Ugrás a tartalomhoz

Weeno

Tulajdonos
  • Hozzászólások

    69
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

  • Nyert napok száma

    2

Posztok, írta Weeno

  1. Idézet One1Cigid felhasználótól.

    Szokott esni az eső, de ritkán. 

    Ha jól tudom, az időjárás a valódi időjáráshoz van igazítva. A házas dologra meg annyit, hogy olcsó apartmanházakat $40.000-ért lehet vásárolni, amit egy közepesen elhivatott kamionos kitermel 1-2 nap alatt. Szóval bőven nem kell annyit grindolni, amennyit írtál. Ha gazdag RP-t szeretnél, akkor meg dolgozz meg érte. Különben mi értelme lenne?

  2. Ha láttátok az új trello bejegyzéseket, akkor tudjátok, hogy a paintball például fejlesztés alatt van, más minigamekkel együtt. A többit egyébként támogatom, bár a háziállatok RP-zése nagyon ki van szolgáltatva a játékosoknak, ami nem biztos, hogy mindig jó eredményre fog vezetni. 

  3. Idézet Nojel felhasználótól.

    nem tudom, azt hittem megoldható valahogy

    @Nojel

    Ha jól értettem, Gergő azt próbálta megérdeklődni tőled, hogy hol található az animáció. Feltettél két képet, de nem hivatkoztad be a forrást. Magát az animot támogatom, de inkább fakultatív felhasználásra. 

    • Haha 2
  4. Már folyamatban vannak az egyeztetések, hogy kibérelnénk a filmstúdiót egy külön erre a célra létrehozott céggel. Rendesen RP-zett filmforgatásokkal, városi helyszínen útlezárással, statisztákkal, színészekkel, rendezővel, operatőrökkel, technikusokkal, díszlettervezőkkel, location scoutokkal, stb, stb. A lényeg, hogy ebből 4-5 perc hosszúságú valójában megtekinthető, YouTube-ra feltöltött filmeket forgatnánk, illetve adott esetben vállalkozásoknak reklámfilmet, hogy a kiadásainkat legalább részben fedezni tudjuk. A közvetlen hatásfok 20-30 játékos foglalkoztatását eredményezné, közvetetten viszont lényegesen többet szeretnénk bevonni azzal, hogy egy működő moziban lehessen levetíteni ezeket a filmeket. 

    Teljesen tisztában vagyok vele, hogy ez várhatóan veszteséges üzlet (munkabérek, engedélyek, területbérlés, stb.), de nekem az RP sokkal fontosabb mint a dollár. 

  5. Azon gondolkodtam, hogy nekünk mi hiányzik ebből a funkcióból. Mivel a cégünkben valójában van egy 5 tagú HR csapat, ezért hasznos lenne, ha:

    - A jogosultságok beállíthatóak lennének úgy, hogy adott role-ban képes valaki az ügyvezetőn kívül is megnyitni a szervezet panelt, és szerkeszteni (akár csak bizonyos fieldeket)

    - Lenne kontakt adatok rész minden alkalmazotthoz (Utolsó ismert lakhely, telefonszám, email cím (dc) ) 

    - Lehetne úgy beállítani fizetést, hogy nem a szerver dönti el, hogy mikor és mennyit ad a keretösszegből, hanem FIZETÉSI GYAKORISÁG (pl.: napok száma beállítva, tehát 7 naponta vagy 5 naponta), AKTIVITÁS ELVÁRÁS (pl.: fizetési gyakoriság napjai felszorozva 100 perccel), és FIZETÉS (pl.: $8000) 

    - Lehetne megjegyzést hozzáadni egy munkavállalóhoz (mi sokan vagyunk, és nagyon dinamikusan növekszünk, ezért az információ megosztás kulcsfontosságú)

    - Lehetne látni előzményeket a kollégáknál (pl.: Felvétel időpontja, előléptetés X szintről Y szintre ekkor és ekkor)

    - Lehetne látni a kirúgott kollégákat (ha valaki ki lett rúgva, de valami csodálatos ok miatt mégis visszakerülne, akkor természetesen a kirúgott listából eltűnik, ez csak az aktuális állapotot mutatná)

    - Lehetne prémiumot (egyszeri fizetéskiegészítést) kiutaltatni 

     

    Illetve egy későbbi kiegészítés ötletem, hogy mivel sok járművet kezelünk a céges flottában, ezért jó lenne egy nyilvántartási rendszer, amiben látszódik, hogy ki milyen járműhöz van beosztva. De ez jelenleg elhanyagolható mennyiségű pluszmunkát okoz.


  6.  

    lQ1Lw.png.5f2feec54327f322c4ce7ce292e02c24.png

    MUNICIPALITY OF LOS SANTOS
    Vállalkozás bejelentése

     


    IGÉNYLŐ ADATAI


     

    Igénylő neve: Giorgio Palermo
    Igénylő születési helye, ideje: Los Santos, 1992.06.25.
    Igénylő lakcíme: Los Santos, Rub Street 1. LSA1594762
    Igénylő bankszámlaszáma: 2575795
    Igénylő elérhetősége: 152748 + Weeno#0945


    VÁLLALKOZÁS ADATAI


     

    Vállalkozás neve: Palermo International Ltd.
    Vállalkozás számlaszáma: 2575795

    Vállalkozás megcélzott székhelye: 7007 Playa Vista 
    Vállalkozás megcélzott székhelye (KÉP A HELYRŐL): iroda2bejarat.png.url
    Vállalkozás megcélzott székhelye (KÉP A TÉRKÉPRŐL): 20220318165949_1.thumb.jpg.3ef417c2341702b1100cf335fe74341f.jpg
    Vállalkozás egyéb telephelye(i): 
    Vállalkozás megcélzott elsődleges székhelye irodaházból bérelt iroda?: Igen
    Vállalkozás megcélzott elsődleges székhelye magántulajdon?: Nem

    Vállalkozáshoz tartozó jármű(vek) rendszáma(i): A cég szabályzata nem teszi lehetővé, hogy felvilágosítást adjunk a céges járművekről.
    Vállalkozáshoz tartozó alkalmazott(ak) neve(i): A cég szabályzata nem teszi lehetővé, hogy felvilágosítást adjunk a munkavállalókról. A cég jogi képviseletét és a HR osztályt Tory Sanchez vezeti, egyéb kérdés esetén érdemes hozzá fordulni. Ha felhívnak, elküldöm egy megbeszélésére Ms. Sanchezt. 

    Milyen foglalkozásokat céloz meg a cég? 
    Személy-és vagyonvédelem, rendezvényszervezés, belföldi és nemzetközi kereskedelem, áruszállítás. 

    *Vállalkozás facefinder oldala (elfogadást követően kötelező megadni): https://face.octans.hu/pages/palermointernational
    *Vállalkozáshoz tartozó tájékoztatás ((biznisz részleg)) linkje:

     

    *Minden vállalkozásnak kötelező Facefinder oldalt készíteni (akkor is ha a későbbiekben nem lesz használva), hogy könnyebben elérhető legyen bárki számára.
    *Minden vállalkozáshoz kötelező egy tájékoztatást adni a megfelelő weboldalon ((biznisz részleg)), hogy megismerjük cége tevékenységeit és elérhetőséget nyerjünk belőle.


    EGYÉB INFORMÁCIÓK


    A vállalkozás bejelentésének kérelme és annak elbírálását követően keressen fel egy illetékest a városházán! Kérjük mutassa fel érvényes személyi igazolványát, amennyiben szükséges a székhely területbérlési szerződését és tűzvédelmi nyilatkozatát!

    A sikeres ügyintézést követően az előterjesztett vállalkozás bejegyzése megtörténik, mely a határozat életbe lépésének idejétől hivatalosan is működtethető.

    A bejelentett vállalkozásokat itt ellenőrizheti:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1paAsxNDA8i-Jh6ZczitPn4x40nu4dJVNIFI8hZXPK5U/edit?usp=sharing
     





     

  7. Bővítjük a céget, és így a portfóliót is. A Palermo International Ltd. mostantól hivatalosan is foglalkozik belföldi kereskedelemmel, rendezvényszervezéssel, áruszállítással, valamint személy-és vagyonvédelemmel. Az új biztonsági főnök nagy segítségünkre szolgál a terjeszkedésben. 20220304190351_1.thumb.jpg.cc4b50b45282287f39b303f638650fb6.jpg

     

    Továbbra is keressük a cégnek leginkább megfelelő székhelyet, de azért pár telket és épületet már megnéztünk. 

    20220304183206_1.thumb.jpg.f1b12ea2c730602dbd9323b4e539bf5f.jpg

    • Tetszik 1
  8. spacer.png

    A La Famiglia Palermo [LFP] egy olyan féllegális szervet, amely kizárólag olasz és amerikai olasz nemzetiségűeket alkalmaz. A cégcsoport tevékenységei között szerepel kényes természetű áruszállítás, étterem és hotel üzemeltetés, belföldi és nemzetközi kereskedelem. Az LFP egy cégszerűen működő család, ahol mindenkinek megvan az előre jól meghatározott feladata. 

    Tradicionális felépítése miatt minimalizálhatóak a kockázatok, és maximázálható a nyereség. Az LFP nem recruitál nyilvánosan, kizárólag meghívás vagy egyedi méltányossági ajánlással lehet bekerülni. A dolgozóinkat megfizetjük a munkájukért, de cserében feltétlen diszkréciót és lojalitást várunk el. Ez egy exkluzív közösség, ami nem tervez óriásira nőni, hiszen ebből semilyen előnye nem származik, sőt. 

    Ide tényleg csak a legjobbak kerülhetnek be, de akik egyszer részeseivé válnak, nem fognak unatkozni. 

    Idézet

    Ha dobok egy kockával, és mondjuk páratlan a szám, akkor meghalsz. Tudod, hogy mi ebből a tanulság? A megfelelő ember kezében egy darab műanyag is dönthet sorsokról. 

    Hogy mit is csinálunk pontosan? *a hozzászólásoknak megfelelően szerkesztve*

    A fölösleges vérontás helyett én leszek az, aki elküldöm az egyik kollégámat benzines kannáért, hogy porig égesse a járművedet, ha tiszteletlen voltál a családommal. Az LFP nem foglalkozik drogokkal, nem vagyunk mi állatok. Kizárólag fegyverrel és biztosítással foglalkozunk. Utóbbit hívhatnánk védelmi pénz beszedésének is, de újfent.. nem vagyunk állatok. A frakcióm egy intelligens emberekből álló csoportosulás, akik fölösleges vérontás helyett olyan izgalmas szituációkat hoznak az állam életébe, amire talán példa nélküli. 

    A család felépítése hasonszőrű bármelyik óhazai olasz maffiáéhoz. 

    spacer.png

     

    Legfelül a Don van, akinek a Sottocapo és a Consigliere a jobbkezei. A consigliere elsősorban az eszével brillírozik, mintha egy ügyvédet kereszteznénk egy bűnőzővel. A sottocapo ezzel szemben a piszkos ügyek kivitelezésével, és az ütőkar menedzselésével foglalkozik. A sottocapo (alvezér) alatt vannak a caporegimek, akik kisfőnökként felelnek különböző területekért. Hozzájuk tartoznak a katonák (soldato/soldati), akik a feladatokat aktívan végrehajtják. Az Omerta (hallgatás törvénye) beavatás előtt állók pedig a külsősök. A külsősöknek bizonyítaniuk kell a hűségüket és elkötelezettségüket, hogy csatlakozhassanak a szervezethez. 

    Az LFP elsődleges célja, hogy egy háttérben megúzódó szerepet képviseljen, ami csak akkor alkalmaz erőszakot, ha szükségesnek ítéljük meg. Millió féle módon lehet tönkretenni valakinek az életét. Mi mindegyikben jeleskedünk. Viszont ugyanígy törekszünk arra, hogy az üzletfeleinkkel a lehető legjobb kapcsolatot ápoljuk. Ellenkező esetben valakitől el kell búcsúzni. 

     

     

     

    • Tetszik 4
×
×
  • Új létrehozása...