Ugrás a tartalomhoz

web1hoyer

Játékos
  • Hozzászólások

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta web1hoyer

  1. Tán túl vad lennék?

     

    Mármint nem a viselkedésem. Az még talán visszafogottnak mondható. A megjelenésem. Kék haj, tele tetoválással, erős smink. Sokaknak nem tetszhet, mert nem a komoly nő látszatát keltheti, pedig igencsak komolynak vagyok mondható. Néha mondjuk szeretek bolondozni, de ki nem? El is kellett mennem új hajat csináltatni. Talán még Ace figyelmét is felkelthetem. Megtetszett a fiatal srác és nem akarom, hogy a hajamon múljon a dolog. Bár akinek megtetszem, ne a hajam miatt kedveljen. Na majd kiderül, hogy mi is lesz. Remélem hamarosan tudunk nyitni egymás felé.

    image.gif.e60ebab82babb8a2fe9a1aebf3bd4b23.gif

    A kép címe: Csodás arcom (nem)

    Mit is tudok Ace-ről? Hogy nem amerikai. Néha meg kell neki magyarázni egy-két olyan dolgot, ami egyébként magától értetendő. Elég magas, vagyis az én 165 cm-emhez képest biztosan, és kiváltképp jóképű. Rajta is van kép bőven, szóval, csak nem riasztja vissza az, hogy még a bikini vonalamon is tinta van. Na mindegy. Mindenki volt fiatal, mindenki követett el hibákat. Remélem innentől fogva csak olyan hibákat fogok elkövetni, amit nem fogok megbánni.

    image.thumb.gif.92e437b5db0bf5af5d7f35e6ef046119.gif

  2. Zancudo Trail (Vagy valahol ott), 19:00

     

    Volt egyszer, hogy elmentünk terepezni.

    "Menjünk a mocsárhoz. Ott már régen voltam." -Sora

    image.thumb.jpeg.7949f1905748cdb628b5e3a77a413ee3.jpeg

    Cseréljünk motort Sora-val. Mi baj lehet?

    image.thumb.jpeg.190a8434b757ce33e153d08b88737dbd.jpeg

    Nyugi, nyugi. Megoldottuk. 

    (Lopott kötél+Sanchez kombó)

    Mondjuk elég nehezen indult utána, mert ellepte a víz, de startnál kiköpte a kipufogó azt. Sebaj. Ilyenek is kellenek. Legalább van miről mesélni. Egyébként Sora valami hihetetlen vadállat. Visszaértünk a placcra, erre a nőci egykerekezve rajtolt el a rendőrkocsi mellett. Az utána fordult, de már egyedül ért vissza, szóval lehagyta őket. Hihetetlen a csajszi.

    • Tetszik 1
    • Imádom 1
  3. Konfliktus?

    El Burro, 21:00

    image.thumb.png.7bd1dd2ae0b7d32dea6814aee3ff446e.png

    Amikor újból elkezdtem motorozni, nem gondoltam volna, hogy nem én vagyok a legnagyobb veszélyben. Tegnapi nap egy Sora nevű csajszival jártuk a placcot. Kicsit meghúztuk a gázt. Tudjátok, őrültködtünk. Vajon megérte? Segítek, nem. Láttunk a mellettünk lévő helyen két beszélgető srácot, de nem gondoltuk volna, hogy lesz belőle baj. Eljártunk előttük, hátha meghozzuk az ő kedvüket is a motorozáshoz. Nem mentünk lassan, de nem is nagyon gondolkodtunk ezen. Csak éltünk a pillanatnak. Egyik körnél azonban olyan dolog történt, amit szerintem soha nem fogok elfelejteni. Egy ember életébe került a dolog. Amikor elindultam szintén feléjük, váratlanul kihajtott elém a srác, és az első kerekemmel pont elértem az ő első kerekét. Szegényem nagyot zakózott. Átesett rajtam, és.. És mozdulatlanul feküdt a porban. Egyből oda mentem, megnézni, hogy mi a helyzet vele, de csak nem mozdult. Nagyon beparáztam.

    Sora azonnal a segítségemre sietett, és a srác is akivel beszélgetett. Viszont ő azt mondta, hogy nem ismeri. Megállapítottuk, hogy sajnos a srác az meghalt. Halált okozó gondatlan vezetésért nem szívesen ülnék. De a lelkiismeretem dolgozott. Nem hagyott nyugodni, hogy valaki életének elvesztéséért én vagyok a felelős. Bennem volt az is, hogy felülök a motorra és elhajtok, de a srác azt mondta, hogy tűntessük el, mert a rendőrök őket fogják elővenni, mert ők laknak ott. Odaállt a SUV-jával a porban fekvő férfihez, és segített eltűntetni azt, miután Sora még azért a testnél lévő aprópénzt benyúlta. Beraktuk a csomagtérbe, és ő elvitte. Azt, hogy hová, azt nem tudom, de remélhetőleg nem is fogom tudni.

    Így, hogy segítettünk elvinni a testet, a srác megígérte, hogy nem látott semmit, de sajnos a fejemben még most is a tegnapi események pörögnek. Egész éjjel csak forgolódtam. Az álom nem nyomott el, és így lemenni dolgozni, nem túl jó dolog. Jelenleg olyan állapotban vagyok, mint a mosott szar. Remélem hamar kimegy a fejemből a dolog. Mosolyogni is csak az általam begyakorolt, védekező mosolyt tudom magamra erőltetni.

     

    Egyik legrosszabb reggelem

    Pillbox Hill, 05:00

    Mivel egész éjjel forgolódtam, nem aludtam túl jól. Akkor sikerült elaludni, mikor rá 10 percre megszólalt az ébresztőm. Legszívesebben a kukába dobtam volna az ébresztőórát, de mivel nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy kiessek a munkából, zuhany után el is indultam dolgozni. Mivel más járművem nem igen van, ezért a Quadra ülve indultam meg. Amikor hajnalban rápillantottam, látszódott rajta a sérülés. Kicsit a felni meghorpadt. Nem is mertem vele túl gyorsan menni, nehogy lerázzon róla. Új felnit kell rá vennem, mert így nem biztonságos. Nem mintha amúgy az lenne, de így kiváltképp veszélyes. Ismét úgy mentem vele, hogy 50-el. Ahogy utaztam a munkahelyem felé, egy mentő ment el előttem az egyik piros lámpánál. Ismét feljött bennem a tegnap este. Mi van, ha mentőt hívok? Kijönnek a rendőrök is. A rendőrök pedig leültetnek, mert balesetet okoztam. Nagyon kettős érzés volt bennem, viszont megfogadtam, hogy mikor ideköltöztem, magam javát fogom előtérbe helyezni. Meg is próbálok így tenni, de egyenlőre nehéz..

    image.thumb.png.345276decfcb44a7efc1b548638d4bd8.png

     

  4. Véleményem szerint ez egy felhő alapú böngésző lehet, ami nem logol előzményeket, korábbi tevékenységeket, hogy minél gyorsabb legyen, valamint tárhelyet ne foglaljon.

    Ez csak egy találgatás, de szerintem ez lehet a háttérben, és azért kell elfogadni mindig a cookie beállításokat minden oldalváltásnál.

  5. Szörnyre ülve

    Raton Canyon, 18:00

    Hát srácok mit is mondhatnék? Újra a nyeregben. Tegnap sikerült megvennem a Quadot, és végre a papírok is rendben vannak. Hozzám került és végre rá is ülhettem. Első utam egyből a Calafia Road felé vettem, ahol a patak partjára terveztem egy bemelegítő off-road mini-futamot. Az elején, mikor megláttam a patak menti földes utat, az őszintét megvallva, inamba szállt a bátorságom. Nem éreztem magaménak a helyzetet, mert nagyon rég volt már az, hogy ténylegesen belevessem magam a terepezés világába.

     

    image.thumb.png.f86caeae00d6b88100a1d8eba0113761.png

     

    Szarunk a szabályokra

    Rockford Hills, 21:00

    Tudjátok, meséltem arról a csoportról, akik elzúgtak mellettem. Megtaláltam őket. Sőt, egy tök jót motoroztunk együtt. Miután átestem a tűzkereszten Raton Canyonban, már nem lehetett megállítani. Mentem, ahányszor csak lehetőségem adódott. A srácok teljesen befogadóak voltak velem. Pár nap alatt már velük lógtam, és motoroztam semmivel nem foglalkozva. Húztuk a fülét, recsegtek a kipufogók, egykerekezés, donutok rajzolása gumiból az aszfaltra. Emberek! Hazaértem!

    Hatan voltunk. Elléptünk K-Town-ba, mert páran közülünk designer ruhákat akartak venni a helyiektől. Megálltunk a benzinkúton, motorokat mostunk, tankoltunk, cigiztünk. Egy kis vihar előtti csend. Amint megérkezett a hiányzó két fő, ültünk is motorra, majd indultunk el szana-szét a városba. Még rendőrségi villogót is láttunk, de mivel nem tudták, hogy kit kapjanak el, le is kapcsolták. Úgy össze voltak zavarodva, hogy feladták az intézkedést. Nagyon éltem, srácok. Hihetetlen nagy összetartás van a csapatban.

     

    image.thumb.jpeg.0bc84f65688b4cbc69bb3919c5e767bd.jpeg

    image.thumb.jpeg.2045c30b284b1bf21865629f6f5fafa0.jpeg

     

     

    • Tetszik 1
  6. Vissza a nyeregbe

    A DBMC? Imádtam a srácokat. Nem volt köztük egy ember sem, aki ne állt volna közel a szívemhez. A kezemet tűzbe tettem volna értük. Mivel az MC politikájába nem fértek bele a női tagok, ezért csak Keegan oldalán voltam egy támogató. A sok motor között ismételten megjött a kedvem az egész benzingőz őrülethez, de már nem mertem annyira húzni neki, mint előtte. Beleborzongtam, ha csak egy kicsit is rázós volt a helyzet. Egyik.. Hogy is mondjam? Ismerősöm? Igen. Ez így korrekt megfogalmazás. Na tőle vettem egy Daemont. Direkt nem valami hiper-szuper hegyre fel-le járó vadállat motort, mert nekem bőven elég volt az az erő amit az tudott. Eldöcögtem a kis 90-es tempómban, lakott területen pedig 50-el. Nem akartam a falra festeni az ördögöt. Hiányzott a motorozás, de ugye nem olyan, mint előtte volt. Mikor többet voltam levegőben, mint murván? Istenem az az érzés. Felér három orgazmussal.

    Amikor megvettem az első chopperem, akkor kezdtem el leginkább közlekedési eszközként tekinteni a kétkerekűekre. Ja, hogy ezzel lehet így is közlekedni? Már az is furcsa volt, hogy volt rajta működő index. Sőt, még használni is kötelező. Hihetetlen. Bukósisakom is lecseréltem zártra, ruházatom a protektoros motoros ruhából pedig szimpla bőrkabáttá és farmerré vált. Tudjátok mi a legérzékelhetőbb különbség egy terepmotor és egy chopper között? A hangja. Hát srácok. Hozzá kellett szoknom, hogy a gázadásra nem üvölt a motor üveghangon, olyan magas fordulaton, mint egy fúró, hanem fel-fel röffen. Ez nekem nagyon furcsa volt. Vehettem volna robogót is, ha magas fordulatszám kell, de apám szavai a fülemben csengtek. „Lányom, a robogó nem motor. Azt azok veszik, akik lusták váltani. Ha lusta vagy váltani, akkor nem is vagy igazi motoros.” Úgy zárójelben megjegyzem, felvetettem még kisebb koromban, hogy vetetek egy robogót, hogy majd suliba tudjak járni vele. Ehelyett busszal kellett járnom, mert annyi idős még nem voltam, hogy vezethessek olyan motort közúton, mint amilyet vezettem pályán. Mindegy is. Ami történt, megtörtént.

     

    Aszfaltról a murvára

     

    Egyszer, mint mindennek, ennek is eljött az ideje. Keegannel a szakításunk annyira megviselt, hogy hiába próbálkozott azóta több srác, nem engedtem közel magamhoz őket. Érzéketlenné nem váltam, mert tudok önfeledten nevetni, és keservesen sírni is. Nem. Egyszerűen csak egy védelmi hálót húztam magam köré, hogy ne essek újból abba a hibába, hogy hagyom elmenni azt, aki számomra a legfontosabb. Nem is ez most a lényeg. ATV.

    ATV jelentése:

    Spoiler

    ATV azaz All Terrian Vehicle, olyan terepjáró járművek, melyek egy kormánnyal és egy motoros üléshez hasonló üléssel rendelkeznek. A köznapi nyelven Quadként ismerik ezt a kategóriát a legtöbben, de szokták még LUV (Light Utility Vehicle), azaz könnyű haszongépjárműnek is nevezni.

    Eszemben sincs haszonmunkát végezni vele. Tudjátok mi hozta meg a kedvemet az egészhez? Épp a vegyesboltból lépkedtem ki, amikor elhajtott előttem egy csoport cross motoros és quados srác. Az a hang. Először megijesztett, de amikor realizáltam magamban, hogy mi volt ez a hang, akkor vegyes érzelmek hada rohamozott meg. Félelem, öröm, bánat és irigység. Dühös voltam magamra, amiért hagytam elúszni a karrieremet a baleset miatt, de nagyon féltem újra szörnyre ülni.

    Végül sikerült összeszednem magam érzelmileg. Ha nem is karrier szinten, de akkor is terepre fogok menni! Ezen már nem változtat semmi. Főleg, mert már a papírokat írják jelenleg a frissen vásárolt Blazeremre. Pár óra és az enyém lesz.

    Amikor a kereskedésben megláttam, biztonságosabbnak éreztem, mint egy kétkerekűt, ezért is döntöttem amellett, hogy ATV-t veszek a Crossmotor helyett. Bele kell szoknom. Voltak kisebb, nagyobb típusok, majd megláttam egy kék-feketét. Egyből megtetszett, bár már rég ültem hasonló gépen, és tudom, hogy a méret sem mindegy, rá kellett üljek, hogy kényelmesen fogom-e tudni vezetni a gépet. Abban a pillanatban, mikor ráültem, és megmarkoltam a kormány markolatát ismét elöntöttek az érzelmek. Ide több pozitív érzelem fűződött, mint ott ahol csak elzúgtak mellettem. Bevillantak emlékképek, ahogy egyik dobbantóról a másikra ugratok. A motorok hangja, a közönség éljenzése. Katartikus élményt jelentett akkor, és most is, hogy rajta ültem a quadon. Annyira belefeledkeztem a visszaemlékezésbe, hogy már az eladó szólongatott.

    -Natalia. Natalia, hall engem? –Pont így szólongatott az altató-orvos is a műtétem után.

    Nem tagadom, egy könnycseppet elmorzsoltam.

    -Megveszem. –Pillantottam fel az eladóra, aki egy széles mosollyal zárta a beszélgetést.

     

    "Aki egyszer elkezdi, nem bírja abbahagyni. Lehetsz akármilyen makacs, de akinek egyszer benzin kerül a vérébe, géppé fog válni." 

  7. image.png.8d6e1ecdddb7a271602d09c85a222e36.png

     

    • Név: Natalia Ilievich
    • Szül. hely: Moszkva
    • Szül. idő: 1995.10.03.

    Pozitív tulajdonságai:

    • Őszinte
    • Belevaló
    • Közvetlen

    Negatív tulajdonságai:

    • Forrófejű
    • Túl gyorsan dönt
    • Érzelmi kötődésre alkalmatlan

    A kezdetek

    Nos hol is kezdjem? Natalia Ilievich-nek hívnak. Ne is kezdjétek. Utálom a nevem. Mint valami orosz maffiózó, vagy a franc se tudja. Öcsémnek még veszélyesebb a neve. Őt Dimitri-nek hívják. Na mindegy. Térjünk vissza a legfontosabbra.

    RÁM. 😉

    Moszkvában születve láttam meg a napvilágot egy szeretetteljes, gondoskodó családban. Ja nem, bocsi. Rossz történet. Anyám elkurvult az idők során, fater verte, és nem igen volt pénzünk. Tudjátok, a szokásos idilli családkép. Fater egyébként dolgos ember volt, már ameddig élt. Mindig kaját rakott az asztalra. Tudja a fene, hogy miből volt pénze, de nem is firtattam. Imádta a motorokat. Volt neki egy Retro BF-400-a, amivel előszeretettel járt ki a pályára terepmotorozni. Vitt magával engem is, de engem csöppet sem érdekelt a dolog. Beíratott az akadémiára, hogy ott majd motor-sportolót faragnak belőlem, ami egyébként így is lett. Az egyik legfiatalabb motocross versenyző, később X-Games - MotoX bajnok lettem orosz színekben. Tudjátok, olyan, mint a rally, csak ez motorral. Az elején nem érdekelt a dolog, mert kényszernek éreztem, de az első siker után rákaptam az ízére. Értek a motorokhoz, meg minden, de jobb, ha nem én szerelem. Szerintem mindenkinek. Tettem-vettem a motorsport világában, temérdek érem és serleg virított a szobám falán, amire amúgy büszke is voltam. Vagyis egy ideig. Történt ugyanis, hogy életem harmadik X-Games-ére készültem, amikor úgy éreztem, hogy ez is meglesz. Miért ne lenne meg? Pehelykönnyű vagyok, a motor alattam végigrángat a pályán, megnyerem, integetek párat a tömegnek, és zsebelem a lóvét. Szép elképzelés, de sajnos nem így lett. Második körömön lehettem, vagy nem biztos, mert sokminden kiesett. Utólag láttam csak felvételeken a kórházban. Kezem gipszben, nyakamon merevítő, lábam szintúgy gipszben, felkötve. Szóval tudjátok. Nem voltam jól. Tört a bal kezemen két csont, lábszártörés, négy bordám tört el, agyrázkódás, és még az orrom is eltört, hiába volt bukó. A kórházi ágyban fekve, nyakig gipszelve néztem a tévét másnap. A híradó ment, és szerepeltem benne. Mondjuk nem úgy, ahogy szerettem volna. Elől a tárcsafék megadta magát és befogott egy ugrató előtt. Motor megállt, én repültem tovább. Földet érve pedig… Lásd előző soraim.

    image.png.57047eb334ff80b44619bf086b3be4d6.png

    Natalia autogramja:

    image.png.53a95b84f01bea9739aa7c2e21bee2cf.png

    Mindezek után

    A karrieremnek annyi. Volt némi pénzem, illetve a biztosításból még el-el tudtam volna éldegélni egy bizonyos ideig, de sajnos előre láttam, hogy problémás lesz az élet. Fater időközben elitta a máját, és bele is halt. Anyám pedig le sem szart. Ekkor lehettem kb. 20-21 éves. Hát mondom, akkor megigénylem a zöldkártyát és elutazok Amerikába. Los Santos a remény városa nem? Hisz a nevét is a szentekről kapta.

    Elkezdtem egy vegyesboltban dolgozgatni. Micsoda karrier mi? Nem is voltam a bukásom óta túl karrierista személyiség. Csak az életemet szerettem volna úgy igazítani, hogy nekem kényelmes legyen. Akkor jött ez a dolog, hogy ÉN központúvá váltam. Nem érdekelt semmi, csak az, hogy nekem jó legyen. Kaptam egy álláslehetőséget a Chumash Pihenőhely büfénél, ami talán az egyik kedvenc munkahelyem volt. Jó társaság, pörgős munka. Utólag is köszi, Jörg, te kopasz csodabácsi.

    Ekkoriban ismerkedtem meg életem szerelmével. Keegan. Istenem, az a pasi. Egy motoros klub egyik prospectje volt, mikor megismerkedtünk és végig kísértem a ranglétrán. Prospect volt, majd Member, és utána ha jól emlékszem, Secretary. Nem is ez a lényeg. Közös volt az érdeklődési körünk. Együtt zenéltünk egy garázs zenekarban. Doom Angels. Fura név, de nekem bejön. Volt egy Eric nevű basszusgitáros/énekesünk is, aki szintén tagja volt a Dirty Bandits MC-nek. Azóta fene tudja, hogy mi lehet vele.

    Sokmindenen átmentünk együtt Keeg’-el, de egyszer haza kellett mennem. Elég hosszú időre. Anyu lerobbant, és az ő ügyeit kellett intéznem. Szegény Keegan-t sajnáltam nagyon, mert csak szó nélkül leléptem. Mikor elintéződött Anyu sorsa, vissza is tértem az államokba, de Keegan bejelentette, hogy neki ez nem hiányzik. Most többet foglalkozik a klub ügyeivel, és nem férek bele az idejébe. Rosszul esett, de megértettem. Utólag Keeg. Ha valahogy ez eljut hozzád, még utólag is bocsánat.

    • Imádom 1
  8. Felfedezők hajója szeli a tenger habjait menekülve a tenger sugárzó és veszélyes sötétéken habzó vizein. Legénysége éhezve, szomjazva várja, hogy kikössenek. Feltűnik egy sziget és Cooper kapitány arra ösztönzi legénységét

  9. Napjainkban

    Az elején egy kudarcnak éreztem ezt a munkakört. De emberek! Rendesen tetszik. Jó, nem egy hálás feladat, de pont azok ellen tudok tenni, amik engem zavarnak. A hanyagság. A hanyagság ellen Traffic Officerként nagyon sok mindent tudok tenni. Pontosan mik is zavartak? A balesetveszélyes helyzetek az utakon. Itt-ott hagyott autók, és a közúti pofátlanság. Felcsaptam parkolóőrnek. Ez így csúnyán van fogalmazva, mert nem csak ez a feladatunk, de a fő profil ez. Vagyis a lakosság szemében. Közreműködünk a rendőrség és a tűzoltóság egyes eseteinél is. Nem volt ez másképpen tegnap sem.

    Délelőttöm elég nyugodalmasnak volt mondható, már amennyire annak lehet mondani. Kiosztottam pár figyelmeztetést, sajnos egy-két autót el is kellett vontatnom. Nem mindig szoktam lefoglalni a voltatott autókat. Néha van, hogy csak odébb teszem, ahol szabályosan tud parkolni. Így más nem fogja elszállítani. Volt sajnos olyan eset is tegnap, amikor le kellett foglalnom autókat. Gyűltek is az aznap megírt jelentések. Rokkant helyen történő parkolás, baleset utáni „takarítás”, és még egy csomó „unalmas” eset. Nagytöbbségben inkább csak figyelmeztetést osztottam ki. Egészen estig. Este azonban valami megváltozott. Elmentem egy eseményre ami egy autós találkozó volt. Egész jó hangulatban zajlott, de sajnos nem élvezhettem túl sokáig. Jött a sürgősségi rádión egy hívás a tűzoltóságtól, amit először rosszul kezeltem. A fáradtság olyan dolgokat váltott ki belőlem aznap estére, hogy félre beszéltem a rádióban. A rendőrség felé beszéltem, pedig a tűzoltóság kért segítséget. Sebaj, ezen könnyen túllendültünk. Felültem a motoromra, majd elindultam a szolgálatot felvenni. Beültem a vontatóba és el is indultam a helyszínre. Egy híd volt. Amikor odaértem, csak egy tűzoltó autót láttam. Néztem körül, de felborult autót nem láttam sehol. Akkor pillantottam meg az autót, amikor lenéztem a hídról, mivel egy kicsit tériszonyom van, megnéztem, milyen magasan vagyunk. Szerencsére nem volt túl magas, de amit ott láttam, kicsit lesokkolt. Egy fekete autó a feje tetején állva a gyalogos úton a híd alatt. Hát erre nem nagyon kaptam kiképzést, de gondoltam, nem hagyhatom magukra az LSFD munkatársait. Segítettek nekem amiben tudtak, és én is amiben tudtam.

    Valahogyan végül sikerült kiemelni. A tűzoltó létrával annyit meg tudtunk oldani, hogy legalább talpra állítsuk az autót, de a létra sajnos nem elég erős ahhoz, hogy egy autót elbírjon. Közelebb toltuk a falhoz az autót, a csörlős vontatóval a híd széléhez álltam, majd a falon felhúztam. Büszke vagyok erre a csörlőre, de szerintem megsínylette az esetet. Mindent összevetve, személyi sérülés nem történt, a kocsi eléggé totálkár lett, és még a feladatot is sikerült elvégezni. Mondhatni sikeres bevetés volt.

    https://imgur.com/1wXA5B4.jpg

     

    Este a késői órákban ismét jött ugyan attól az egységtől egy hívás. Tongva Hills egyik patakjába autó repült. Amikor kiértem a helyszínre, mentő és tűzoltó autó is volt. Ekkor már gondoltam, hogy ez nem egy egyszerű baleset. Két mentő nem hiába szokott kivonulni egy esethez. Odamentem, bár az autó mentésében nem nagyon tudtam segíteni. Gondolkoztam nagyon sokat rajta, hogy lehetne megközelíteni a kocsit, de sajnos a terep olyan volt, hogy a Flatbed nem tudna lemenni rajta. Sziklás patakpart, túl nagy szintkülönbség. Ez nem nekem való terep. Akkor mondta az egyik tűzoltó, hogy óvatosan kéne kiemelni, mert egy holttest is van az autóban. Na ekkor lefagytam. Nem tudtam, hogy köpjek, vagy nyeljek, mert még életemben nem láttam holttestet. Kezem remegett, de mivel a tűzoltó egy szemrevaló teremtés volt, nem mutathattam, hogy mennyire megvisel a dolog. Kihúztam magam, majd ismét gondolkodóba estem, hogy vajon hogyan tudnánk kiszedni? Addigra szerencsére egy darus gépet szerzett az FD, és búvárok segítségével kiemelték a kocsit és a holttestet. A kocsit feldobtam a Flatbed hátára, a holttestet a Coroner egységek elszállították, és meg lett írva a jelentés is. Ennél eseménydúsabb napom még életemben nem volt.

     

    https://imgur.com/tR2avIH.jpg

    • Imádom 1
  10. image.png.38679bc01a7a9213a8c3fdc60ff2e4d1.png

    image.png.d665d821041a93b82f9f64607272c7b2.png

    Név: Eric Norton

    Születési idő és hely: 1994. 10. 01. Los Santos, SA.

    Állampolgárság: Amerikai

     

    *helyszín: LSDOTS garázsa, Los Santos, SA*

    „..És ezen a kulcscsomón a szolgálati járműved kulcsai vannak. Ez a kocsié, ez itt pedig a vontatóé. Mehetsz is az utadra. Mutasd meg, hogy mit tudsz.”

    Na állj!

    Azt hiszitek, hogy ez volt az álmom? Ugyan, dehogy. De ez jutott. Tudjátok mi akartam lenni? Egy rendőr. Reggel felölteni magamra azt a gyönyörű, élére vasalt egyenruhát, a felszereléseket. Beleülni egy Cruiser-be, és szelni Los Santos utcáit a bűnt keresve. Habár, azt nem kell keresni. Jön magától. A legtöbb rendőr nem szereti az ilyen eseteket. Mind családos ember. Féltik az életüket na. Ami nem is csoda. Jómagam is nagycsaládból érkeztem. Tudjátok, olyanból, ahol nincs egy perc nyugtod sem. Mindig minden helyiségben van egy gyerek, vagy felnőtt. Olyan, hogy magánszféra? Pff.. Esélytelen. De ez így volt jól. Szó szerint öltük egymást a testvéreimmel, de ha probléma volt, mindig ott voltunk egymásnak. Engem nagyon sokat szekáltak a suliban, amire így visszagondolva eléggé megvisel ma is, viszont testvéremék mindig mellettem voltak, hogy kihúzzanak a szarból. Duci gyerek voltam, ezért is csesztetett mindenki. Általános iskola éveim végére sikerült valamelyest lefogynom, így amikor mentem tovább tanulni, már egy új Eric tudott átlépni az iskola küszöbén. Megfogadtam, hogy nem fogom magam hagyni. Ha valamit mondanak rám, nem fogom magamra venni, ha pedig valaki belém áll, megvédem magam. Ha kell verekedek is. Verekedés.. Na igen. Sosem szerettem. Szerencsére a fizikumom eléggé alkalmas a verekedésre, de valahogy nem szerettem bántani senkit. Az, hogy pedig engem bántsanak, teljességgel kizárt volt. Mindig is konfliktus-kerülő voltam, de megfogadtam, hogy a középiskolában nem fogom hagyni magam senkinek. Hátha elfogadhatóbb éveim lesznek itt, mint a primary-ben. Ez így is volt. Szerencsére verekednem nem kellett, de az új Eric valahogy sokkal inkább közkedvelt volt, mint a régi, duci, introvertált kisgyerek. Visszagondolva úgy érzem, szerettek.

    A középsuliban azért már el kellett kezdenem azon gondolkodni, hogy miből fogom megvenni a kenyerem, és az ahhoz szükséges pénzt honnan fogom megszerezni? Sokáig gondolkodtam a gimis éveim alatt, hogy mivel kell keresnem a kenyerem, de nagyon megtetszett a rendvédelem. Az a rend, fegyelem ami ott van, nagyon bejött. A képzések.. Valami álom. Egyeseknek lehet, hogy rémálom, de nekem valahol itt kezdődött az, hogy na végre valami. A gimis éveim elteltek, és ezért hálás is vagyok magamnak, hogy megléptem ezt a „Nem hagyom magam, és nem veszem fel a sértéseket” dolgot. Mivel nagyon szerettem volna rendőr lenni, be is adtam a jelentkezésem a Pershing Square Police Academy-be.

    Sikerült a felvételi eljárás. Fizikailag alkalmas vagyok, pszichológiailag nem vagyok agyilag zokni, ami jó érzés, mert eddig azt hittem, hogy döntésképtelen vagyok vagy mi. Na mindegy.

    Szerettem az ottani képzéseket. Olyannak találtam, amilyennek megálmodtam. Végre egy olyan hely, ahol saját magam lehetek, és egy kis fegyelmet is fogok tanulni. Annyira magával ragadott a hely varázsa, hogy a tanulást azt sajnos el is felejtettem. Na jó ez így nem igaz. Nem vonzott a tanulás világa ezért annyi energiát nem is fektettem bele az elméleti részbe, mint a gyakorlatiba. Gyakorlati vizsgán nagyon jól teljesítettem, de az elméletin sajnos megbuktam.

    Csúnya bukott rendőr igaz? Ja, szerintem is. Amikor kiderült, hogy az elméleti vizsgám nem sikerült, annyira belekezdtem a tanulásba, hogy a rá két hónapra leszervezett pótvizsgát sikerrel zártam. Kérdezte is a tiszt, hogy ez elsőre miért nem sikerült így? Hát erre választ nem tudtam adni, de örültem neki, hogy meglett a végzettségem.

    Én Eric Norton, mint Police Officer? Na persze. Milyen könnyű is lenne, ha így menne. Két hónap az pont elegendő volt arra, hogy elindítsák a kiképzési időszakot az LSPD-nél, ezért szépen ügyesen le is késtem róla, ezért csak a következő ciklusban vehetek részt újra az újonc kiképzési időszakon.

     

    Addig nem ártana enni valamit. Már suliba nem járok, szóval dolgozni kéne. Ekkor meg is láttam az LS-GOV oldalán egy hirdetést az LSDOTS-hoz, mint Traffic Officer. Na mondom, igaz, hogy nem rendőrség, de hasonló munkakör. Le is adtam a jelentkezésem. Életem leghosszabb két napja volt míg várakoztam. Egész nap csak annyit csináltam, hogy ültem a TV előtt és daráltam a sorozatokat. Suli nincs, munka nincs. Rendesen depresszív volt a hangulat. Akkor csippant a telefonom, hogy e-mail érkezett. Jöhet a hétfő és a meghallgatás.

    Végre itt az idő. Várjunk Mr. Mahone-ra. Hosszú perceket vártam rá, ami majdnem óráknak tűnt, de végre itt van. Úgy érkezett meg, mint egy színész. Hét perccel a megbeszélt után, fokozva a várakozás varázsát és a feszültséget. Felhívott az irodájába és elmondta, hogy üdvözöl köztük, és el is intéztük a piszkos papírmunkát. Akkor elkísért az öltözőbe. Átvettem a munkaruhámat, ami.. Háát nem éppen egy Police Officer uniformis, de megteszi. Egy fehér vasalt ing, egy túranadrág és egy nagy bakancs. El lett magyarázva a munkaköröm, mit szabad és mit nem. Hogyan tegyem ezt, hogyan azt és ennyi. Utamra lettem bocsátva.

    „..És ezen a kulcscsomón a szolgálati járműved kulcsai vannak. Ez a kocsié, ez itt pedig a vontatóé. Mehetsz is az utadra. Mutasd meg, hogy mit tudsz.”

     

    image.png.fd5b4fce6385c3f49e4743e89418c699.png

    • Tetszik 1
    • Imádom 1
  11. LSDOTS.png?ex=662e31eb&is=661bbceb&hm=5b

    1. Alapvető  adatok

    -Név: Eric Norton

    -Születési hely, idő: Los Santos, SA. 1994. 10. 01.

    -Iskolai végzettség: University degree

    -Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Kamionsofőr.

    -Idegen nyelv ismerete: Spanyol (Alapszint)

    -Jogosítvány másolata: 

    image.png.2a014bd95b321dc1964e822fc3f5f613.png

    -Elérhetőség (telefonszáma, email címe): Tel.: 796051 E-mail.: [email protected]

    2. Önéletrajz (Minimum 100 szó terjedelemben)

    Tanulmányaimat a Pershing Square Police Academy tanulójaként kezdtem meg, majd a Traffic Control Department osztályon belül Traffic Police Officer végzettséget szereztem, viszont mivel az újonc kiképzés után tudtam csak megszerezni a végzettséget, nem sikerült a rendőrség kötelékébe felvételt nyernem. Ezért gondoltam arra, hogy a városért másképpen fogok tenni, amint sikerül bejutni a Department of Transportation-höz.

    3. Motivációs levél (min. 100 szó terjedelemben)

    Tisztelt munkáltató/Kormány!

    Eric Nortonnak hívnak, és hiszem azt, hogy megfelelő munkával és kitartással többet tudunk tenni környezetünkért és a városért. Célom, hogy a lehető legjobb tudásom szerint járjak el minden ügyben, és a legkorrektebb eljárásokat folytassam. A végzettségemet tekintve, lehetséges, hogy egy kicsit talán túlképzett vagyok, bár amondó vagyok, hogy mindent a hasznunkra tudok fordítani, amit az egyetemen megtanultam.  Köszönöm a lehetőséget, és várom mihamarabbi visszajelzésüket.

    Tisztelettel,

    Eric Norton

  12. Motoros locsolóvers:

     

    Itt a húsvét, örvendjünk hát!
    Nem fogok írni slágerlistát.
    Nem vagyok én Azahriah,
    A lényeg, legyen kaja-pia.

    Locsolni jöttünk szép leányok!
    A sok whiskeytől majd behányok.
    Octanson is húsvét van.
    Sonka rotyog a fazékban.

    Ha motorost látsz közeledni,
    Nyugi, nem fog kötekedni.
    Locsolni jöttek mindannyian.
    Izgatottak állatian.

    Leállítva a chopperek,
    Körbeállnak a rockerek!
    Szagos-vizet feléd tartják,
    Hogy a kislányt meglocsolják.

    Szabad-e locsolni?

    • Tetszik 6
    • Haha 1
×
×
  • Új létrehozása...