Ugrás a tartalomhoz

Morcsog

Adminisztrátor
 • Hozzászólások

  122
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  2

Morcsog utoljára Január 21 napon nyert.

Morcsog rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

Morcsog felhasználóról

Utolsó profil megtekintők

632 profil megtekintés

Morcsog Eredményei

66

Közösségi hírnév

 1. A Tequi-la-la pályázhatóvá vált 2022.05.16. nap végéig!
 2. A HÓNAP BIZNISZE VERSENY Szeretném ezúton kihirdetni az OctansV szerverén a "Hónap biznisze" versenyt melyben TI szavazhattok, hogy szerintetek a megadott kategóriákban melyek a szerveren található legjobb bizniszek! A versenyen nevezéssel vehetnek részt a cégek, melyet privát üzenet formájában tehettek meg Május 22-ig. Amennyiben szeretnél nevezni a versenyre, nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot (@Morcsog) privát üzenet formájában a céged nevével és a kategóriával melyben indulni szeretnél. A versenyen az alábbi kategóriákban tudnak a bizniszek indulni: A hónap szórakozóhelye A hónap vendéglátóhelye A hónap szerelőtelepe A hónap egyedi tematikájú cége A hónap gyorsétterme A hónap boltja Amennyiben esetlegesen plusz kategóriára lenne javaslat, akkor kérlek először vegyétek figyelembe, hogy az adott kategóriában kettőnél több biznisz essen illetve ha ez a feltétel teljesül akkor vegyétek fel szintén velem a kapcsolatot! A verseny minden hónapban megrendezésre kerül a jövőben, különböző nyereményekkel gazdagodhatnak az adott cégben résztvevő játékosok, mint például: 3 hónap ingyenes bérleti idő, pénznyeremény, szórakozóhelyek esetében a versenyt követő két hétben prioritás a nyitvatartást illetően, a bizniszhez megfelelő jármű és még egyéb szerver által biztosított nyeremények. Felmerülhet a kérdés, hogy egy olyan játékos ezzel mit nyerhet, aki nem tagja egy biznisznek sem. Nos a válasz egyszerű, a versennyel a szerver célja, hogy még nagyobb aktivitásra buzdítsa az adott cégeket, ezáltal még több teret adva számotokra a különféle szerepjátékokra!
 3. Tessék, ezt láttam Keiko Murayama PD-sből most a tesztelés során miközben a metroban volt, a neve az admin miatt látszik csak.
 4. Disporve, huszadjára írod le, hogy lockol a kamera ha bemész valami objektumba, pedig nincs így, ha visszaolvasod Lucio is ideírt és leírta, hogy ha 2 másodpercig nincs tényleges rálátás a lockolt járműre akkor megszakad a lock. Azért két másodperc, mert ha ennél kevesebb lenne akkor képes lenne levenni a lockot pl. egy tábla az autópályánál, vagy egy felüljáró ami alatt áthaladsz, aminek pedig nem kellene megtörténnie. Vegyünk egy példát hátha megérted: Bemegy a menekülő jármű egy alagútba, szinte közel azonnal elveszti a helikopter a lockot, most megyek fel tesztelni a hőkamerát, de szinte biztosan kimerem jelenteni, hogy csak olyan dolgokon lát át a hőkameránk amin IRL is simán átláthatna egy ilyen csillió dolláros berendezés, továbbá elmondták a többiek is párszor, korlátozva van szabálypont alapján miszerint: Ha a menekülő olyan épületbe menekül, amiben alapból több ember lenne a valóságban például lakó/társasház akkor kötelesek vagyunk úgy kezelni, mintha ténylegesen több lenne és nem infózhatjuk le a gyanúsított pontos hollétét az épületen belül. Nem tudom máshogy kifejezni, egyszerűen nem lockol rád végtelenségig a kamera, nem követ le alagutakon keresztül és nem fog téged a fél mapon auto pilot módban lekövetni, amikor én vezettem pl. a helikoptert egyszer egy üldözésnél akkor például kétszer-háromszor is lerázott minket, de ott pont egy lassabb autó volt és a földi egységek tartani tudták, egyszerűen csak olyan helyen kell menekülni ahol nehéz manőverezni a helikopterrel, ha meg kifogtok egy jó pilótát, mint Doki vagy Rozsda akkor azt el kell fogadni, könyörgöm én sem verem a tamtamot mert a legtöbb játékos a játékból adódóan, hogy rendes Rally-Cross pilótákat szégyenítene meg. (Pedig elhihetitek, eléggé zavar a dolog az önjelölt Ken Blockok miatt.)
 5. Ahogy AdamB is írta, alapból történik kép és hangrögzítés egy kihallgatás során, ha véletlen ezt nem RP-zné az ember, ami ritka az legfeljebb azért lehet, mert elkerülte OOC a figyelmét, hisz IRL ez protokoll szerű lenne, de szerintem nem várható el mindenkitől az a tudás, mint egy valóéletben az LAPD-nél szolgáló nyomozótól vagy Officertől.
 6. Minden tisztelettel jegyezném meg, hogy nettó butaságnak érzem amit írtál. Nem arról beszélek, hogy ne érezhetnéd így, de például a kezünket megkötő szabályzatokat hoztak be, amivel nincs is gond, hisz szigorúbb belsős szabályzatunk van, mint ami a szerverszabályzat. Ettől függetlenül bakik mindig történni fognak, hibázni mindig hibázni fognak az emberek, nem csak itt a játékban hanem a való életben is. Nyilván vannak következmények, light a tanú rá, hogy a mai üldözésénél animba esett, mert belé laggolt egyikünk és konkrétan úgy mondtam neki DC-n, hogy ha tényleg nem RP-zik a srác akkor AJ-be vágom kérdés nélkül. Ezt csak így kicsit a függetlenségem miatt írom. Szóval jelenleg van egy félig használható MDC rendszerünk amiért amúgy nagyon hálásak vagyunk és tényleg tök jó, csak elég nehezen kinyomozható benne, hogy mi kihez tartozik főleg ha nem történik erről rendes bejelentés. Egyrészt. Másrészt konkrétan lenyomozhatatlan fegyvereket tud az illegál használni tehát kérdés nélkül tudtok megúszni bármilyen gyilkosságot szinte a legsúlyosabb törvénysértést a szerveren. Szerintem az eszemet nem tudom, hogy mikor kapcsoltunk le utoljára igazi dílereket, na most vagy azért nem kapcsoltunk le dílereket, mert nincsenek vagy azért mert nagyon ügyesen csinálják. Ez a két lehetőség vagy kb. Vagy mi vagyunk bénák, de az megint a ti oldalatokra billenti a mérleg nyelvét. Azelőtt vezettem egyébként illegális frakciót, mielőtt átvettük a PD-t Chy-ékkal. Azóta jelzem, plusz ruhákon kívül és egy unmarked autón kívül nem kapott semmi újat a frakció. Pusztán kihasználjuk a frakció által nyújtott lehetőségeket, amelyre az illegális szerepjátékozó lurkóknak is lehetősége. Ott az autólopás 10-ből szerintem 6 esetben simán megléptek, mert időnk nem volt odaérni a lopott kocsihoz. Még ezután is úgy érzed, hogy erős a PD? Szimplán az illegált érzem gyengének. Még egyszer ezt úgy mondom, hogy a lehetőség mindenki számára adott illegál téren is, hogy olyat alkosson amit még más sosem, vagy épp olyat amivel irányíthatja a várost. Jelenleg erre a szerverre van lehetőség, csak vegyétek azt kérlek figyelembe, hogy 2022 van és nem 1925, más módszerekkel kell tudni érvényesülni az illegális életben. De hogyan egy street gang-ként tudtok funkcionáló frakciót fent tartani, úgy egészen a fehér galléros bűnözésig minden adott lenne a szerveren, pusztán a kreativitás hiányzik és nem kellene száz százalékig feladni amikor történik bármi kellemetlen, inkább kellene úgy hozzáállni, hogy na akkor majd most legközelebb mi jövünk ki jól. Ide hoznék egy szabadon idézett mondatot melyet annak idején egy illegális frakcióban lévő magasabb pozícióban lévő személy mondott: "Én már elértem mindent, amit a frakció által kaphattam, én már szinte csak a frakciótól függetlenül szerepjátszom a karakterem magánéletét." Szerintem elgondolkodtató az a mondat amit idéztem, lehet nem szóról szóra, ezért elnézést de a lényegi mondandója ez volt.
 7. Nekem elég nagy sérelmem, hogy egy jármű a szerveren például kilőtt kerékkel 187-el tud 90 fokos kanyart bevenni kicsúszás nélkül, de ezt le kell nyelnem ha kicsit nehezen is megy. Ettől függetlenül a kicsit a hőkameráról amit tudok és alkalmazunk: Szerverszabályzat kötelez rá a használata közben, hogy ha tegyük fel a menekülő olyan épületbe, helyre megy be ahol más ember is tartózkodna akkor ennek megfelelően kell kezelnünk, tehát tilos leinfózni, hogy az épület Észak-Nyugati sarkában guggol, már ha ezt egyáltalán látjuk. Nem lát át mindig mindenen, például a metróban nem vesz észre a korábbi példára reagálva. Továbbá a hőkamera az csak hőképet jelez és konkrétan teljesen maxig be kell zoomolnod és lehet, hogy még a magasságot is csökkenteni kell, hogy láthass valakit. Tehát konkrétan az a feltételezés nem helyes, hogy csak úgy bekapcsoljuk és máris látjuk, hogy hol vagy, elég nehéz vele menekülő embert megtalálni. Továbbá, mint írtam csak a hőjel látszik, a látkép további része ilyen sötét lilás-kékes rész, nem látod, hogy történik-e bármi. Van éjjellátó kamera funkció ami még talán hasznos, de az kb. egy mezei biztonsági kamerán is van, nem hogy egy csúcskategóriás helikopter kameráján. Nem tudom, hogy tudnék-e hozni referenciát a valóéletből, ennek még sosem néztem utána. Továbbá emlékszem, pont téged üldöztünk egyszer az SG4-eddel Light, amikor lehagytad a helikoptert. Amit még fontosnak tartok megjegyezni, hogy amint elveszti a menekülő személyt a helikopter, a kommunikációt és információ közlést egy földi egység veszi át, tehát ha egy metróba menekülsz be mondjuk, akkor a földi egység fog jelenteni és nem a helikopter, hogy hol vagy. Ha bemenekülsz egy parkolóházba akkor annyit fogunk kapni, hogy: "A gyanúsított bemenekült az X-y parkolóházba, elvesztettük" Ekkor fogják megkezdeni a keresést a földi egységek. Nyilván nem egyszerű lerázni, de ahogyan ha ültetek IRL autóban és esetleg véletlen ténylegesen versenyeztetek is városi körülmények között, akkor tudjátok, az sem olyan, mint itt a játékban tesszük, tehát nem lehet száz százalékig párhuzamot húzniuk. Azt nem gondolom, hogy esélytelen lenne illegális frakcióként érvényesülni ugyanis vezettem Gyagyass és Bobby barátommal itt illegális frakciót és majdnem teljes mértékig tudtunk érvényesülni, igen nekünk is meggyűlt a gondunk az akkori PD-vel, de túltettük rajta magunkat és ha vesztettünk akkor vesztettünk egy szituációban. Sőt bármi hihetetlen mi minden egyes gyilkosságunk után automatikusan 911-es bejelentést tettünk és körbe placedo-ztuk magunktól a helyet, egy esetet leszámítva. Jelenleg én mint PD-s ilyet csak akkor tapasztaltam amikor adminként köteleztem rá a játékost, hogy heló gyere vissza és tegyél le valamit, ami alapján tudnak a srácok nyomozni. Jelenleg ha bármi történik illegális oldalról akkor kb. csak a tettenérés az egyetlen lehetőségünk, hogy bárkit elkapjunk ezért próbálunk minél effektívebbek lenni, mert sajnos jelenleg nyomozást nagyon nehéz vinni a szerveren. Tényleges informátorok alig léteznek például, nem igazán vannak aktivitások és hiába próbálunk meg akár IC karakterhűen akár OOC normálisan hozzáállni egyszerűen nem kapjuk meg viszont azt, amit próbálunk nyújtani. Szívesen folytatok erről az egészről eszmecserét egy discord beszélgetés keretében bárkivel, továbbá lesz egy frakciók közötti megbeszélés hamarosan, ott is válaszolunk minden hasonló kérdésre, de én nem jelenteném ki ilyen határozottan, hogy a PD/SD-nek hatalmas előnye van az illegális frakciókkal szemben. (Főleg, úgy, hogy utasításként van kiadva a PD vezetőségének részéről a frakciók után nyomozó egységeknek, hogy amíg nem csinálnak orbitális nagy butaságot, addig szóba se kerüljön a buktatás)
 8. Én csak annyit kérnék mind a két féltől, hogy legyetek picit higgadtabbak és próbáljatok tárgyilagosak maradni és a konkrét szabálysértésekre bizonyítékot hozni továbbá a védekező fél pedig csak arra reagáljon. Felesleges a másikba beleállni bármilyen formában. Előre is köszönöm.
 9. Én teljesen megértem egyébként az érveket ami miatt nem szeretnétek ezt a szerveren. Pusztán arra szeretnék rávilágítani, hogy szerintem vannak sokkal égetőbb kérdések a szerveren, mintsem a szükséglet rendszer, mégis akkora háború megy miatta, mintha ez oldaná meg a szerveren jelenlévő egyéb problémákat. Ezzel nem akarom lekicsinyíteni az igényeiteket, hisz fontos, hogy elégedettek legyetek, de ugyanakkor nyitás óta mindenki elvolt ezzel a rendszerrel, szerintem ezután is meglennétek amíg ez a kérdés nem válik hasonló prioritássá, mint amilyenek az egyéb problémák amikre most gondolok. Mondom, ez az én véleményem és nem a szerver álláspontja.
 10. Így mindenkinek válaszolva: Én magam sem kedvelem a rendszert, de nem hiszem, hogy annyira de annyira rossz lenne, hogy ki kelljen venni. Azzal tisztában vagyok, hogy nem CSAK abból áll egy shop bevétele, hogy a játékosok vásárolnak, ugyanakkor az is beleszámít. Pont olyan tárgyakról beszélünk, amit ráadásul a rendszer miatt szokás venni. Nem szerettem volna kifejezetten általánosítani, nyilván kivételek mindig lesznek, de szerintem tegyük a kezünket a szívünkre, elég gyakran előfordul, hogy több napon keresztül nem eszel a karaktereddel, mert nem kerülsz olyan szituációba. Eddig is megvoltunk ezzel a rendszerre, szerintem ezután is megleszünk. Ghostface, a ti boltotokba nyilván RP-zni járnak az emberek, de egy élelmiszerboltba nem azt mondom, hogy nem, de ritkán járnak az RP miatt az emberek. Ha odafigyeltek a szükségletetekre akkor nem kell hű de fontos RP szituációt megszakítani amiatt, hogy enned-innod kell. Igazából ezek az én gondolataim, nem kell egyből mindent kivenni, amiért nem tetszik. Még egyszer mondom, én magam sem kedvelem ezt a rendszert de szerintem sokkal hasznosabb dolgokra is fordíthatják az idejüket a fejlesztők a szerveren.
 11. Én azért az egyért nem támogatom ezt az ötletet, mert ti, akik támogatják az ötletet, magatokra gondoltok. Mi van azokkal a bérelhető boltokkal ahol élelmiszert árulnak a játékosok? Velük mi történne? Ki venne tőlük ételt ha nem lenne rákényszerítve? Bármelyikőtök is venne scriptes élelmiszer itemet, ha nem lenne szükséglet rendszer? Nem hiszem. A legtöbb ember aki nem szereti ezt a rendszert az nem is szokott RP-ben étkezni csak kb. 3-4 naponta. Habár picit kellemetlen maga a rendszer, 3-3 étel és ital fér el nálad, 2 maxra tölti a statot és kb. legfeljebb naponta de általában két naponta kell étkezned, hogy ne kapd meg az effektet. Egyáltalán nem szükséges a rendszer eltávolítása szerintem, hisz nem kifejezetten teher senki számára, ugyanakkor a kivezetés hátrányos helyzetbe hozna x játékost.
 12. STATE OF SAN ANDREAS — DEPARTMENT OF HUMAN RESOURCES FELMÉRÉSI VAGY MUNKAVÁLLALÓI FORMANYOMTATVÁNY STD. 678 típus, 1. oldal I. SZEKCIÓ - JELENTKEZŐ SZEMÉLYAZONOSSÁGI ADATAI I./1 KERESZTNÉV: Jarrett I./2 KÖZÉPSŐ NÉV: N/A I./3 VEZETÉKNÉV: Sarkin I./4 SZÜLETÉSI DÁTUM: 31/JAN/1993 I./5 SZÜLETÉSI HELY: Los Santos, San Andreas I./6 SZEMÉLYAZONOSSÁGI IGAZOLVÁNY SZÁMA: LSA2346077 I./7 SZEMÉLYAZONOSSÁGI IGAZOLVÁNY LEJÁRATI DÁTUMA: 20/04/2022 I./8 SZEMÉLYAZONOSSÁGI IGAZOLVÁNYT KIÁLLÍTÓ ÁLLAM: San Andreas I./9 NEM: [X] FÉRFI / [-] NŐ I./10 BEJELENTETT ÁLLANDÓ LAKCÍM: 2340, Alta Street, Alta, Los Santos, San Andreas, 7243 I./11 LEVELEZÉSI CÍM: 2340, Alta Street, Alta, Los Santos, San Andreas, 7243 I./12 E-MAIL CÍM: [email protected] I./13 TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGEK: 409-448 I./14 ÁLLAMPOLGÁRSÁG: [X] az Egyesült Államok állampolgára vagyok; [-] honosított állampolgár vagyok; [-] legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, már kérelmeztem állampolgárságot; [-] egyik sem a felsoroltak közül. VÁLASZOLJON AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKRE: I./15 Jelenleg munkáltatója San Andreas államának bármely ügynöksége? [-] IGEN / [X] NEM Amennyiben a válasz "IGEN", úgy kérjük, részletezzen: Hivatal: N/A Osztály: N/A I./16 Dolgozott valaha kormányzati szervezetnél, egyesületnél vagy ügynökségnél? [-] IGEN / [X] NEM Amennyiben a válasz "IGEN", úgy kérjük, részletezze: I./17 Volt valaha dicstelen menesztés, elbocsátás, eltávolítás vagy munkaszerződés megszüntetésének alanya bármilyen beosztásból magatartási vagy teljesítményi okokból kifolyólag? [-] IGEN / [X] NEM Amennyiben a válasz "IGEN", úgy a részleteket a "Magyarázatok" résznél ismertesse. I./18 Az angol mellett, sorolja fel azon további nyelveket, amelyeket folyékonyan beszél: Spanyol I./19 Megfelel az ügynökség által előírt minimum korhatárnak? [X] IGEN / [-] NEM I./20 Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel San Andreas állam területén? [X] IGEN / [-] NEM Amennyiben a válasz "IGEN", úgy kérjük, részletezzen: Jogosítvány száma: DSA2346080 Kategóriák: basic Class C Restrikciók: N/A MAGYARÁZATOK N/A II. SZEKCIÓ - HIVATALOS NYILATKOZAT A jelentkezői lap benyújtását követően kijelentem és tanúsítom, hogy az általam megválaszolt kérdésekre az adatok mind igazak és valósak, és legjobb tudásom szerint töltöttem ki e nyomtatványt. Továbbá tudomásul veszem és elismerem, hogy hamis, összeférhetetlen vagy hibás információk felmerülése esetén diszkvalifikáció és kizárás alanyává válik a jelentkezésem a felmérési procedúrában. Tudomásul veszem és elismerem, hogy a formanyomtatványt adminisztráló hivatal felső vezetőségének teljesen jogában áll a jelöltségemet megszüntetni. Konzisztenciában a U.S. szövetségi törvénykönyv 18. jogcím, I. rész, 47. fejezetével, a csalás hamisítással bűntettnek kategorizálandó. Én, Jarrett Sarkin, tudomásul veszem és elismerem a leírtakat, valamint tanúsítom, hogy az általam megadott adatok valósak és igazak. Aláírás, Jarrett Sarkin Dátum: 21/04/2022 STATE OF SAN ANDREAS — DEPARTMENT OF HUMAN RESOURCES FELMÉRÉSI & MUNKAVÁLLALÓI FORMANYOMTATVÁNY STD. 678 típus, 2. oldal III. SZEKCIÓ - TANULMÁNYOK & VÉGZETTSÉGEK III./1 Jelölje meg a legmagasabb elért tudományos fokozatát: ● [-] GED végzettség vagy azzal ekvivalens ● [-] Érettségi diploma egy amerikai tanintézménytől ● [-] Kétéves főiskolai diploma egy akkreditált tanintézménytől ● [-] Alapképzés egy akkreditált főiskolai vagy egyetemi tanintézménytől ● [-] Szakmai képesítés egy akkreditált főiskolai vagy egyetemi tanintézménytől ● [X] Mesterképzés egy akkreditált főiskolai vagy egyetemi tanintézménytől ● [-] Doktorátus egy akkreditált egyetemi tanintézménytől FŐISKOLA VAGY EGYETEM NEVE & CÍME, POSTAFIÓKJA KÉPZÉS TÁRGYA ELVÉGZETT SZEMESZTEREK SZÁMA KAPOTT DIPLOMA, TUDOMÁNYOS FOKOZAT VAGY TANÚSÍTVÁNY TANULMÁNYOK TERMINUSÁNAK IDŐSZAKA #1) University of Los Santos Microeconomics 8 Bachelor of Arts 01/09/2011- 30/06/2015 #2) University of Los Santos Law and Economics 12 JD + MA 03/09/2015- 30/06/2021 #3) N/A N/A N/A N/A NN/HH/ÉÉÉÉ - NN/HH/ÉÉÉÉ III./2 Indult valaha Ön ellen fegyelmi eljárás a felsorolt terminusok bármelyike alatt? [-] IGEN / [X] NEM Amennyiben a válasz "IGEN", úgy a részleteket a "Magyarázatok" résznél ismertesse. IV. SZEKCIÓ - ELŐÉLET IV./1. Indult már Ön ellen valaha büntetőeljárás San Andreas államában vagy más államban? [-] IGEN / [X] NEM Amennyiben a válasz "IGEN", úgy a részleteket a "Magyarázatok" résznél ismertesse. IV./2. Volt már valaha beidézve bírósági tárgyalásra? [-] IGEN / [X] NEM Amennyiben a válasz "IGEN", úgy a részleteket a "Magyarázatok" résznél ismertesse. IV./3. Volt már valaha hivatalosan letartóztatva, rabosítva vagy vádolva? [-] IGEN / [X] NEM Amennyiben a válasz "IGEN", úgy a részleteket a "Magyarázatok" résznél ismertesse. V. SZEKCIÓ - ENGEDÉLYEK ENGEDÉLY / TANÚSÍTVÁNY MEGNEVEZÉSE ÉS SZÁMA KIÁLLÍTÁSI DÁTUM LEJÁRATI DÁTUM #1) N/A NN/HH/ÉÉÉÉ NN/HH/ÉÉÉÉ #2) N/A NN/HH/ÉÉÉÉ NN/HH/ÉÉÉÉ VI. SZEKCIÓ - FOGLALKOZTATÁSI ELŐZMÉNYEK, MUNKATAPASZTALATOK VÁLLALKOZÁS VAGY ÜGYNÖKSÉG NEVE: Law Office of Edward Schreiber MUNKÁLTATVA TÓL/TŐL - IG: 13/10/2018 - 30/06/2021 BETÖLTÖTT POZÍCIÓ: Gyakornok KAPOTT FIZETÉS: N/A VÁLLALKOZÁS VAGY ÜGYNÖKSÉG BEJELENTETT CÍME: 12, Hawick Avenue, Burton, Los Santos, San Andreas, 6344 FELADATKÖRÖK ÉS MUNKAVÉGZÉS LEÍRÁSA: Fő feladat az aktuális felettes segítése a munkájában. Iratrendezés, dokumentumok iktatása. Asszisztálás az ügyekre való felkészülésben. TÁVOZÁS OKA: Gyakornoki státusz megszűnése. VÁLLALKOZÁS VAGY ÜGYNÖKSÉG NEVE: N/A MUNKÁLTATVA TÓL/TŐL - IG: NN/HH/ÉÉÉÉ - NN/HH/ÉÉÉÉ BETÖLTÖTT POZÍCIÓ: N/A KAPOTT FIZETÉS: N/A VÁLLALKOZÁS VAGY ÜGYNÖKSÉG BEJELENTETT CÍME: N/A FELADATKÖRÖK ÉS MUNKAVÉGZÉS LEÍRÁSA: N/A TÁVOZÁS OKA: N/A (( VII. SZEKCIÓ - OUT OF CHARACTER )) VII./1. Név: Morcsog VII./2. Életkor: 22 VII./3. Írj egy általános áttekintést magadról (min. 100-150 szó): Ugyan sokatok ismer, azért néhány szót ejtenék magamról. 2008 környékén kezdtem el RP-zni, akkoriban még nem igazán a karakteralakítás és a rendes szerepjáték volt a fontos de nagyon magával ragadott a játék. MTA körökben a legismertebb szervereken szinte mindenhol megfordultam. A legtöbb szerveren főleg adminként és az aktuális Law Enforcement frakciókban tevékenykedtem. Elég korán elkezdett érdekelni az amerikai LEO RP, ebből fakadóan egy csomó amerikai törvényt kezdtem el olvasgatni kifejezetten a közelmúltban. Talán pont az imént említett indok miatt kezdett megfogalmazódni bennem egy kezdőbb ügyvéd karakter alakítása a szerveren. Nem szeretem magam jellemezni, jobb szeretem ha mások teszik meg de ha muszáj magamról néhány szót írni akkor talán azt írnám, hogy amennyiben a helyzet megköveteli komoly és higgadt személy vagyok, ellenben szeretek viccelődni ha az aktuálisan megengedett. VII./4. Foglalatoskodtál valaha jogi pozícióban más szervereken? Végeztél valaha feladatot az igazságszolgáltatási ág profilján? Ha igen, részletezd: Nem foglalkoztam még ilyennel, a PD miatt olvasok főleg California State Penal Code-ot mostanában. VII./5. Voltál már valaha büntetve az Octans szerverének bármely platformján (Discord-on, szerveren, fórumon) moderátorok/adminisztrátorok által? Csatolj egy képet a karaktered adminisztratív tevékenységi naplójáról! Voltam büntetve, egyszer Doki által, egy fél órás AJ. https://imgur.com/a/9TzUqSg
 13. LSPD-t képviselve, mert úgy tűnik konkrétan mindenkire is szól az utóbbi HSZ-ed. Szóval lényegében a futó emberre igenis futhatnak lőfegyverrel amennyiben fen áll a veszélye, hogy használni kell, főleg ha menekülsz és akár már a járdára hajtasz 1 alkalommal is. Az elütésre egyelőre én magam nem reagálok.
 14. Morcsog

  Charedit hiba

  Hibabejelentés Hiba leírása: Magamnál és más játékosnál is tapasztaltam, hogy ha charedit-be teszem és próbál nemet váltani akkor az egész szerkesztő tönkremegy. Nem tud változtatni a karakterén egyáltalán. Pl.: Alapból férfi, de ő női karaktert akar akkor átkattint a nőre de utána nem fogja tudni semmilyen módon módosítani a karakterét és férfi is marad. Alapból működik ha nem próbálsz meg nemet váltani. Reprodukálás: Előhozható ha próbálsz az ellenkező nemre váltani. Releváns logrészlet: - Kép/videó a hibáról: -(lehet később csatolok) Megjegyzés: Magamnál és egy másik játékosnál is tapasztaltam. Discord név és azonosító (opcionális): Morcsog#9179
 15. Morcsog

  Lőtér

  Mint írtam ezt ki kell próbálni, nekem ez az infó van a fejemben. És nagyjából 10-15 perc alatt húzzák ki az akadémián a 10%-ot a srácok szóval nem sok idő. De erre még mindig van lehetőség bizniszként üzemeltetni a megfelelő engedélyekkel megveszi a fegyvert, kontrollált keretek között minden szerződést aláíratva átadja a lőterezés idejére, kifizeted neki a lőszert meg a kopást és kész is. Én magam nem gondolom, hogy feltétlenül erre scriptes lőtér kellene. Magára viszont a lőteres bizniszre biztosan van igény, mert ma te vagy a második játékos akivel erről beszéltem.
×
×
 • Új létrehozása...