Ugrás a tartalomhoz

Norbix

Játékos
  • Hozzászólások

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta Norbix

  1. Maya munkahelye

     

    Max megismerése után, elég sok időt töltöttek kettesben, már majdnem mindenki ismerte Mayát a Weazel Newsnál. Max folyamatosan invitálta és kérlelte Mayát, hogy jelentkezzen a Weazel Newshoz, majd csatlakozzon. Maya ez ellen volt mindig is, mindig ráfogta valamire, hogy ő miért nem szeretne jelentkezni. Hosszas győzködés után csak rávette Mayát arra, hogy jelentkezzen. Sikeres felvételi után, kemény és szorgalmas munkába kezdett Maya, pár kitüntetés után megkapta előléptetését, majd a következő előléptetését. Elhoztam Maya pár munkáját, igazán zseniálisan csinálja feladatát napról-napra, rengeteg dicsérteben részesült.

     

     

  2. Maya Pallazo

     

    Maya gyerekkora

     

    Maya 2001. 07. 10.-én  született az Ospedale Maggiore korházban. Születése után három napra hazaengedték a korházből őt és édesanyukáját. Nővére és édesapja egy új és annál szebben berendezett szobával várta érkezését. A családja örömmel és boldogsággal fogadta őt. A nagyszülök rengeteg kislányos ruhanemüt fontak és horgoltak. A nővére azaz Clara Pallazo akkoriban négy éves volt. Maya szüleinek saját vállakozása volt, így csecsemő korában nem tudta minden percét szüleivel tölteni. Az ovodás nővére sokszor vigyázott rá. Nagyon ragaszkodott a testvéréhez, hiszen mindig megbízott benne. Amiután ovodába került, egyre kevesebb időt tudott testvérével tölteni, mivel testvére iskolás lett, és rengeteg tanulnivalója volt. Maya egy tipikus belvárosi lány volt, aki rengeteg egészségtelen élelmiszert fogyasztott, így testsúlya meghaladta a normális kereteket. Kis iskolásként rengeteget hurcolták osztálytársai, szivatták és lenézték. Rengeteg rossz jegyet kapott, ami miatt szüleivel rengeteg konfliktusba keveredett. Tizenkét éves kora után elkezdett többet tanulni, majd önvédelmi edzésekre kezdett el járni. A szülei nem igazán kedvelték az önvédelmi edzéseket, mivel féltették Mayát, hogy megsérül. Maya rengeteget fejlődött, formálodtak testrészei és megerősödött úgy külsőleg, mint érzelmileg. 

     

    Maya tinédzser időszaka

     

    Tizenöt éves korában bekerülve a középiskolába rengeteg új kedves és barátságos ismerőst szerzett. Nagyon kedvelte a középsulis tanárokat és tanárnőket, ez motiválta őt a tanulásban. Miután első félév után kitűnő lett tanulmánya rengeteg ösztöndíjban részesült, amelyet mindig csak gyűjtött és gyűjtött. A félretett pénzéből mindig is megszerette volna vásárolni az álomautóját, de ez több mint negyvenezer euróba került, így lassan lemondott álmáról. Miután elvégezte az első két évet a középsuliban rengeteg versenyen részt vett, ahol nyert pár érmet és körülbelül 25-30 oklevelet. Az édesanyukája, nővére és nagyszülei egyre büszkébbek voltak. Rengeteg tanáccsal, tapasztalattal próbálták kitalálni, hogy hogyan tovább a középsuliból. Amikor csak édesanyja felőli nagypapája feldobott egy ötletet, amelyben az államtudomány állt. Sok filozofiálás után arra jutottak, hogy menjen Maya a Università degli Studi di Milano egyetemre. Ezt előre nem kedvelte Maya, hiszen nem ez volt neki az elképzelése, sose szeretett volna kormányon belül dolgozni, vagy akár ügyvédként. Mivel barátai is javasolták ezt neki, lassan beletörődött és arra próbált fókuszálni, hogy kitűnő eredményeket érjen el az érettségin. Emelett besegített édesanyukájának a saját pizzázójukban, ahol rengeteg tapasztalatot, élményt és emelett bórravalót is szerzett, amelyet ugyan csak félretett. 



    Maya érettségije

     

    Maya sétálva az osztályterem fele, folyamat csak arra gondolt, hogy mivan akkor, ha elrontja az érettségijét. Ez a gondolkodás gyomorgörcsöt okozott, amely nála besokkalt, és emiatt rosszul érezte egész végig magát. Majd miután beüllt az osztály terembe, megérkeztek a felügyelők, majd vázolták az érettségizőknek a szabályzatot. Maya mindenre odafigyelt, próbálta megjegyezni a szabályokat, de a gyomorgörcs terelte figyelmét. Majd egyszer csak megérkeztek a tételek, teljesen elkezdett izgulni, surolgatta combjait. Kiosztották a tételeket, majd mindenkinek felkelett írnia a nevét, középsuli nevét és satöbbi. Miután kinyithatta a tételt, az első feladat lévén nagyon megörült, hisz kívülről fújta, azt amit a feladat kért, gyorsan el is kezdte vésni gondolatát a papírra. Két órán át folyamatosan dolgozott, majd lejárt az idő. Ekkor ő adta be utolsónak a tételt, kihasználta idejének minden percét. Amiután kiért az osztályteremből teljesen elmúlott gyomorgörcse, sietett családjához. Elmesélte testvérének a tétel témáját, hogyan sikerült. Az érettségi után egy hónapra érkeztek meg az eredmények, Maya teljesen bezsongva sétálgatott fel-alá a középsuliban, rohadtul izgult. Egyszer csak felolvassák nevét, odatipegett tanárhoz, majd közölték vele, hogy pár tized kellett volna ahhoz, hogy kitűnő tételje legyen. Ekkor könnybe borult és elsietett családjához, akikkel közölte az információt. Amiután hazaértek három csokornyi virággal, tortával és pezsgővel ünnepelték Maya sikerét.


    Maya az egyetemen

     

    Az első félév nagyon lassan és nehézkesen telt el, minden délután tanult és tanult. A tanulása mellett muszáj volt eljárnai edzésre, hogy ezzel is fejlessze önmagát. A második évében egyre közelebb került egyetemi ismerőseihez.  Viszonylag jó kapcsolatot tartott igazgatójával, aki felajánlott plusz órákat, hogy többet tudjon fejlődni. Harmadik évében odafigyelt mégjobban a tanulásra, hogy diplomája is kitűnő legyen. Amiután elvégezte az egyetemet, jobbnak gondolta, hogyha elutazik félretett pénzéből.

     

     

    Maya Los Santosban

     

    Amiután megérkezett Los Santosba, megcsörgette nővérét, aki előtte érkezett pár hónappal. Találkozásuk után elkezdtek dolgozni, hogy félretett pénzüket tartogassák. Emelett Maya oktatásokat adott kezdő egyetemistáknak, a fizetését volt egyeteme állta. Milliónyi tervezés után elszánta magát és önkormányzati engedélyeket tett le, hogy megvalósíthassa a Pizza Pallazo nevű pizzázóját. Megkérte testvérét, hogy segítse őt anyagi téren, hiszen sok engedélyt kellt, hogy kifizessen, amit nem engedhetett meg magának. Amiután már minden sikerült, egyszer csak felsőbbi utasítások miatt nem nyíthatta meg éttermét. Ez lehozta Mayát az életről, sokat sírt, idegeskedett. Elkezdett edzeni újra, hiszen már rossz bőrben érezte magát, a kihagyások miatt. Élte mindennapjait, amikor csak egy értesítés érkezett emailjében, amelyben az állt, hogy anyukája súlyos beteg, és korházba szálították. Ekkor elszánta magát és vissz utazott Milánóba. Pár hónap után anyukája újra egészséges, újabb próbából kiköltözött Los Santosba. Itt újra nekivágott álmának megvalósításába, amely lassan de annál tökéletesebb munkával sikerült. Ebben az időszakban megismert egy fiút, akivel nagyon szoros kapcsolatba került, akár lekitársak is voltak. Egy újabb szívbevágó esemény miatt rengeteg szomorkodott, sírdogált. Irodájában kávézgat, amikor egy váratlan értesítést kap FaceFinder üzeneteiben. Meglepődött, majd elolvasta az üzenetet, válaszolt is rá. Egy szimpatikus férfitől kapott üzenetet, amelyben elhívátk őt egy talákozási pontra. Amiután megérkezett a helyszínre egy sötétített ablakú Super Diamond fogadta, amelyből két tetovált srác szállt ki. Maya megrémülve szorított rá járműjének kormányjára. Nagyon félt, és dideregett az autójában, mert azt hitte elrabolják. Vett egy nagy levegőt, majd kipattant az autóból és párbeszédet kezdeményezett az egyik sráccal. Pár órával később egy furcsa mondatra lett figyelmes, amelyben a srác ezt kérdezte :  - Szólíthatlak barátilag kicsimnek?
    Maya teljesen lessokolt, majd rábolintott. Két napra rá a srác megbántotta őt, de ezután következett az amire Maya nem számított. Bement a sráccal az irodájába, majd egy váratlan pontban a srác azaz Max Tremblay megcsókolta őt, teljesen elkábúlt, majd apartmanjába sietett. Átbeszélve a helyzetet összejöttek, majd mindketten bocsánatot kértek tetteik miatt. Pár hétre rá Maya sikeresen elnyerte az önkormányzat bizalmát és ezálta megkaphatta a Lucky Plucker gyorséttermet. 

     

    Maya és Max történetei

     

     

    Először a Nero Diamante autókereskedésben találkoztak, ahol félelemből Maya nem mert kiszállni az autóból, de későbbiekben ez változott. Pár napra az első megismerkedés után Max szerelmbe borult Maya iránt, de ezt nem közölte Mayával. Egyszer csak egy beszélgetés során megcsókolta, amelyet Maya nem igazán értett, így lesokkolt, majd otthagyta. Egy beszélgetés után kibékültek, majd kialakult köztük a szoros szerelmi viszony. Egy bizonyos téli napon újra vitába keveredtek, amiután Max megkérte Maya kezét. Maya teljesen könnybe borult örömében, majd megengedte Maxnek, hogy gyűrűs újjára helyezze a gyűrűt. Hosszas ölelkezés és csók után egy hosszas beszélgetés alakult ki köztük. 

    - Te mindig akkor lepsz meg engem, ha megbántottál? * mosolyogva kérdezi, közben ellazul Max ölében *

    - Nem kicsim, váratlanul jött ez így, megérted? * letekint Mayára, majd megpuszilja homlokát *

    - Tutii valahol tanultad ezt a pszichológiai trükköt, kisokos. * kuncog, közben simogatja Max hátát *

    - Nem dehogyis baba, csak mindig így jön ki a lépés. * mosolyog, gyengéden simogatja Maya combját *

    - Nyaaa, szeretlek kincsem! * felnéz Maxre, majd csücsörít szájával humorosan. *

    - Én is téged nyuszii! * elkapja Mayát, megcsókolja szenvedélyesen *

     

    Maya & Max párkapcsolata

     

     

    Kapcsolatuk nagyon szoros és filmbe illő. Pár veszekedésen, konfliktuson átesve pár hónapra Max megkérte Maya kezét. Maya örömében elkezdett sírni, majd igennel válaszolt. Kapcsolatukban nagyon kevés viszály és veszekedés volt, nagyon jól kijöttek egymással. Pár fotózáson vettek részt, amelyeken elkápráztató páros képek készültek. 

    1659847627_PhotoCollageTemplate(InstagramPost).thumb.png.fe028b1710810423ffe4c7e5c46117ee.png

     

     

    Maya önéletrajza

    267228994_YellowAndBlackModernJobVacancyUIDesignerResume.thumb.png.69235ea73643bd318d0bb753ac7f24e4.png

     

     

    Maya tulajdonságai

     

    Álmodozó, megtervezi jövőjét, hogy sikeresebb legyen

    Ragaszkodó, ha valamit elkezd, ragaszkodik hozzá.

    Becsületes, mindig megadja mindenkinek a megfelelő tiszteletet.

    Elfogadja a kritikát, ha közeli ismerőstől kap tanácsot, vagy kritikát, mindig betartja/megpróbálja megvalósítani.

    Együttérző, mindig meghallhatja társalgó felét, és érzelmileg odafigyel, próbálja segíteni, ha valakinek szüksége van rá.

     

    Féltékeny, általában emiatt túlgondolja dolgait és helyzeteit.

    Lobbanékony, ha valamit hamisnak vagy invalídnak talál, azonnal felhúzza magát.

    Hiszékeny, szerettei könnyen átverhetik, mert minden elhisz nekik.

    Elégedetlen, hiába éri el célját, sosem elégszik meg azzal.

    Meggondolatlan, néha elkövet olyan cselekményeket, amelyeket nem gondol át.

     

    Maya testalkata

     

     

    Maya kiskorában túlsulyos volt, de a sok edzés hatására egyre jobban kezdett vissza alakulni a normális és elfogadható testsúlyba. Középiskolában már eléggé csinos és szép testalkata volt. A további edzések hatására domborulatai szépen formálodtak. Maya egy 167 centiméteres lány, akinek testsúlya nem haladja meg az ötvenhat kilógrammot. Végtagjai és pocija izmos, de emelett a bőrápolási krémek és kezelések miatt selymes és finom bőre van. Dereka tájában található egy tetkó, mely egy kiskutyát ábrázol, ahogy játszik egy szívvel. image_2023-02-24_094426489.png.4c6e3e1011f20b622ee67d87ed70b6b3.png

     

     

    • Köszönöm 1


  3.  

    lQ1Lw.png.db624b8f355e88647e535f6b03e9ffa6.png

    MUNICIPALITY OF LOS SANTOS
    Alkalmi vagy hosszútávú területbérlés / Rendezvényszervezési kérelem

     

     

    Igénylő neve: [Maya Pallazo ]
    Igénylő bankszámlaszáma: [3499712]
    Igénylő elérhetősége: [887-521] ((Nyxh#3556))

    Olyan számlaszámot szükséges megadni, amelyről az utalás fog történni! Telefonszámát ellenőrizze, mivel ezen fogjuk Önt elérni, ha a kérelem elfogadásra kerül, amennyiben alkalmi és nem hosszútávú bérlést kérvényez.


    Bérelni kívánt helyszín címe: [Red Desert Ave, 8005]
    Bérelni kívánt helyszín (KÉP A HELYRŐL): [https://imgur.com/tZe21W5
    Bérelni kívánt helyszín (KÉP A TÉRKÉPRŐL): [https://imgur.com/voJZIdY]

     

    Területbérlés vállalkozások számára:
    Kitöltése indokolt, ha vállalkozáshoz szánt területet hosszútávra bérel, illetve akkor, ha az alkalmi bérlése céghez köthető!

    Vállalkozás neve: [Pizza Pallazo]
    Milyen foglalkozásokat céloz meg a cég?
     
    [Vendéglátás]

     

    Területbérlés magánszemélyek/vállalkozások számára alkalmi időpontra:
    Kitöltése csak akkor indokolt, ha ALKALMI időre szükséges a terület. Vállalkozás telephelyénél nem kell kitölteni!

    Bérlés kezdetének dátuma, ideje: [válasz]
    Bérlés időtartama: [válasz]

    Területbérlés rendezvényszervezési szándékkal:
    Kitöltése csak akkor indokolt, ha az ALKALMI területen rendezvényt kíván tartani a bérlő!

    Vállalkozás neve: [válasz]
    Bérlés kezdetének dátuma, ideje: [válasz]
    Bérlés időtartama: [válasz]

     

    Az utalás abban az esetben szükséges előre, ha ALKALMI bérlést igényel! Amennyiben vállalkozás számára szeretne székhelyet hosszútávra bérelni, kérjük egyeztessen a hivatalnokokkal a városházán az elfogadási értesítő megkapása után!

    Az esetleges bérlési díjat a 5018811 számlaszámra kell utalni, a megadott számlaszámról. Az utalás elhanyagolása negatívan befolyásolhatja a bírálatot

  4. lQ1Lw.png.5f2feec54327f322c4ce7ce292e02c24.png

    MUNICIPALITY OF LOS SANTOS
    Vállalkozás bejelentése

     


    IGÉNYLŐ ADATAI


     

    Igénylő neve: [Maya Pallazo, Clara Pallazo]
    Igénylő születési helye, ideje: [ Milánó, 2001.07.10, 1997.09.26 ]
    Igénylő lakcíme: [Rub St, 778, 2177-es szoba]
    Igénylő bankszámlaszáma: [3499712 ]
    Igénylő elérhetősége: [887-521, 820-424] ((Nyxh#3556, St0rm#7791))


    VÁLLALKOZÁS ADATAI


     

    Vállalkozás neve: [Pizza Pallazo]
    Vállalkozás számlaszáma: [1715697]

    Vállalkozás megcélzott székhelye: [Red Desert Ave, 8005]
    Vállalkozás megcélzott székhelye (KÉP A HELYRŐL): [https://imgur.com/tZe21W5
    Vállalkozás megcélzott székhelye (KÉP A TÉRKÉPRŐL): [https://imgur.com/voJZIdY
    Vállalkozás egyéb telephelye(i): [Nincs]
    Vállalkozás megcélzott elsődleges székhelye irodaházból bérelt iroda?:Nem
    Vállalkozás megcélzott elsődleges székhelye magántulajdon?:Igen

    Vállalkozáshoz tartozó jármű(vek) rendszáma(i): [Jelenleg nincs, idővel lesz!]
    Vállalkozáshoz tartozó alkalmazott(ak) neve(i): [Maya Pallazo, Clara Pallazo, idővel bővülhet]

    Milyen foglalkozásokat céloz meg a cég? 
    [Vendéglátás]

    *Vállalkozás facefinder oldala (elfogadást követően kötelező megadni): [https://face.octans.hu/pages/Pizzapallazo]
    *Vállalkozáshoz tartozó tájékoztatás ((biznisz részleg)) linkje: [Sikeres elbírálás után pótolva lesz!]

    *Minden vállalkozásnak kötelező Facefinder oldalt készíteni (akkor is ha a későbbiekben nem lesz használva), hogy könnyebben elérhető legyen bárki számára.
    *Minden vállalkozáshoz kötelező egy tájékoztatást adni a megfelelő weboldalon ((biznisz részleg)), hogy megismerjük cége tevékenységeit és elérhetőséget nyerjünk belőle.


    EGYÉB INFORMÁCIÓK


    A vállalkozás bejelentésének kérelme és annak elbírálását követően keressen fel egy illetékest a városházán! Kérjük mutassa fel érvényes személyi igazolványát, amennyiben szükséges a székhely területbérlési szerződését és tűzvédelmi nyilatkozatát!

    A sikeres ügyintézést követően az előterjesztett vállalkozás bejegyzése megtörténik, mely a határozat életbe lépésének idejétől hivatalosan is működtethető.

    A bejelentett vállalkozásokat itt ellenőrizheti:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1paAsxNDA8i-Jh6ZczitPn4x40nu4dJVNIFI8hZXPK5U/edit?usp=sharing

×
×
  • Új létrehozása...