Ugrás a tartalomhoz

Noresz

Játékos
  • Hozzászólások

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta Noresz

  1. ÖTLETEK


    Ötlet megnevezése: Karakterek közti átlépés
    Discord név, azonosító: Noresz, #4265
    Ötlet kifejtése: Arra gondoltam, hogy ha átlehetne gond nélkül lépni az egyik karakterünkből a másikba, valami parancs segitségével, akkor sokkal több időt megtudnánk spórólni és nem kellene az egész játékot újrainditani. Beirnánk hogy /tolobby és akkor bedobna a karakterválasztóba és ott betudnánk lépni a másik karakterünkkel.
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Sok idő mig bezárom és újrainditom a játékot ha esetleg a másik karakteremmel szeretnék játszani
    Csatolmány(ok): -

    • Tetszik 2
  2. Idézet Joe Cortez felhasználótól.

    Az árak valóban borzasztoak.. Értem én hogy fenntartás meg egyebek, dehát ki fog kiadni 70000pp-t egy autóért ami a legfullosabb?

    Át se merem számolni mennyi lehet Ft-ba 😄

    Pont azért ennyi amennyi, most ha 70k helyett 7k lenne akkor valószinű hogy minden 2. játékos supersport autóval járkálna meg zentornokkal meg igy.

    Az miért lenne jó?

    Második, pedig hogy akinek több esze van az nem az alap munkát tolja amig össze nem szed 500k $-t, hanem egy bizonyos szintig aztán tovább áll ugyanis vannak lehetőségek más helyről is pénzt szerezni, nem csak munkával, ott a BTC, a cégek shift rendszere, a frakciók, és számos RP-vel is lehet pénzt szerezni, erre most mondok egy példát, én és Luciano már kb 100-100ezret fejenként beszedtünk puszta RP-vel shift rendszeren kivül.

  3. ÖTLETEK


    Ötlet megnevezése: Itemek szétválasztása
    Discord név, azonosító: Noresz, #4265
    Ötlet kifejtése: Ez a probléma akkor jutott eszembe mikor volt nálam vagy 20 adásvételi szerződés és a haver kölcsönkért 1-et hogy tudja eladni a kocsiját, nem tudtam neki átadni a 20ból 1-et, csak az összeset egyszerre, jobb lenne ha lenne egy mező ahova beirod mennyi az annyi és szét lehetne választani az itemeket, majd úgy átadni.
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Elég felesleges igy hogy átadok neki 20-at elhasznál egyet és adja vissza a többit
    Csatolmány(ok): -

  4. Idézet Hayas felhasználótól.

    Ha egy kicsivel is több személyi keresletet nyerünk ezzel, mindenképpen támogatom. Nagy negatívum nem származna ebből senkinek, az is biztos.

    Működni biztos fog, ezek után már csak az lényeg, hogy tartsa is itt azokat a játékosokat valami, valaki.

    Magamból kiindulva, sose voltam olyan, hogy hírdetnék bármilyen szervert is unalomból, viszont ez szerintem motiválna egypár játékost, és még terjeszteném is a kódom xd 🤣

  5. ÖTLETEK


    Ötlet megnevezése: Játékosok meghivása
    Discord név, azonosító: Noresz, #4265
    Ötlet kifejtése: Az ötletet a telefonos app stores játékokból ihlettem, arra gondoltam, hogy lehetne a szerveren belül meghivni játékosokat a szerverre, ez úgy működne hogy kreálnál magadnak egy betű/szám kombinációt pl 123456, és aki a szerverre való regisztráláskor beirja ezt a kódot, az úgymond a meghivottad, és a meghivó kapna valami csekélységet érte, aktivitás pontot, pp-t stb.
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Mivel a játékosok igy nagyobb motivációval hirdetnék a különböző platformokon mint pl FB csoportok, dc szerverek, stb.
    Csatolmány(ok): -

    • Tetszik 3
×
×
  • Új létrehozása...