Ugrás a tartalomhoz

rokesz

Játékos
  • Hozzászólások

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta rokesz

  1. image.thumb.png.e07ef00e35f18d50574edad26d1af4b7.png

    Spoiler

    Seth "Screwer" Blauert

    09/18/1998 - Los Santos

    Apja német ajkú, míg anyja vérbeli amerikai, egy üzleti úton találkoztak egymással. Hamar egybe is keltek, amit végül Seth érkezése koronázta meg. Mindketten egy telekommunikációs cégnél dolgoznak, gyermekük már korán értelmiségi nevelést kapott. Így tudott például fiatalon két nyelven is beszélni. Tanulmányai jónak számítottak, egyetemre viszont már nem ment el, szeretett volna egy kis időre kikapcsolódni. Első autójával hosszú túrákra ment, jóformán minden pénzét elbaszta nyaralása alatt.

    Hazatérve teljesen nulláról kezdte visszatolni magát pénzügyileg. Egy finomhangoló és szerelő képzésre ment el, végül már a villáskulcsot tartotta kezében a verdák mellett. Seth vállára hamarosan az ördög ült rá, miután munkatársa rábeszélte az autók eltulajdonítására. Felváltva törték fel, lopták el és szedték szét a kiszemelt kocsikat, nem kevés pénzt tettek így a zsebükbe. Meggyült a baja a hatóságokkal, egy autó feltörés közben kapcsolták le. Összesen két évet kapott, amit teljesen leült.

    Szabadulása után tovább folytatta a verdák megfújását, legnagyobb fogása egy régebbi német boxer motoros jármű volt, ezt esténként használta míg motorja meg nem adta magát. Egy késői takeover alkalmából találkozott a jövőbeli streetidols-os srácokkal. A közös cél érdekében össze is álltak, állandó résztvevői lettek Los Santos éjszakáinak. Szinte minden versenyen megtalálható, maszk mögé bújva szórakoztatja a közönséget. Munkát váltott, jelenleg a város egyetlen bodykit shopjában dolgozik beállítóként. Igény esetén ellátja a tagokat zsákmányolt verdával, vagy extrémebb beállítást végez motorikusan. Hajlamos munkája alatt stresszelni, túlzottan szokta szedi a számára felírt nyugtatót.

    Mostani szabadidejét egy projekt autóba öli bele, amit törött állapotban szerzett be. Régi autójának szétszedéséből finanszírozza a másik verda kipofozását. Tervei között szerepel az autót teljesen felújítani és ezzel részt venni a következő takeoveren.

     

    • Tetszik 5
×
×
  • Új létrehozása...