Ugrás a tartalomhoz

milu

Játékos
  • Hozzászólások

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

  • Nyert napok száma

    1

Posztok, írta milu

  1. Joseph Pekarsky felmenői a 19. század végén emigráltak az Egyesült Államokba, az akkori cári Oroszországből, köszönhetően az 1891-es moszkvai kitiltásnak, amely kimondta, hogy minden zsidónak el kellett hagynia a várost, kivéve azoknak akiket a birodalom hasznosnak vélt. Az államokban való letelepedésük okán még pár generáción keresztül hithűen követték a zsidó szokásokat és hagyományokat, azonban a 20. század közepétől kezdve ez fokozatosan eltűnt ahogy asszimilálódtak.

     

    Joseph Pekarsky átlagos gyerekként nőtt fel egy alsó középosztálybeli családban. Az általános iskolát bármiféle zűr nélkül végezte el, azonban a középiskolai éveiben ellógott az órákról és az utcán hesszelt Vespuccin a környékbeli hispán bandatagokkal, akik eleinte ellenségesek voltak vele. A középiskolát elvégezve egy helyi gyorsétteremben kezdett el dolgozni, azonban mellette részt vett az alvilágban olyan módon, hogy autókat tört fel és lopott tárgyakkal kereskedett. Ezekben az időkben ismerkedett meg Martin "Ghost" Berganzával is, akivel mai napig jó viszonyt ápol. A huszas évei elején belépett az amerikai hadseregbe, azonban 3 év után leszerelt, miután teljesen kiégett az ott zajló korrupciótól. Ezt követően az építőiparban folytatta a karrierjét, számos építőipari vállalatnál is megfordult az évek alatt, és kivétel nélkül mindet meglopta ahol csak tudta. Elég tőkét felhalmozva létrehozta a saját vállalatát, azonban továbbra is kapcsolatban áll a Mexican Mafiával.

    • Tetszik 5
  2. pekarskybackgroundlogo.thumb.png.c4de8720940df797227db2d658c2b95c.png

    A Pekarsky Prime Development egy újonnan alakult, kisméretű, de lendületes építőipari vállalkozás, melyet Joseph Pekarsky alapított. Vállalkozásunk célja, hogy kiváló minőségű és innovatív építőipari megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, miközben fenntarthatóságra és környezettudatosságra helyezzük a hangsúlyt.

    Szolgáltatásaink

    • Építés és Kivitelezés: Vállaljuk lakó- és kereskedelmi épületek építését, felújítását és kivitelezését, a tervezéstől kezdve a kivitelezésig.

    • Zöld Építészet: Kötelezettségünk a fenntarthatóság és környezetvédelem, ezért szolgáltatásaink között szerepelnek zöld építészeti megoldások és fenntartható épületek tervezése és kivitelezése.

    • Projektmenedzsment: Teljes körű projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk, beleértve a projekttervezést, költségmenedzsmentet és hatékony projektirányítást.

    Küldetésünk

    Cégünk küldetése az épített környezet átalakítása és az emberek életének javítása újszerű és inspiráló építőipari megoldások segítségével. Hiszünk abban, hogy az építészet és az építőipar lehetőséget nyújtanak a kreativitásra, innovációra és a pozitív változásra, és ezért elköteleztük magunkat az építészet legmagasabb színvonalú szolgáltatásainak nyújtása mellett.

    Kapcsolat

    Ha bővebb információt szeretne tudni szolgáltatásainkról, vagy szeretne együtt dolgozni velünk egy közelgő építőipari projektben, akkor az alábbi elérhetőségeken léphet velünk kapcsolatba.

    E-MAIL: [email protected]

    TELEFONSZÁM: 116-625
    (( Célunk hogy lehetőséget biztosítsunk megfelelő fizikai munkás vagyis "blue collar worker" szerepjátékra a szerveren. A lehetőségek tárháza végtelen ebben az iparágban, a kisebb karbantartási munkálatoktól a nagyobb méretű projekteken át. Ha felkeltettük az érdeklődésedet és csatlakoznál hozzánk, akkor várunk a discord szerverünkön. https://discord.gg/ygnR27Tdc2))

    • Tetszik 8
  3. Bejelentő neve: Joseph Pekarsky
    Bejelentő érvényes lakcíme: 1068 Ginger Street, Little Seoul, Los Santos, San Andreas 9067
    Bejelentő születési helye és ideje: Los Santos, 31/05/1991
    Bejelentő édesanyjának neve és születési ideje: Maria Falkovitz
    Bejelentő elérhetősége((IG tel. + discord)):116265 ((milu4212))

    Bejelenteni kívánt jogi entitás megnevezése:
    Bejelenteni kívánt jogi entitás formája (megjelölni szükséges)
    Sole Proprietorship/General Partnership/Limited Partnership/Limited Liability Company
    Bejelenteni kívánt jogi entitás birtokhányadának megállapítása név és részesedés megjelölésével: Joseph Pekarsky - 100%
    Bejelenteni kívánt jogi entitás foglalkozási köre: Építési és építőipari szolgáltatások
    Bejelenteni kívánt jogi entitás induló foglalkoztatottak száma: 3
    Bejelenteni kívánt jogi entitás meghatározott alaptőkéje (mely eltérhet a minimum 50.000$ összegtől): 50.000$
    Bejelenteni kívánt jogi entitás székhelye (,telephelye(i), amennyiben van): 852/2, Innocence Boulevard, Strawberry, Los Santos, San Andreas 9040
    Bejelenteni kívánt jogi entitás bejegyzett bankszámlaszáma: 4570764

     

    (Bejelentő) nyilatkozom, hogy a sablonban megjelölt adatok a valóságnak megfelelnek, büntetőjogi felelősségem tudatában azok hitelességét igazolom.

    Joseph Pekarsky
    21/04/2024

  4. A témanyitó szerintem arra gondol, hogy a torzó textúrája lóg át a pólón. Ezt énis észrevettem, hogy pólónál nincs megfelelő torzó ahol a karok is jók viszont nem lóg át a torzó a pólón hónalj alatt és a vállak környékén.

×
×
  • Új létrehozása...