Ugrás a tartalomhoz

traktoros

Játékos
  • Hozzászólások

    15
  • Csatlakozott

Posztok, írta traktoros

  1. lDNMl6J.png.2ca552a9c0a26f19aece50dc38807855.png

    faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz.gif.77deeb395adc1cfb16b23cefcee47153.gifA W/S 83 Hoover Criminal Gang másnéven Tiny Raskals, vagy Shooter Gang egy Hoover Criminal Gang subset, amely South Los Santos szívében helyezkedik el. A bandát mára már félig afro-amerikai félig hispán fiatalok alkotják. Területük magába foglalja a Macdonald Street-et Davis Avenue és Roy Lowenstein Boulevard között, továbbá Carson Avenue és Brouge Avenue egy részét. 

    A banda kicsivel több mint 30 éve aktívan van jelen az utcákon. A 80-as években kulcsfontosságú szerepet töltöttek be a Los Santosi drogkereskedelemben, számos "drog házat" üzemeltettek Davis területén. Az FIB es a helyi rendvédelmi szervek közös nyomozásai alapján, ebben az időszakban megközelítőleg 1 millió dollárt kaszált a banda havonta. A drogkereskedelemmel termeszetesen együtt járt a fegyveres erőszak is. A Davis-i lövöldözések elsőszámú gyanúsítottjai feltételezhetően kapcsolatban álltak valamelyik Hoover szettel. Napjainkra az ilyen mertékű drogkereskedelem már nem jellemző. A nyomozók jelenlegi információi alapján a banda közel sem működik olyan szervezetten, mint a 80-as években.

    Köztudottan jó viszonyt ápolnak az összes Hoover Criminals szettel. Ezek kozül kiemelendő viszonyuk van a Seven-foe(74) Hoverekkel, a két szett közösen formálja meg a 34-es Hoover Criminalst. A kapcsolatok fenntartása érdekében közös hood napokon, bulikon, szülinapokon, temetéseken, klip forgatásokon vesznek részt a különböző szettek tagjai.

    riválisaik a Rollin' 60's, 90's, 100's Crips, 87 Gangster Crips, 97 Gangster Crips, 984 Main Street Mafia Crips, Denver Lane Gangster Bloods, és minden más Blocc Crip és Neighborhood Crip banda.

     

    fasssssssz123.gif.7ea6ab5215c8752b9591dfddcecfcfa9.gifTiny Raskals / Shooter Gang / Tray Sojas / Young Threats / Mkadass Everything

    Los Santos városában az 8-Tray Hooverek egyike a legaktívabb bandáknak bűnözés és gang bangelés terén is. Rengeteg fiatal tagjuk van, így a közösségi médián is relatív nagy jelenlétük van, valamint az interneten is rengeteg interjú és egyéb videó található meg róluk. A banda becenevei is mentalitásukat tükrözi. A Tiny Raskals, Tray Sojas, Young Threats vagy Shooter Gang Los Santos egyik legveszélyesebb bandája akik mindenkit lenéznek bandatagjaikon kívül és nem félnek súlyos bűncselekményeket elkövetni bandájuk javára. A Hooverek sokkal nagyobb büszkeséggel képviselik szettüket mint más bandák tagjai Los Santos városában. A Mkadass Everything szójárást azután vették fel, hogy egy szeretett bandatagjukat Mkadass-t megölték egy rivális banda tagjai, Main Street Mafia Cripesek. Ezt követően több 8-Tray Hoover banger is neve elé tette Mkadass-t ezzel is megemlékezve elesett katonájukról.

    A bandának továbbá rengeteg ellensége van többek között claimelnek MK-t, ami alatt Main St. Mafia Crip és Menlo Crip killert értenek, CK-t ami alatt Crip killert és BK-t is ami alatt pedig Blood killert. Ennek is köszönhetően vette fel a banda az EBK és ABK mentalitást amit dicsekedve claimelnek. Annak ellenére, hogy rengeteg ellenségük van, erőszak és terror révén uralkodnak a környékük felett.

     

     

     

     

     

     

     

     


    ya9r1Yx.png.822fee321a47540db21dcac85ce75247.png

     


    (bővítés alatt)


    Hoover discord:
    https://discord.gg/8WdSE5EESh

    Los Santos Gangs:
    https://discord.gg/QSG9QjuTbh

     

    • Tetszik 10
    • Köszönöm 1
×
×
  • Új létrehozása...