Ugrás a tartalomhoz

pjdn

Játékos
  • Hozzászólások

    1
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta pjdn

  1. Cassidy Jackson (a.k.a. Cazzy)


    Alapinformációk

    Születési idő, hely: 10-28-2006, Los Santos, San Andreas, U.S.

    Magasság: 5'44" (166 cm)
    Tömeg: 125.66lb (57 kg)

    Főbb elfoglaltságok: rapper, dalszövegíró
    Szabadidős tevékenységek: BMX, falfirkálás

     

    "Egy tinédzser afroamerikai lány"

    GrandTheftAutoV_2024_08.14-19_15.thumb.png.e890de2a1dbbbabc0b59eb7bc780fa17.png

    A kezdetek

    Cassidy születésének körülményeiről még ő maga se tud túl sok részletet - szülei akkortájt hozzáhasonló korú, meggondolatlan és kíváncsi fiatalok voltak. A lány nagy valószínűséggel egy házibuliban - módosult tudatállapotban - történt egyéjszakás kaland "eredménye". Azt viszont már senki nem tudja megmondani, hogy ez pontosan hol és mikor volt.

    GrandTheftAutoV_2024_08.14-13_31.thumb.png.850e2e84e8fd5bd58306e44e024d7367.png

    Egy régi fénykép Cassidy szüleiről

    Apja egy igazi kujon volt. Bármelyik csajt játszi könnyedséggel csavarta az ujjai köré, köztük Cazzy anyját is. Ám azonkívül hogy egész jó dumája volt, másban nem nagyon jeleskedett - mondhatni a jól ismert "leugrok a sarki boltba tejért" sémát követve volt jelen Cassidy életében. Eleinte gyakrabban bukkant fel - ilyenkor leginkább a bringázás és a rap került elő, a srác ezekkel szerette fényezni magát, pedig csak amolyan hobbi szinten ragadtak meg nála, nem volt igazán elszánt ezekkel kapcsolatban, mint ahogy azt oly sokszor emlegette - majd ahogy teltek-múltak az évek, egyre ritkábban. Cassidy bizonyos szinten azért megőrizte apjával való találkozásait magában, a fentebb említett aktivitásokat a mai napig folytatja.

    Apja lézengő életmódja miatt nem is volt kérdéses hogy Cazzy a születését követően anyjával és annak szüleivel fog együtt élni El Burro Heightsban található otthonukban - a szülők annak ellenére támogatóak voltak lányukkal, hogy mekkora hülyeséget csinált. Ennek talán egész egyszerűen az volt az oka, hogy mindig is szerettek volna egy unokát - azonkívül bekellett látniuk, hogy ők sem voltak jobbak az maguk idejében, hiszen a lány anyja is hasonló körülmények között látta meg anno a napvilágot. Anyja és szülei felváltva igyekeztek terelgetni, nevelni Cassidyt az általuk vélt jó irányba, több-kevesebb sikerrel - az akkor még fiatal lány nem igazán bírt el azzal a ténnyel, hogy ilyen gyorsan fel kellett nőnie úgymond - ez mentálisan igencsak meggyötörte őt, többször előfordultak nála láncdohányos "epizódok" és egyéb ennél jóval önkárosítóbb cselekedetek, hosszú éveken keresztül járt szakemberhez állapota miatt.


    Gyerekkor, közelmúlt

    GrandTheftAutoV_2024_08.06-19_00.thumb.png.696ee76ab53608dd93b032eff9701bd6.png

    El Burro Heights

    Cassidy az iskolás évei alatt apránként megismerte jelenlegi barátait, velük a jelenhez hasonlóan már akkor is rengeteget bandázott. A lánynak alapvetően érdektelen volt a suliba járás, egyetlen "motivációja" az volt csupán hogy mindennap láthatta számára kedves társait - akik többek közt hatással voltak amúgysem túl fényes tanulmányi eredményeire is - ha épp nem együtt lógták el a napot valahol Rancho környékén. A köztük jelenlévő kötelék az évek során történt balhék következtében csak még erősebbé vált - testvéreiként tekint bajtársaira, akikért bármilyen helyzetben a végsőkig elment és elmenne a mai napig is.

    GrandTheftAutoV_2024_08.13-19_18.thumb.png.d41a4ed818691d92b6c7db6ff2fd19be.pngGrandTheftAutoV_2024_08.13-17_16.thumb.png.d95ad725ca4a2dee4dd850713f021c7b.png

    Természetesen az összes disznóságban részt vett, amit a társasággal együtt eszeltek ki - később ahogy telt az idő, ezek az aljas cselekedetek egyre komolyabb hangvételűek lettek - közösen ismerkedtek meg a különböző drogok és fegyverek világával is. Személyes kedvence a marihuána és annak különböző keresztezései - nemcsak szereti a szert, cimboráival egyetemben ügyesen tud "rakétákat" tekerni és valamilyen szinten ért magához a növény gondozásához is. Fegyverek közül inkább a kisebb kaliberű pisztolyokkal ápol közeli kapcsolatot, világéletében szeretett hangoskodni, emiatt sosem félt azokat használni - nem is bánik velük olyan rosszul.

    GrandTheftAutoV_2024_08.14-19_10.thumb.png.44df9dbe43f09ec0bf6c25c28fb47a9c.png

     

    A sok gaztettnek egy idő után meg is lett a gyümölcse - Cassidy fiatalkora ellenére nem egyszer került összetűzésbe a rendőrséggel. Néhol a társasággal közösen elkövetett cselekedetek miatt, máskor pedig egyénileg folytatott rosszalkodása következtében is - igazából teljesen komolytalan, C kategóriás szabálysértésekről van szó mindkét esetben - ezek jellegéből adódóan nem kapott komolyabb büntetést. Attól függetlenül ez persze otthon feszültséghez vezetett közte és anyja között - egyrészt nyilvánvalóan nem ez volt a család értékrendje, másfelől nem szerette volna hogy lánya hasonlóan semmirekellő életet éljen, mint apja - aki alapvetően sosem volt bűnöző - emellett nyíltan ellenezte Cassidy baráti társaságát is.

    GrandTheftAutoV_2024_08.13-15_58.thumb.png.3150df7c749b1ba73401f3b95877318d.png 

    Egy pár hónappal ezelőtt készült mugshot

     


    A jelen

    Miután az iskolát maga mögött hagyta, ugyanígy tett az addigi otthonával is - fittyet hányva anyja és mindenki más intő szavaira. Az addig "összegyűjtögetett" pénzéből vett magának egy "lyukat" Ranchon, Jamestownban - ami azóta már a közös placc, ahol a bandával élik mindennapjaikat - ez képezi minden fizikai vagyonát pár apróságon és a bringáján kívül.

    GrandTheftAutoV_2024_08.14-18_15.thumb.png.2e43c658ef38ef6f51d398bd82339026.png

    Dutch London Street, Jamestown, Rancho

    Pár barátjával ellentétben otthon nem nagyon voltak olyan helyzetben, hogy bármit megengedhessenek maguknak - inkább az ellenkezője volt jellemző, így értelemszerűen az eddigi élete során megszerzett pénzeinek jelentősebbik részét nem törvényes úton kereste meg. Cazzyt sosem érdekelte a rendes munka világa, azután pedig főleg nem amikor rájött, hogy vannak egyszerűbb módjai is a pénzszerzésnek

    GrandTheftAutoV_2024_08.14-15_42.thumb.png.263d5602e01b77d62d8b0eeac455cb17.png

    A közelmúltban olyan dolgokat is elkövetett, ami miatt fiatalkora ellenére is akár hosszú évekre rácsok mögé kerülhet. Ez a tény nem tántorította el őt egyáltalán, a megmozdulások alkalmával idáig vegyesen vállalt szerepet - amikor úgy adódott simán felvállalta a lövöldözést, de a gyors be- és kijutást is bármikor rá lehetett bízni. Ezekre a pillanatokra egyébiránt minden alkalommal büszkén gondol vissza, gyakran vicc tárgyává téve a viszonylag komoly bűntetteket.


    A borító alatt

    Mostani személyiségéhez jelentős mértékben hozzátettek olyan tényezők, mint a szerhasználat - amitől egy-két tulajdonsága kisebb-nagyobb mértékben negatív irányt vesz - a szocioökonómiai háttér amivel rendelkezik, a baráti társasága, illetve hogy szülei fiatalkoruk lévén tapasztalatlanok voltak a gyerekneveléssel kapcsolatban.

    GrandTheftAutoV_2024_08.14-01_52.thumb.png.cb6d4919b3a0fc6da0195a6b2a7af234.png

    Személyétől nem áll távol a hazudozás és egyéb manipulatív viselkedési formák sem, ha arról van szó hogy saját érdekeit kelljen érvényesítenie - ezeket a tevékenységeket akár szemrebbenés nélkül is képes folytatni, azonban hozzá közel állókkal szemben ezt nem tenné meg. Anyjához hasonlóan kissé impulzívnak is mondható, viszont nem olyan szinten hogy ezzel a bandát is veszélybe sodorja. Alapvetően nem kimondottan egy agresszív típus, ugyanakkor nem riad vissza attól, ha összekell ütni, netán lőni másokkal. Még ha nem is a legélesebb kés a fiókban, ettől függetlenül nem mondható butának sem - agya különös módon jól vág, ha a legalitástól távol eső dolgokról van szó. Az adrenalintól túlfűtött helyzetekben is képes gyors döntések meghozatalára - ezek nem feltétlenül jók minden esetben, többnyire szükségszerűek és ösztönösek. Nagyszájú, vicceskedő beszólások és enyhén arrogáns viselkedés jellemzi - ezen tulajdonságokat nagy valószínűséggel apja ragasztotta rá - érezhető rajta, hogy még nem igazán nőtt fel. Adott szituációkban ennek ellenére tudja tartani a száját - előbb adná életét minthogy vamzer legyen belőle. Nem túlzottan empatikus, inkább az ellenkezője igaz rá - a számára fontos emberek persze ez alól is kivételt élveznek.


    To be continued...

     

    • Tetszik 1
    • Imádom 8
×
×
  • Új létrehozása...