
    Claudia figyelemmel kísérte Zandert, ahogy elhalad az iroda felé. Ez rossz érzéssel töltötte el őt, hiszen  nagyon várta, hogy végre beszélgethessen Zanderrel.

    Pár perc elteltével sem érkezett még vissza, ezért tanácstalanul a asztalhoz ülőkhöz fordult:
    -Szerintetek mikor tér vissza Zander?
    Egy klubtag szúrós tekintettel néz Claudiára:
    -Miért érdekel az téged?
    -Mert tulajdonképpen miatta vagyok itt, és megbeszéltük, hogy ma este itt fogunk találkozni.
    -Ne aggódj miatta, bármiről is legyen szó, még ha maga módján is, de elrendezi.
    Claudia erre válaszul csak nagyot kortyolt italából. 


    Néhány várakozással teli perc után Zander megjelent az ajtóban, és magához intette Claudiát. Miután odaért be is invitálta az irodába, ahova már csak ő lépett be. Szemben találta magát a klub elnökével.

    -Valamiért Zander nagyon megbízik benned. - förmedt rá az elnök határozottan-
    -Zanderrel most kezdtem ismerkedni, és nagyon úgy tűnik, hogy egy hullámhosszon vagyunk.
    -Miért gondolod azt, hogy te nem egy leszel a sok közül, a Viking skalpjaiból?
    Claudia erre nagyon furcsán reagál.
    -Ha én is egy lennék a sok közül, valószínüleg nem jött volna ide hozzám az éjszaka közepén, csak azért mert én azt szerettem volna, hanem felhívott volna magához.
    -Ugyan.. ezt bárkivel megteheti!
    -Igen, bárkivel csak az a bárki nem én vagyok!
    Szólt vissza Claudia határozottan.
    -Mégis itt vagy!
    -Itt vagyok, mégpedig azért, hogy megismerjem a szándékait, és eddig nekem nem úgy tűnik, hogy engem sorozatgyártmányként kezelne!
    -Miből gondolod ezt? Te is lehetsz az!
    -Éreztem már magam hasonlónak, és az nem ilyen volt.
    Claudia továbbra sem veszített határozottságából.
    -Hmm.. miért segítettél nekünk?
    -A helyemben te mit tettél volna?
    -Én nem vagyok a helyedben!
    -Abban a helyzetben lefogadom, hogy nem is lettél volna! A kérdésedre a válasz pedig nem lesz egy ésszerű válasz, hiszen jómagam sem tudom. Valamiért kötelezettségemnek éreztem, hiszen én is benne voltam.
    -A Viking hibázott, hálával tartozik neked de csak ő, nem a klub!
    -Nekem a Viking meghálálja a hűségével, nekem pedig a klubhoz semmi közöm nincs, én csak vele szeretnék továbbra is a lehető legtöbb időt tölteni, ami persze nem megy a klub rovására.
    -Most már nagyon is sok közöd van a klubhoz.
    -Amiben tudok továbbra is segítek nektek, kereshettek bizalommal, erre Zander a garancia.

    Ezzel a kijelentésével Claudia elhagyja az irodát.
    Az est további része nyugodt italozással és beszélgetéssel telt el. Egyelőre senki sem beszélt a bent elhangzottakról...

    • Tetszik 10
  3. lQ1Lw.png.5f2feec54327f322c4ce7ce292e02c24.png

    MUNICIPALITY OF LOS SANTOS
    Vállalkozás bejelentése

     


    IGÉNYLŐ ADATAI


     

    Igénylő neve: [Kimberly Vlemer]
    Igénylő születési helye, ideje: [Los Santos - 1997.10.05. ]
    Igénylő lakcíme: [Lake Vinewood Est 7 (762)] 
    Igénylő bankszámlaszáma: [3923959]
    Igénylő elérhetősége: [201012] ((Diaa#1394))


    VÁLLALKOZÁS ADATAI


     

    Vállalkozás neve: [Stay Safe Security Group]
    Vállalkozás számlaszáma: [2065905]

    Vállalkozás megcélzott székhelye: [válasz + esetleg ID] Lake Vinewood Est 7 (762)
    Vállalkozás megcélzott székhelye (KÉP A HELYRŐL): [https://imgur.com/OZflkA9
    Vállalkozás megcélzott székhelye (KÉP A TÉRKÉPRŐL): [https://imgur.com/RsqwYP9
    Vállalkozás egyéb telephelye(i): [ha több van + ID (Ha megegyezik a székhellyel akkor üresen kell hagyni)]
    Vállalkozás megcélzott elsődleges székhelye irodaházból bérelt iroda?: Nem
    Vállalkozás megcélzott elsődleges székhelye magántulajdon?: Igen

    Vállalkozáshoz tartozó jármű(vek) rendszáma(i): [válasz, ha van]
    Vállalkozáshoz tartozó alkalmazott(ak) neve(i): [válasz, ha van]

    Milyen foglalkozásokat céloz meg a cég? 
    [Rendezvények, magán, céges vagy állami tulajdonú ingatlanok és nagy értékű szállítmányok szakszerű biztosítása, magas prioritású személyek védelme.]

     


    EGYÉB INFORMÁCIÓK


    A vállalkozás bejelentésének kérelme és annak elbírálását követően keressen fel egy illetékest a városházán! Kérjük mutassa fel érvényes személyi igazolványát, amennyiben szükséges a székhely területbérlési szerződését és tűzvédelmi nyilatkozatát!

    A sikeres ügyintézést követően az előterjesztett vállalkozás bejegyzése megtörténik, mely a határozat életbe lépésének idejétől hivatalosan is működtethető.

    A bejelentett vállalkozásokat itt ellenőrizheti:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1paAsxNDA8i-Jh6ZczitPn4x40nu4dJVNIFI8hZXPK5U/edit?usp=sharing
     

  4. octansv.png.190e1c15ae007891c5d9e506b279e60f.png.ffc551ea50a839414b65517c50ffda42.png

    Kedves Pályázó!

    Először is köszönjük, hogy benyújtottad pályázati lapodat hozzánk. A lapok bírálásánál igyekszünk több szempontot figyelembe venni, mint formailag, mint tartalmilag. Fontos az első benyomás, de elengedhetetlen, hogy megfelelő tartalom is társuljon mellé.

    Első benyomásra, formailag rendben van a pályázat, tetszik, hogy átlátható, és nincs túlságosan sem egyszerű, sem pedig túl erőltetett formázás. Az első dolog, ami rögtön felkeltette a figyelmem, az az "Elképzelésünk a céggel kapcsolatban:" résznél olvasható, az utolsó sorok között ügyesen elrejtett reklám. Azt gondolom, hogy ennek nincs helye egy pályázatban. Az árlistáról készült kép, nem igazán nyerte el a tetszésemet, hiszen maga a kép, és a betűk színei eléggé összefolynak, és ez zavaró.

    Sajnos nem a te pályázatod került ki győztesként, de bízunk benne, hogy ez nem veszi el a kedved attól, hogy a későbbiekben újra próbálkozz!

    Kérlek ha kérdésed van, keress fel minket discordon. ( DorinnaDori#7476 )

  5. octansv.png.190e1c15ae007891c5d9e506b279e60f.png.b14188cf74df26bc6b3a4983a468992f.png

    Kedves Pályázó!

    Először is köszönjük, hogy benyújtottad pályázati lapodat hozzánk. A lapok bírálásánál igyekszünk több szempontot figyelembe venni, mint formailag, mint tartalmilag. Fontos az első benyomás, de elengedhetetlen, hogy megfelelő tartalom is társuljon mellé.

    A pályázatod első benyomásra, egy eléggé egyszerű formalitással rendelkezik, amit megmondom őszintén nagyon sajnálok, a tartalmához képest. Szívesen láttam volna, mondjuk más betűtípussal. Az itallapot, és a "Pályázó társaságáról" szóló részt tudom felhozni pozitívumként. Viszont, ami eléggé felkeltette az érdeklődésem, az a "Tervezet" résznél olvasható, miszerint bővebben utána kellesz járni a hely történelmének, ennek ellenére a pályázat elején, igencsak egy részletes leírást kapunk, a kávézóról. Nekem ebből az ugrott be, hogy egy számotokra teljesen ismeretlen helyet szeretnétek működtetni, amiről nem igazán van fogalmatok, hogyan is kezdjétek el, mi az, ami tetszene a vendégeknek. Mindezek mellet, enyhe bizalmatlanságot is sugároz magából ez a leírás, ami valljuk be, nem épp egy pozitívum, egy pályázatból.

    A pályázatot sajnos nem te nyerted, de remélem ez nem fogja kedvedet szegni attól, hogy a későbbiekben beadhass egy újat.

    Kérlek ha kérdésed van, keress fel minket discordon! ( DorinnaDori#7476 )

     

    • Haha 1
  6. octansv.png.190e1c15ae007891c5d9e506b279e60f.png.f3c346816c98fccd4d5d9e4dff11ea97.png

     

    Kedves Pályázó!

    Először is köszönjük, hogy benyújtottad pályázati lapodat hozzánk. A lapok bírálásánál igyekszünk több szempontot figyelembe venni, mint formailag, mint tartalmilag. Fontos az első benyomás, de elengedhetetlen, hogy megfelelő tartalom is társuljon mellé.

    A pályázat tartalmilag, sajnos nagyon szegényesre sikeredett. Szívesen láttam volna, egy igényesen elkészített itallapot, és egy bemutató részt, magáról a kávézóról. Első benyomásra, nem nyűgözött le, hiszen rengeteg hiányosságot véltem felfedezni. A történet, ami olvashatunk önmagába véve nem rossz, teljesen jó úton indultál el ezzel az egész pályázatban, de sajnálom, hogy azzal vége is lett. Látni lehet igazából benned a kreativitást, csak kicsivel többet kell beleadnod, és biztos vagyok benne, hogy legközelebb sikerül összeütnöd, egy jóval tartalmasabb, és dekoratívabb pályázatot.

    Végezetül, sajnálom de ebben a formában, ezt a pályázatot nem tudjuk elfogadni.

    Kérlek ha kérdésed van, keress fel minket discordon. ( DorinnaDori#7476 )

×
×
  • Új létrehozása...