Ugrás a tartalomhoz

Morozno

Játékos
  • Hozzászólások

    69
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

  • Nyert napok száma

    2

Posztok, írta Morozno

  1. Quote

    Terry a péntek estéjét tudta szabaddá tenni. Főszereplőnk nem a tervek embere, így spontán módon döntött a kiruccanással kapcsolatosan. A városból kitörvén keresett úti célt, amit a környező hegyvidék túraösvényein találtak meg Rachel-lel.

    MTIyNzk5Ng.png

    • Tetszik 1
    • Imádom 1
  2. image.pngHIBABEJELENTÉS


    Hiba leírása: Videón minden tökéletesen látható.
    Reprodukálás: bármikor, amikor arra megyek
    Releváns logrészlet: n/a
    Kép/videó a hibáról: https://streamable.com/94ot51
    Megjegyzés: Nem tudom, hogy kinek produkálja, kinek nem, azon kívül hogy @Rivale barátomnak nem csinálja ezt, nekem viszont igen. Azt se tudom, hogy miért van ez nálam A gépemen a legfrissebb driver van fent, a játék beállításai többnyire high-on very high-on vannak, directx 10.1-en.
    Discord név: Morozno

    • Tetszik 1
  3. MTIyODA4Nw.png,,Szeretek kijárni a partra, olyan mértékű nyugodtsággal tölt el már csak egy séta is a parton, vagy a padon való ücsörgés, amit kevés más dologgal tudok elérni. Csak olyan leírhatatlan, mint a motorozás élvezete. Azonban máshogy kapcsol ki a napsütés, a homok és az óceán kombója, mint a motorozás. Ez talán idillibb, vagy nem is tudom... Igazából nem tudnék dönteni, hogy melyik a jobb, hogy ez vagy az. A kettő kiegészíti egymást és így alkot egy egészet. Míg a motorozás kisepri az összes baljós gondolatomat, felpezsdít, előhívja az ösztöneimet, addig az itt eltöltött idő valahogyan életet lehel belém. Valami van a hely nyers, önfeledt zsivajában, ahogy bohókázunk Rachel-lel az óceántól érkező szél süvítésében, a nap ragyogásában." - posztolta Terry a közösségi oldalán. 

    https://face.octans.hu/posts/2932

    • Imádom 1
  4. https://kephost.net/p/MTIyODA4OA.png,,Nehéz leírni azt, amit a motorozás nyújt számomra, és nyújthat bárki számára. Ez egy olyan dolog, mely elrepít egy teljesen másik valóságba, mely kitisztítja a fejedet, mely megszünteti a problémáid arra az adott pár órára. Egyszerűen a szenvedélyemmé vált ez az egész: a szabadság érzete, a sebesség mámora, a társaság, az emberek! És még hogy pénzért nem lehet barátokat venni... Jó, ez talán kissé elcsépelt poén volt, de értitek a lényeget. De tényleg... veszel egy motort és emberek sokaságait tudod ezzel megismerni, együtt tudtok osztozni azon, ahogy szél simogatja a bőrötöket, ahogy a tájat, a várost csodálhatjátok egy ride során, illetve a motorozás egyéb szépségein." - posztolta Terry a közösségi oldalán. 

    https://face.octans.hu/posts/2429

    • Tetszik 1
    • Imádom 1
  5. Quote

    Igaz, hogy főszereplőink anyagi gondja ideiglenesen megoldódtak, a legtöbb számla rendezve van, de ez csak átmenetei, és ezt ők is pontosan jól tudják. Terry nem akarja leterhelni munkával Rachel-t, ezért keres másodállás után. Emiatt kettejük között többször volt már kisebb vita, azonban a férfi főszereplőnk elhatározta már magát a másodállás mellett.

    MTIyODA4Ng.png

    • Imádom 1
×
×
  • Új létrehozása...