Ugrás a tartalomhoz

Joe Cortez

Játékos
  • Hozzászólások

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta Joe Cortez

  1. Idézet Tim Cupid felhasználótól.

    Nem lehet, hogy az instabil mesterlista miatt kiadott napi 3 frissítés az oka, hogy nem akarják addig frissíteni amíg nincs fixen megoldva a probléma?

    Biztos nem ez az oka.. már 1 hete huzzák halasszák.. ezzel elüzve a maradék kicsi játékostábort is

  2. Személyszerinti véleményem az hogy valamit sürgősen találjon ki a vezetöség.. ezzel a napi szokásos emberekkel ellehet rpzni.. egy darabig.. de az hogy vasárnap 4 óra és 1 ember van fent... ez borzalmas...

    • Tetszik 1
  3. Itt a játékosszám is elengedhetetlen az eventekhez.. mi nem egyszer probáltunk Chilliadi motoros túrát rendezeni.. 1x sikerült.. de akkor is azért mert összeszedtük a baráti társaságot.. viszont ezzel a MAX 20 emberrel kitörölhetjük a seggünket event téren

    • Köszönöm 1
  4. Idézet PATYA felhasználótól.

    Csak én vettem észre hogy a szerver kb játszhatatlan? 
    Nem minősítésként írom. Szóval amiket észrevettem újoncként


    -Nagyon lassan lehet haladni a szerveren már szinte túl lassan, gondolok itt arra hogy kb már 1 hete játszok a szerveren és így is csak 20k $-om  van, lehetne valami munka fizetés boost, akivel eddig beszéltem mind azt mondták hogy 1 év mire össze szeded egy jobb kocsi árát, és én is ezt vettem észre. Amire össze szeded a kocsira a pénzt kb beleunsz a szerverbe. És én is már nagyon unom, pedig tetszik a szerver.

    -Nem éri meg PP-zni. Itt arra gondolok hogy egy olcsóbb kocsi is kb 6-10k PP ami IRL már 10ezer ft, így sehogy sem éri meg nekem 10k-t PP-znem, pedig simán toltam fel már volna fel PP-t. Ha pl 5ezer ft adna 10k PP-t akkor azt mondom megéri. De mostani árak elég pofátlanok.

    -Túl kevés munka van a szerveren, lehetne több is.

    -Túl sok a blipp a térképen, van egy csomó felesleg blipp gondolok itt az ATM blippre, minek??

    -Discordon lehetne csevegő illetve ötlet szoba is, mert ez azt súgalja vissza a vezetőségtől hogy nagy ívbe lesz@rják a játékosbázis véleményét. Iletve még feleslegesnek tartom a telefonszám megerősítést a discord szerveren.


    -Legyenek modolt kocsik. Itt arra gondolok hogy IRL modolt kocsik legyenek pl subaru, bmw, audi stb.. Ennek a gta márkás kocsiknak illetve az alap gta-s kocsiknak semmi értelme, erre ott a gta online hogy sima kocsikkal kocsikázzak.

    -Legyenek alap interiorok kint amiket meglehet vásárolni.

    -Lehetne új inerface(HUD, Km/h). Ami most van eléggé egyhangú/unalmas.

    Ha ezek mególdhatóak lennének szerintem simán 100 felett is lehetne a napi játékos szám, mert valljuk be az emberek csak a vagyon miatt játszanak a szervereken legyen itt szó bármelyik szerverről. 🙂

    Az árak valóban borzasztoak.. Értem én hogy fenntartás meg egyebek, dehát ki fog kiadni 70000pp-t egy autóért ami a legfullosabb?

    Át se merem számolni mennyi lehet Ft-ba 😄

    • Tetszik 1
  5. Ez teljes mértékig jogos felvetés, van egy halom kulcsa az embernek, na és az alkalmozattnak is mindig adni kell, aztán ha netalántán inaktivvá válik a tag és tőbbet nem jön fel, a kulcsok nála maradnak. Sokkal egyszerübb lenne az ezzel járó kacifánc és nemkellene a kulcsok végett hajtani a tagot hogy jöjjön már fel és adja oda 🙂 Személyszerint támogatom az őtletet! 🙂

    • Köszönöm 1
×
×
  • Új létrehozása...