Ugrás a tartalomhoz

The Northeast Legacy - Hierarchia


Ajánlott témák

sorkoz.png
The Northeast Legacy
Hierarchia

 

Az ír bűnszervezetek hierarchiája az adott szervezettől és annak a működésétől függően változhat. A frakciónk megálmodásakor mi kigondoltunk egy logikusan felépített - az ír-amerikai bűnszervezetekre jellemző - hierarchiát, melyet mindenképp szükségesnek éreztünk ahhoz, hogy a legszínvonalasabban tudjunk szerepjátszani. Fontosnak tartjuk, hogy az illúziót ne romboljuk, így arra a döntésre jutottunk, hogy a legfelsőbb rangot nem fogjuk aktívan RP-zni. Ez egy fikcionális karakter lesz, akivel csak élményképeken, említésekben vagy beszélgetések során találkozhatunk majd. *
 

#1 - Boss

A legfelső pozíció a hierarchiában. Minden befolyó összegből profitál, teljes befolyással, irányítással rendelkezik a bűnszervezet bármely részlege felett.
A szervezet legfontosabb döntéseit azonban a Lieutenant-tal közösen hozzák meg, hárman együtt a teljes szervezetért felelősek.

#2 - Lieutenant

A Boss legfőbb bizalmasa, hiányában ideiglenesen ő veszi át a szervezet irányítását, beleszólása van a legfontosabb döntésekbe is.
Első sorban a Captain-ek feladatát felügyeli, teljeskörű bizalommal, tisztelettel rendelkezik a szervezet minden tagjától.

#3 - Captain

A szervezet teljes jogú tagja. Tisztelettel, különböző jogosultságokkal jár a hierarchia ezen foka. Promóció által már beajánlhat embereket a szervezetbe.
Valamely vezető jóváhagyása után ő vezérli saját csapatát, az Enforcerek, valamint a Soldierek egy részét.

#4 - Contributor

Belső közreműködő, a szervezet támogatója. A főbb vezetők kivételével nem feltétlen ismeri a szervezet többi tagja a kilétét, azonban neki sincs tudomása a bűnszervezet minden tervéről. Közvetlen kapcsolatban nem áll a Boss-al, a Lieutenant-on keresztül kommunikálhat vele.

#5 - Enforcer

Az bűnszervezet belső tagja, aki végrehajtói szerepet lát el a Soldiereken keszetül. Feladatai közé tartozik a szabályok betartatása, valamint a parancsok végrehajttatása a Soldierekkel.
Parancsot csak a Boss-tól, Lieutenant-tól vagy Captain-től kaphat, azonban közülük csak az utóbbi kettővel állhat közvetlen kapcsolatban.

#6 - Soldier

Az organizáció belső tagja, aki már beavatott, azonban szervezetnövekedés esetén nem feltétlen ismeri a bűnszervezet fejeit.
Felkarolhat Insider-eket, így kisebb csoportokat alkotva vehetnek részt kisebb bűncselekményekben a Capitain jóváhagyásával.

#7 - Insider

Belépő rang, ahol bizonyosságot kell tenni a rátermettségről és hozzáértésről, valamint természetesen arról, hogy hasznos tagja a szervezetnek.
Akkor lehet valakiből Insider, ha sikeresen felhívja magára a figyelmét a szervezetnek vagy egy magasabb rangú tagnak.

#8 - Associate

Különböző információval szolgálhat a szervezet számára némi bevételért cserébe, azonban a bűnszervezet működéséről, és a vezetők kilétéről semmiféle információval nem rendelkezik.

proba.png

**

* Mivel a The Northeast Legacy egy újonnan alakuló bűnszervezet, így az nem rendelkezik akkora területi befolyással, mint egy több tíz éve jelenlévő és folyamatosan terjeszkedő organizáció.
Ezzel magyarázzuk azt, hogy a Lieutenant-ot szerepjátszuk, annak ellenére, hogy alapesetben egy már kifejlett bűnszervezetben akár államokat átívelő befolyással rendelkezne.

** Az ábra csak szemléltető jellegű, a rangok aránya nagyban függ a tagok számától, így a megjelenített címek mennyisége eltérő lehet.
 

Szerkesztve Shamiello által
  • Tetszik 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Morcsog lezárta és megnyitotta ezt a témát

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...