Ugrás a tartalomhoz

Ashton

Játékos
  • Hozzászólások

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta Ashton

  1. Robyn Hudson

    spacer.png

    Született: 2002.04.12. - Detroit

    Amerikai állampolgár, anyanyelve az angol.

    Közepesen sportos alkat.

    Napjaink divatját követi, nem meglepően ad külsejére.

    Negatív tulajdonságai közé tartozik makacssága, mérgező személyisége.

    Pozitívumként megemlíthető megbízhatósága és elszántsága.

    Narkotikum függő.

     

    Robyn Hudson - Robyn három testvére után született a legkisebbként. Folyamatos jellemfejlődés kísérte a kezdetektől egészen napjainkig. Testvéreire jellemzőbb volt a forrófejűség és az erőszak előtérbe helyezése. Annak ellenére hogy a vér össze kötötte a őket, csodával határos módon aligha volt közös tulajdonság Robyn és a többi fivére között. Gyermekkoruk kifogásolható volt, az átlagos kategória felé húzott viszont az életkörülményük, egy darabig. Az idő elteltével az apjukra fokozatosan zúduló balszerencse és negatívitás az idő múlásával arányosan kezdte tönkre tenni a családfőt. Ez természetesen a gyermekeire is hatást gyakorolt akarva vagy akaratlanul. A férfit elemésztette az alkohol függősége után felerősödő agresszió, ezt pedig a legegyszerűbb módja volt levezetni az úgynevezett "szerettein". Robyn rendkívül erős lélek volt, szellemileg viszonylag rendbe rakta magát és át tudta vészelni ezt az időszakot. Apjuk halála után minden testvérének egyből el kellett kezdeniük dolgozni, hiszen nem várhatták el hogy gyászoló özvegy egymaga tartsa el a családot. Ezen időszak alatt ismerte meg Robyn azokat az embereket akik belevezették az életeket pokolba taszító kábítószer világába, mely csábításának az akkor már nővé vált leány sem tudott nemet mondani. Fokozódott a függősége idővel, viszont sosem esett át olyan korlátokon melyek már az életszínvonalát jelentős mértékben képesek lettek volna lejjebb fokozni. Olyannyira belemélyült ebbe az alvilági környezetbe hogy viszonylag kevés idő, ennél viszont inkább több szellemi munka befektetésével sikerült egy olyan személlyé válni az "éjszakai életben" ki kenyerét tudta keresni ezen szervezetpusztító kedélyjavító szerek kézről kézre jártatásával. Testvérei élete ezen szakasza alatt vagy börtönbe kerültek, vagy életüket vesztették. Ez Robyn-t egyre inkább csak lelkileg gyötörte, nem tudott úgy nézni a világra ezek után mint addig. 

    spacer.png

    Rövid idő elteltével belátta hogy nem éri meg a kockázat ami jövedelme megteremtésével jár, így az abból addig befolyt pénzét befektette egy pár legális bizniszbe. A jövőjét illetően megpróbálta magát egyenes útra helyezni, viszont ez kevesebb sikerrel történt a tervezettnél. A narkotikumok amikkel mérgezte magát nap mint nap, na hát ők visszajáró vendégek maradtak mai napig az életében. A külvilág előtt titokban tartja káros szenvedélyeit, próbálja átlagos emberként feltüntetni magát. Apja halálát és testvérei köddé válását követően vált Valentino Pellegrin fogadott lányává. Az olasz nevelőapja rántotta ki az ínséges időkből. Tehetős emberként sorolható be Valentino, ki oly luxusba vezette be a leányzót melyet addig még nem tapasztalhatott. A nyilvánosság előtt nem igazán voltak felfedve ezen történések egy darabig.

    spacer.png

    Az életében ez időtájt következő szakasz volt mely reménnyel telíthette meg, napjaiból eltűnt a folyamatos stressz. Olyan helyekre tette be a lábát, ahova addig álmában sem léphetett volna be. A következőben az élet rengeteg próba elé tette, érdekbarátoktól kezdve az újdonsült vagyonára pályázó hamis párkapcsolatot kívánó műmájerekig minden megfordult mindennapjaiban. Idő elteltével tudta csupán reálisan átlátni a felé irányuló paraziták érkezésének valódi okait. Különlegesnek nevezhető talán, hogy ily fiatalon már stabil lábakon állt, mint szellemileg mint anyagilag. Személyisége átformálódott egy alsó középosztálybeliéből egy úri hölgyéhez méltóra. Minden addigi taszító tulajdonságát elegyengedte, csupán egy dolog nem hagyta őt elengedni, ami a kábítószer utáni szenvedélye. A pitiáner drogokról áttért a nagyobb szabásúakra, mint például a kokain. Egy alapvetően káros de mégsem kilátástalan helyzetbe taszító szintet húzott fel melyet több-kevesebb sikerrel sikerül tartania.

    spacer.png

    Élete következő szakaszára jellemző volt hihetetlen nagyképűsége. Ebből adódóan rengeteg probléma kerekedett fenn. Rendőrségi ügyei sorba következtek, drog fogyasztás, birtoklás, hatása alatt történő jogosítvány nélküli vezetés és még sorolhatnánk mi miatt. Egy időben aztán folyamatos agresszió vezérelte viselkedése miatt nem volt szükség bódult állapotra ahhoz hogy a rendőrség vigye el. Verekedések, rongálások vádjával is rengeteg időt töltött az őrsön. Nevelőapjával ezt az időszakot folyamatos viszályok kísérték. Egyesek szerint, megsúgom reálisan, a korához köthetően történt mind ez a rengeteg átgondolatlanságból elkövetett bűntett. E-tájt fedte fel mindkét nemhez való vonzódását igazán, mely ezelőtt sem volt állami titok. Robyn rengeteg "zárt" körű partyt tartott az egyik apja által bérelt apartmani lakosztályban. Ezeken a bulikon rengeteg kétes erkölcsű leányzó és férfi megfordult és bizony hírhedt orgiákról zengtek pletykák ezeket az eseményeket illetően.

     

    Egy mindenki számára látogatható szórakozóhelyen megrendezett bulin Robyn életét vette egy ott "szórakozó" fiatalnak, ki alkohol hatása alatt tapogatta őt majd ezt követően arcára mért pofonnal sértette a lányt. Egy eltört pezsgőspohárral történt a gyilkosság, artériába szúrt üvegszilánk volt a halál oka. Tárgyalások sorai következtek melyeknek köszönhetően Robyn-t ártatlannak ítélték meg. 

     

    Ezeket átélve alakulhatott ki a napjainkban sokkal visszafogottabb személyisége. Manapság sokkal ésszerűbben látja át a dolgokat, nem igazán keveredik olyan ügyekbe melyek befolyásolhatják szabadlábon létét. Valentinoval is jobb viszonyt ápol mióta lecsillapodtak minden napjai. Mostanság nem igazán fedi fel tevékenységeit, nehezen lehet informálódni tetteiről. Pletykák szerint újabb veszélyekkel körített bizniszbe ütötte orrát, bár ezt nem igazán lehet ezt tényként említeni. Eltűnt a körülötte eddig szállingózó felhajtás, sokkal kevésbé ismert név lett az éjszakában, mondhatni aligha. Az árnyékból irányítja szerény kis dolgait, melyek extra betevőt hoznak a konyhájára.

     

     

    • Tetszik 4
  2.  

    lQ1Lw.png.42b8b4244121aa4307d85ca48b492889.png

    MUNICIPALITY OF LOS SANTOS
    Jelentkezési Lap

     

    IC RÉSZ

    Önéletrajz
    Betöltendő munkakör megnevezése:
    Secretary

    Személyes adatok
    Keresztnév: Rubyn
    Vezetéknév: Hudson
    Nem: Nő
    Születési hely és dátum: Los Santos, 2002.04.12

    Elérhetőségek
    Állandó lakcím:  Eclipse Towers #36 2
    Telefonszám(ok): 336-081
    E-mail cím: [válasz]

    Tanulmányok és tapasztalatok
    Legmagasabb iskolai végzettség:
    Főiskolai diploma
    Tanult szakmák: -
    Korábban szerzett munkatapasztalat: -
    Beszélt nyelvek: Angol
    Bemutatkozás
    Szeretem az életet, minden percét átélem. Szabad időmben próbálok új kalandokba belekeveredni, új dolgokban kipróbálni magamat. Hobbi szinten kondizok csupán. Munka terén elvonatkoztatok, az agyam egy új szintre kapcsolva végzi el a feladatom. 
    OOC RÉSZ
    Név vagy becenév: Ashton
    Kor: 17



    Mennyi időt tudnál szánni a frakcióra heti szinten?
    700-800 percet hetente körülbelül.

    Voltál már ilyen, vagy ehhez hasonló frakcióban? Ha igen, milyenben és milyen pozícióban?
    Nem még.

    Milyen pozitív és negatív tulajdonságaidat tudnád kiemelni?
    Pozitív: Gyorsan tanulok, szeretek közösségben tevékenykedni, segítek akinek tudok.Negatív: Túlgondolom a dolgokat néha, nem válogatom a szavaimat.
    Mióta RP-zel? Voice vagy text alapon játszottál leginkább?
    5-6 éve.

    Mit gondolsz arról, ha valaki legális frakcióban illegálisan tevékenykedik?
    Addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér, amennyit a szerepe megenged. Szerintem nem gond ameddig a realitás határain belül teszi.

    Mire vagy a legbüszkébb azok közül, amit elértél?
    Semmire sem tudok büszke lenni.

     

×
×
  • Új létrehozása...