Ugrás a tartalomhoz

Csatlakozási információk


untouchable

Ajánlott témák

CSATLAKOZÁSI MÓDOK:

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a tevékenységünk, az alábbi módokon tudsz csatlakozni:

  1. KÖZVETLEN CSATLAKOZÁS: Valamilyen módon olyan szituációba kell hoznod a karaktered, hogy egyből a frakció "illegális" részéhez kapcsolódjon, így az aktuális karaktered leváltása nem kötelező, mondhatni nem is ajánlott. Ez a csatlakozási mód leginkább olyan személyek számára ajánlott, akik a szerepjátékban tapasztaltak, és a realitás talaján tudják tartani ezt a formátumot.
  2. REROLL: A 'reroll' egy tudomásom szerint, LSRP-ről elterjedt csatlakozási módszer, miszerint az aktuális karaktereddel valamilyen legális úton megközelíted a társoságunkat/valamelyik tagot. (Ez lehet egy sima beszélgetés, vagy akár egy vásárlás valamelyik tag üzletéből, stb.) Itt tesztelni fogjuk a roleplay tudásodat, döntünk afelől, hogy mennyi időt szükséges még eltöltened a TGF-el. Amikor már úgy látjuk, hogy elég "érett" vagy a csatlakozásra kérned kell egy névváltást. Ezután amennyiben igény van rá segítünk neked kitalálni egy reális háttértörténet, és egy számodra is ideális karaktert. 
  3. ISMERETSÉG: Esetlegesen ha van olyan tag a frakcióban, akivel ismeritek egymást, rajta keresztül is van lehetőséged csatlakozni. Ebben a variácóban küldened kell nekünk privátban referenciákat, és meg kell fogalmaznod azt, hogy milyen karaktert szeretnél alakítani. Ezek alapján fogjuk eldönteni, hogy van-e lehetőséged a fenti módok nélkül bekerülni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

  • Az általad formált karakternek nincs pontosan megkötve a nemzetisége, tehát akármilyet alakíthatsz megfelelő háttértörténettel.
  • Lehetőség szerint a karaktered életkora reálisan illeszkedjen a szervezethez.
  • Fontos, hogy próbálj meg helyesen írni, a soraidat ne felejtsd el mondatvégi írásjellel zárni.
  • Nem számít az életkorod, viszont az értelmiségi szinted annál inkább.
  • Amennyiben elakadtál, segítségre lenne szükséged, esetlegesen csatlakozni szeretnél a frakcióhoz bátran keresheted rajtam kívül: @ezio, @Bobby privát üzenet formájában.
  • Tetszik 7
  • Köszönöm 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...