Ugrás a tartalomhoz

Walker

Adminisztrátor
 • Hozzászólások

  72
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Walker felhasználóról

Utolsó profil megtekintők

410 profil megtekintés

Walker Eredményei

11

Közösségi hírnév

 1. Kedves @Jumi! A karakterszerkesztési és névváltoztatási kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva!
 2. Kedves @qsty! A karakterszerkesztési kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva!
 3. Kedves @Inuminz! A karakterszerkesztési és névváltoztatási kérelmedet elfogadom! Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva.
 4. Kedves @Kodi Mivel nagyon közel vagy a szabályzatban foglalt 2 héthez (a legutóbbi névváltásod tekintetében) ezért most nem fogom elutasítani a kérelmedet, viszont függőben tartom. Ami azt jelenti, hogy holnap azaz 2021.12.01.-én kérvényezheted erre a topicra hivatkozva az editet.
 5. Kedves @Bazsa! A névváltási kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva.
 6. Kedves @Thoryne! A névváltási kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva.
 7. Kedves @Szabi! A névváltási kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva.
 8. Kedves @cRAY! A karakterszerkesztési kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva!
 9. Kedves @Roli! A karakterszerkesztési és névváltoztatási kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva.
 10. Kedves @KabukiYAJ! A karakterszerkesztési és névváltoztatási kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva.
 11. Kedves @Kolbász! A karakterszerkesztési és névváltoztatási kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva.
 12. Kedves @kristof224! A karakterszerkesztési kérelmedet elfogadom. Megkérlek, hogy keress fel egy adminisztrátort a szerveren erre a témára hivatkozva!
×
×
 • Új létrehozása...