Ugrás a tartalomhoz

FRGT

Játékos
  • Hozzászólások

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta FRGT

  1. 4 hours ago, One1Cigid said:

    Tegnap én is bele botlottam egy ilyenbe.

    Akkor meg nyugodtam! már majdnem azt hittem én bénázok de egy 5méteres területen belül annyi forgolódás után nehogy már ne találjam meg. 😂

    • Haha 1
  2. image.png.b74eb4ea118c186ad127b5cc34b5d0ec.pngHIBABEJELENTÉS


    Hiba leírása: Detektor nem találja meg a tárgyat.
    Reprodukálás: Nem tudtam azóta reprodukálni.
    Releváns logrészlet: A hiba nem köthető loghoz.
    Kép/videó a hibáról: https://streamable.com/z0g65j
    Megjegyzés: A videón látszik hogy forgolódok minden irányba egyszer csipogott kicsit gyorsabban de nem tudtam a helyes irányt megtalálni.(kb negyed órát forgolódtam videón kívűl nem sikerült a CP-t előhozni egyszerűen lehetetlen volt megtalálni hiába forgolódtam)
    Discord név: frgt69

    • Tetszik 1
  3. A TV részéről biztosítani tudlak hogy az nem a berendezhető inti hibája az valami mástól van tegnap este én is le akartam rakni a TV-t és eltűnt az éterbe persze egyből jelezve is lett szóval az fixálva lesz. a többi részéről nem tudok mit mondani. 🙂 TV az tuti fixálva lesz.

  4. 1 hour ago, Myrna Mcqueen said:

    Megoldás hogy minden tizedik szint +100%-al növelje az ALAP bért a kamionosmunkában. Aki beleszenteli az életét hogy level nyolcvan++ legyen, azt fizessék már meg!

    VAGY

    SZINT            ALAPBÉR
    0-10                  500
    10-20                750
    30-40               1250
    40-50               1600
    50-60               2300
    60-70               3500
    80-90               4800
    90-100             6000

    Nekem már az is meg felelne ha az az 50%-os emelés valóban ott lenne de ez sem rossz ötlet 👀 Egyenlőre ott tartunk hogy a vonatozás többet hoz mintha saját kamionnal szállitanál! Egy PhantomC 27K PP mert pénzért a limit miatt már nem veszi meg senki még a vonathoz nem kell semmi csak be ülsz megtanulod a féktávokat meg tetriszezel egy jót és kb egy szintbe van a kamionozás bérekkel.

  5. Hali! nos,mint minden alap munkánál az 50%-al több pénz bőven érezhető és tök f*sza meg minden de a kamionos melónál semmit nem lehet érzékelni szinte! A Screenshoton egy 589 dolláros meló látható amit saját kamionnal végeztem el és kb meg egyezik a régi (Emelés elötti fizetéssel) ha 50%-al több lenne ezen is a fizu akkor 1691dollár helyett 2536dollárt kellett volna kapjak legalább is az én matekom szerint de nem vagyok benne nagyon erős szóval lehet pár dolcsit én is el számítok... Egyszer már discordon ezt a témát felhoztam de úgy néz ki hogy valahogy mégse sikerült korrigálni vagy nem tudom. 🙂 

    Kamion.png

    • Tetszik 3
  6. 1 hour ago, Yutaka said:

    image.png.b74eb4ea118c186ad127b5cc34b5d0ec.png

    Kedves @FRGT!

    Számodra idézem Corey unban kérelmébe került soraimat:

    "Az OOC kereskedelem magában foglalja, hogy a szerveren lévő ingóság/ingatlan/jármű/vagyon a szerver életén kívüli juttatásért cserébe cserél gazdát.
    Ezen szabálypont alól nem képez kivételt, ha valaki ezt beleszövi a karaktere történetébe."

    Számodra is enyhítő körülmény, hogy nem IRL vagyonszerzési céllal és teljes jóhiszemüséggel követted el a cselekményt.
    Előéleted makulátlan.

    A fent említett tények fényében az alábbi szankciókat tudom felajánlani:

    • A kettő darab Blazer járműved elvétele (1951, 1952)
    • Kitiltásod 2024.07.30-án feloldásra kerül

    Várom szíves visszajelzésed!

    Yutaka

    Elfogadom a szankciót és köszi szépen. 

  7. image.png JÁTÉKSZERVER UNBAN KÉRELEM


    Karakternév: Penelope Anne Smith
    Kitiltás időpontja: 2024-07-23 16:58
    Kitiltás időtartama: Örökös
    Adminisztrátor neve, aki bannolt: Yutaka
    Kitiltás indoka: OOC Ker
    Kérelem indoklása: Szia/Sziasztok! Nos mint @Corey Is említette elöttem az egész helyzet nem OOC kernek indult és nem is volt szándékomban szabályt sérteni a szerveren! nekem ezelött is bőven meg volt az IC szándékom el ajándékozni a kecót szóval mindenféle ellenszolgáltatás ellenébe adtam volna. DC-n szerintem mindent el magyaráztam @Yutaka -nak és itt is csak azt tudom mondani hogy bocs nem szabálysértésre ment ki az egész főleg nem OC kerezésre. Megbántam amit tettem,ismét csak magamat tudom ismételni hogy nem volt célom szerverz szabályzatot sérteni egyáltalán,csak spontán nem gondolkoztam elötte logikusan....
    Csatolmány(ok): 

    • Haha 1
  8. Spoiler

    Vagy 20x ugrottam neki a megírásnak már a Mr robot barátomat vettem segíitségül mert förtelmes a fogalmazásom szóval please no hate 😞

    Név:Penelope Anne Smith

    Születési hely és időpont:1994-04-07 Thornaby Yorkshire Egyesült királyság

    Nemzetisége:Brit

    Külső Jellemei: Hosszú Közép szőke hajú(természetes hajszin)amit erőszeretettel fest át olykor világosabb szőkére vagy akár rózsaszinre.Szemei tenger kékek,többségébe kontakt lencsét hord de van amikor csak a szemüveggel helyettesiti.Test alkata sportos,enyhén szálkás szereti magát jó kondiba tartani.Öltözködés vegyes nincs nagyon egyéni stílusa.

    Gyermekkora
    Penelope gyerekkora csendes és magányos volt a yorkshire-i Thornaby kisvárosában. Barátai alig voltak, mivel a környéken élő gyerekek inkább a sportokban vagy a szabadtéri játékokban találták meg örömüket, amelyek Penelope számára nem voltak vonzóak. Ő inkább magának való és visszahúzódó volt, gyakran töltötte idejét egyedül.

    A kisváros mindennapjai egyszerűek voltak, és Penelope sokszor érezte úgy, hogy az élete egyhangú és unalmas. Szabadidejében leginkább a könyveket bújta, vagy a tévét nézte. A könyvtár lett a menedéke, ahol számos érdekes történettel találkozott, amelyek révén képzelete szárnyalhatott. A könyvtár csendjében talált megnyugvást és izgalmat egyaránt.

    Az iskolában Penelope inkább a tanárok kedvence volt, mintsem a diáktársaié. Ő volt az a lány, aki mindig jelentkezett, aki minden dolgozatot kitűnőre írt, és aki a tanítási órákon kívül is folyton az iskolában lógott, hogy könyveket kölcsönözzön a könyvtárból. A többi diák sokszor nem értette őt, ezért gyakran magányosan töltötte a szüneteket is.

    A tévénézés is fontos szerepet játszott az életében. Az esti mesék és a természetfilmek mellett különösen szerette a különböző akció és háborús filmeket. Kedvenc műsorai révén gyakran képzelte magát a főszereplők helyébe sokszor el is képzelte hogy felnőttként milyen izgalmas is lenne az ilyen fajta tevékenység. Ezek a történetek adtak neki erőt és inspirációt, hogy túllépjen a mindennapi élet szürkeségén.


    Felnőttkora
    Penelope felnőttként a brit hadsereghez csatlakozott, hogy tapasztalatot és önállóságot szerezzen. Az intenzív kiképzés során megtanulta a túlélési technikákat, a harcművészetek alapjait és a stratégiai gondolkodást. Egy különleges művelet során, ahol a csapatának sikerült egy terrorszervezet vezérét elfogni, bebizonyította, hogy képes gyorsan és hatékonyan döntéseket hozni. Ez a tapasztalat mély nyomot hagyott benne, és formálta a jellemét.

    Mikor leszerelt, hazatért, hogy meglátogassa szüleit. Azonban éppen akkor szembesült a szörnyű hírrel, hogy szülei egy rejtélyes balesetben életüket vesztették Mexikóban, ahol nyaraltak. Penelope összetört szívvel utazott Mexikóba, hogy eltemesse őket. A gyász és a veszteség fájdalma arra késztette, hogy néhány évet ott töltsön, próbálva feldolgozni a történteket.

    Egy idő után úgy döntött, hogy új életet kezd az Egyesült Államokban, és egy kisvárosban, Seattle-ben telepedett le. Azonban a munka és az élet körülményei nem úgy alakultak, ahogy tervezte. A pénzügyi nehézségek és a bizonytalanság miatt végül kapcsolatba került az orosz maffiával, ahol hamar bebizonyította rátermettségét és hidegvérét.Emellett  oly annyira elszánt és hűséges lett a szervezet felé hogy képes volt az orosz nyelvet is megtanulni amit mai napig is erős akcentussal beszél ha oroszul kell megszólalnia.

    A szervezetben először apróbb feladatokat látott el, de gyorsan emelkedett a ranglétrán. Néhány év alatt ő lett a felelős az egész drog hálózatért, amely magában foglalta a drog szállítását és előállítását is. Az életmód azonban egyre jobban nyomasztotta, és úgy érezte, hogy rossz döntést hozott. A bűntudat és a folyamatos veszély elől menekülve egy hajnalon össze pakolta a legszükségesebb dolgait és az összes félretett pénzét, majd Los Santosba költözött.

    Los Santosban Penelope új életet kezdett, távol a bűnözés világától. Bár a múlt árnyai néha kísértik, igyekszik nyugodt és normális életet élni, bízva abban, hogy egyszer végleg maga mögött hagyhatja a régi életét. Az évek során megtanulta értékelni a kis örömöket és a mindennapi pillanatokat, amelyek segítenek neki a múlt sebeit gyógyítani.

    Jó tulajdonságai:
    Hűséges és oda adó 
    Segitőkész
    Barátságos természetű
    Odafigyelő

    Rossz tulajdonságai:
    Hamar felkapja a vizet mindenen
    Erősen haragtartó
    Sokszor elveszti a fejét
    Alkalmanként nem lehet vele szót érteni

     

    FF3(3).png

    • Tetszik 2
    • Imádom 4
×
×
  • Új létrehozása...