Ugrás a tartalomhoz

weloveyouago

Játékos
 • Hozzászólások

  26
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

1 követő

Utolsó profil megtekintők

190 profil megtekintés

weloveyouago Eredményei

58

Közösségi hírnév

 1. Marcel "Infant Nutty" Suy, Demarr "Big Craz" Fowle illetve Rhyland "Lil Menace" Owens az éjszakában terveznek meg egy bűncselekményt, Lil Meancet egy Richmani lakos átverte, így a három fiatal az illető házának kirablását vette a fejébe.
 2. KARAKTER KINÉZETÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA IRÁNTI KÉRELEM Karakternév: Derion Hellshire Új karakternév: Marcel Suy Discord név, azonosító: ágoston#0145 Kérelem leadásának indoklása: Új banda alakítása.
 3. @krekor megkérnélek hogy rakd el a threadet nekünk. Új project után nézünk.
 4. A frakcióval megpróbáljuk az E/S Blacc Bandit Crips tagok mindennapi életét reprezentálni a legreálisabb keretek között, jelentős szerepet kap a factionnél a tudatos karakterépítés és a megfelelő magatartás is. Megpróbálunk egy nagyobb roleplayképes réteget létrehozni a bandával és minél színesebb roleplayszituációkat teremteni. A frakcióba való csatlakozás előtt ajánlott a Long Beach-i kultúráknak utánanézni. Ezenkívül ha esetlegesen nem rendelkeznél a megfelelő roleplay tapasztalattal akkor igazán szívesen megtanítunk a helyes bandaroleplayre. A banda területe a képen látható, ezenkívül a Discord szerverünkön is fordulhattok kérdésekkel felénk, emellett hasznos információkat és segítségeket is megtalálhattok rajta. A trollkodás, funolást, az alapvető etikett szabályok megsértését nem toleráljuk, például az egymás iránti tisztelet kölcsönös megadása elvárt. Mindenki követheti élményképek által a bandát, illetve csatlakozhat hozzánk. Aki esetlegesen nem képes betartani az elvárásokat el fogjuk távolítani a bandából. A Discord link a szerverhez: https://discord.gg/kDPkpXhu
 5. ShuWhøøpin 25x27x29 thang n allat, red homies Free all my whøøpstaz #DOVEGANG #R20NH
 6. A topicot folyamatosan frissíteni fogom. Jerseyk: Pólók: Cipők: Gatyák: Sapkák:
 7. KARAKTER KINÉZETÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA IRÁNTI KÉRELEM Karakternév: Derion Hellshire Új karakternév: - Discord név, azonosító: ágoston, #0145 Kérelem leadásának indoklása: A karakterem orrát szeretném átformázni.
×
×
 • Új létrehozása...