Ugrás a tartalomhoz

Kazuo

Játékos
  • Hozzászólások

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta Kazuo

  1. Magamról

    Ylva Elstad vagyok. 1998.11.23-án születtem Norvégiában, és Amerikai állampolgár vagyok. A középiskolát Amerikában végeztem el. A hobbim a zenehallgatás, és az új emberek megismerése. Egy életvidám, kedves nőnek tartom magam. Üzletvezetésben tapasztalatom nincsen, de elképzeléseim, és ambícióm kárpótolja ezt. Gyermekkoromban egy baleset miatt hivatalosan is vaknak nyilvánítottak, és ebből kifolyólag állandó munkám még nem volt. A segélyből, és egyéb támogatásokból gyűjtöttem össze a műtéthez szükséges összeget, ami a napokban lett sikeresen elvégezve. Rég gondolkodtam azon, hogy milyen munkát keressek, és egy ideje fontolgattam egy kocsma megnyitását, így a sorssal összekapcsolhatónak tartom, hogy pont a sikeres műtétem után napokkal rátaláltam erre a pályázatra, a Tequi-la-la bérlési jogaival kapcsolatban. Régebben jártam párszor már a Tequi-la-lában, és szerintem az egyik leghangulatosabb hely a városban. Egy olyan hely, ahova szívesen jár az ember napi szinten, és szerintem meg is kell adni a lehetőséget az erre vágyóknak.
     

    Tequi-la-la

    A helyet talán egy Los Santosi polgárnak sem kell bemutatni, az 1983-as nyitás óta töretlenül díszíti West Vinewood utcáit, zenével megtöltve a környékét.
    Az épület maga három emeletet foglal magába:
    -Földszint: Itt helyezkedik el maga a bár, valamint egy színpad. A kettő között található egy kisebb táncparkett, valamint a széleken ülőhelyek.
    -Emelet: Egy VIP terasz, ahol a DJ is helyet foglal.
    -Alagsor: Játékszoba azoknak, akik nyugodtabb szórakozásra vágynak. Ebben segít egy biliárd asztal, darts tábla, és QUB3D játékgép.



    A bár Los Santos északi részén, West Vinewoodban foglal helyet, az Eclipse Towerhez igencsak közel. A belvárosból, és a külvárosból is könnyedén megközelíthető, és mögötte egy nagyobb parkoló is fellelhető.

    xca8V9G.png

     

     

     

    Készült itallap is, ami laponként a bárpultra kerül majd kihelyezésre.

    yofhSq4.png

     

     

    Tervek

    Szeretném ha a Tequi-la-la egy megbízható szórakozást nyújthatna a város lakói számára. Egy hely amiről tudnak, és mindig számolhatnak vele. A legoptimálisabb egy heti hét napos nyitvatartás lenne, megközelítőleg állandó kezdéssel, ami várhatóan a 20:00 lenne (ez persze a dolgozók ráérésével módosulna).

    Legalább heti egyszer tartani egy rendezvényt. Vagy egy meghirdetett estét, ahova valamilyen előadó, vagy DJ meghívásra kerül, vagy egyéb publikus események, amin bárki részt vehet.

    A pultosaink az itallapon nem szereplő koktélokat is elkészítenek, és ezzel kapcsolatban is van tervünk. Minden hónapban megválasztásra kerülne az "Ittasok Itadala", ami felkerül az itallapra.

    A bár üzemeléséhez előreláthatólag 2-4 alkalmazottra lesz szükség pultos pozícióban, hogy tartható legyen a napi nyitvatartás. Biztonsági személyzetet nyitáskor nem tervezünk, de amennyiben szükség lesz rá, úgy arra a posztra is keresünk alkalmazottat.

     

     

     

     

    • Tetszik 1
×
×
  • Új létrehozása...