Ugrás a tartalomhoz

husom

Játékos
 • Hozzászólások

  41
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

husom tevékenységei

 1. A PP nem IC. A kuponpont ugyan olyan mint az import tuning megnevezés.
 2. MP ruhákat keressetek, amik freemode karakterekre valók. Amiket felsoroltál SP modok, franklinre igazítva.
 3. Aközött hogy kuponpont és import tuning eladó nem látok különbséget. Az fair, hogy ne PPként hirdessék az emberek de tovább szabályozni hülyeség.
 4. Szabályozni azt, hogy a PPt hirdethetik-e szerintem hülyeség. A chatben való hirdetés megjelenítés amúgy is gusztustalan. Ha mindent telefonba lehet átvinni, és ott kategóriánként hirdetni kettő legyet ütnénk egy csapással. Nem spamelné a chatet senkinek és akit zavar a kuponpont eladó hirdetés csak ne nézzen abba a kategóriába.
 5. Szerintem gusztustalan. Nem támogatom.
 6. Nem, nem és nem. Ez Amerika, nem kell fix traffi.
 7. Ha valaki RPsen akar boxolni és verekedni az úgy is fogja csinánli. Viszont ha valakit jumpolni kell, agyon kell verni az utcán pl. ellopott valamit, akkor nem fogok /me-ben sorokon át írogatni hogy hogy verem meg. A sérüléseit majd ő leRPzi. Ne keverjük össze azt, hogy valakit indok nélkül összevernek, és ha valakit indokkal vernek össze. Már abból kiindulva nem kéne semmi /me-t kötni egy verekedéshez hisz animációval lehet látni tisztán mi folyik ott. /me - Olyan játékon belüli cselekvések kifejezésére szolgál, melyek a játékban nem, vagy nehezen láthatóak. - szabályzat szerint se.
 8. Teljesen mértékben elveszti a feelingjét ha valakit le kell jumpolni. Támogatom a törlését.
 9. husom

  Chat sorhossz

  Valószínűleg akkor jön elő, amikor /cc-zek egyet. Csatolok képeket. lehúztam nullára, majd vissza fel és megjavult
 10. Pontosan így. Köszönöm szépen.
 11. husom

  Chat sorhossz

  Igen így képzeltem el, viszont annyi hibát találtam (reprodukálni még nem jöttem rá, hogy hogy kell) hogy beállítottam 1200-ra, majd egy idő elteltével annyit vettem észre, hogy mintha mégsem lett volna beállítva. Újra le kellett vennem, majd vissza fel az értékét.
 12. husom

  Versenypálya

  Nem kötelező használni. Akinek nem tetszik az maradhat teljes mértékben a nonscript mellett. Ezzel egyetértek, de nem kell most megvalósítani, hisz ez még igen korai lenne.
 13. husom

  Versenypálya

  ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Mindenki számára elérhető, teljesen DIY versenypálya/script. Discord név, azonosító: carnage#0704 Ötlet kifejtése: Minőségibb fivem szervereken ahol igazán fénykorát éli az utcai versenyzés megtalálható az ilyen fajta script. A lényege egyszerű. Minden player létre tud hozni egy általa elkészített versenypályát checkpointokkal. Egy /createrace parancsal tudnánk elkezdeni a műveletet itt a rendszer adna egy ID-t a versenyhez, a kész versenybe pedig /joinrace ID-vel tudnánk belépni. Itt CP-ket mentenénk le, amik az utat fogják jelölni (prop_mk_flag_2). Egy CEFes menüben be lehetne állítani, hogy hány körös legyen a verseny, esetleg legyen-e belépő ár és, hogy a nyertesek mennyit vigyenek haza. Időmérő, aktuális versenyben való helyezés és körök számát is meg kéne jeleníteni. Ami jópofa lenne, hogy a kész versenyeket esetleg valahol el lehetne menteni, szóval nem kell majd folyton újra és újra megcsinálni a versenyeket nulláról. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Aki szeret utcai versenyeket rendezni, annak egy plusz lehetőséget biztosítana, de akár eventeken is lehetne úgyszint alkalmazni ezt. Csatolmány(ok): Aki egyáltalán nem tudja elképzelni annak ezt tudom javasolni, hogy legyen egy kép a fejében:
 14. husom

  Chat sorhossz

  ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Chatben állítható sorhossz Discord név, azonosító: carnage#0704 Ötlet kifejtése: 21:9-en játszok, és így hülyén néz ki a chat. A képernyő 1/4-ig ér be a chat, nagy sortörésekkel. A kérésem annyi, hogy lehessen állítani a sorok hosszát. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Jobb képi világot adna az egésznek. Csatolmány(ok): -
 15. husom

  ülés pozíciók propokra

  ÖTLETEK Ötlet megnevezése: ülés pozíciók propokra Discord név, azonosító: carnage#0704 Ötlet kifejtése: Jelenleg van pár szék és puff amire le lehet ülni, de mégsem elég. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Egy meglévő rendszert bővítene ki. Csatolmány(ok): https://github.com/swxy/NoPixelServer/blob/main/resources/emotes/sitchair.lua#L10
 16. Igen, ez a chatboxban is érződik. Ezek az animációk számomra zavaróak.
 17. Támogatom az ötletet. Bár a felsorolt kocsik közül mind a négy ugyan úgy néz ki szerintem, de akkor is több lehetőséget biztosít a playereknek.
 18. husom

  Rúdtánc a vanillában

  ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Rúdtánc scriptesen Discord név, azonosító: carnage#0704 Ötlet kifejtése: Rengeteg hirdetést és eventet látok, hogy táncoslányokat keresnek vagy ők kerensek munkát. Régről már nekem van egy lementett configom, ami ezt megkönnyítené. A vanilla unicornban a három rúd pozíciója: 112.60, -1286.76, 28.56 ; 104.18, -1293.94, 29.26 ; 102.24, -1290.54, 29.26 ; valamint a hozzá csatolható animáció: [email protected][email protected][email protected]_dance Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Egy opció lenne a táncosoknak. Remek animáció van hozzákötve, és látványos is. Akik nem élnek a lehetőséggel, azok tudják használni a sima táncokat is. Csatolmány(ok): -
 19. ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Parkolóból való kimenetkor collision kikapcsolás Discord név, azonosító: carnage#0704 Ötlet kifejtése: Ha kivesszük a kocsit a parkolóból, legyen egy hosszabb idő, amíg a collision ki van kapcsolva. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Sok alapmunka helyen ahol van a lerakva parkoló ott hagyja mindenki a kocsiját. Kihoztam most a kocsimat és teljesen körbe volt bombázva a kocsim, rommá is tört. Egy 5másodperces időt hagyni, hogy ki lehessen hozni a kocsit éppségben. (a piros csimbókon volt egy kocsi még, csak közben elhajtott.) Csatolmány(ok): -
 20. Csak az animáció. Ha lenyomom a tabot egyből legyen a képernyőn.
×
×
 • Új létrehozása...