Ugrás a tartalomhoz

Doki

Menedzser
 • Hozzászólások

  63
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Doki felhasználóról

Utolsó profil megtekintők

364 profil megtekintés

Doki Eredményei

30

Közösségi hírnév

 1. Kedves almightysg! Elsőkörben köszönjük, hogy ötletedet megosztottad velünk, és a hozzászólások alapján valóban egy közösség által is igényelt ötletről van szó. Többek között ezért is fogadjuk el az ötletedet, és belátásunk szerint a nyitás előtt megvalósításra is kerül.
 2. Kedves Death, köszönjük, hogy ötletedet megosztottad velünk, és szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy a szerver a közösség által, felvetett és igényelt rendszereket tartalmazzák. Mindazonáltal meg kell, hogy említsem, a szerver fejlesztésekor törekszünk arra, hogy az RP-s szituációkat gyarapítsuk, és hogy a szerepjátékban fellelhető kreativitásoknak lehetőségeket biztosítsunk scriptileg. A hozzászólásokban fellelhető egyhangú elutasító vélemények, pedig igazolják, hogy a közösség, legalábbis a közösség bizonyos tagjai, se szeretnék ennek az ötletnek a megvalósítását. A jelenlegi fejlesztési ciklusban, az ötleted ebben a formában, nem kerül megvalósításra.
 3. FRAKCIÓ PÁLYÁZAT 2. FORDULÓ Első körben szeretném minden kedves Pályázónak megköszönni, hogy pontosan érkeztetek a meghallgatásokra, és mindenki legjobb tudása, és elképzelése alapján válaszolta meg a kérdéseket, melyeket feltettünk a 2. forduló alatt. Továbbá jó volt hallani olyan elképzeléseket, ötleteket, ambíciókat, melyekről a pályázatokban nem nagyon lehetett olvasni. Köszönöm, hogy mindenkit sikerült a két kijelölt nap alatt meghallgatni, és remélem sokatokkal fogunk még találkozni a jövőbeli frakció meetingeken, és az egyéb megbeszéléseken. Elfogadott frakciópályázatok: La Comísion Del Sur 121 The Hawick Connection Siwotiboys Groove Street Hoover Criminals W/S Armenian Power 13 McCarthy Crime Organization Abyss Independents Nomads 1%er MC Dirty Bandits Motorcycle Club W/S 83 Hoover Criminals *Non-scriptes támogatásban részesül: Bushido Gratulálunk mindenkinek! *Non-scriptes támogatás: A frakció, ha non-scriptes frakcióként elkezdi a megalakulást, akkor az elfogadott pályázók frakciójához hasonlóan, kezdő tőkével indulnak, mindazonáltal frakciópanelt, illetve scripthez kötött tevékenységeket nem fognak tudni végezni. Továbbá ha megfelelően működik a frakció, mint non-scriptes frakció, akkor újrapályázás nélkül is megkapják a scriptelt frakciót. Megkérek minden kedves immáron frakcióvezetőt, hogy Discordon keresztül írjon rám Doki#5604, hogy rátok tudjam adni a Discord szerveren a megfelelő rangot. Köszönöm szépen.
 4. 2. FORDULÓ IDŐPONTOK Megkérem a kedves továbbjutott pályázatok frakcióvezetőit, hogy a megadott időpontok valamelyikét "foglalják le" egy hozzászólás formájában, hogy a második forduló minél gyorsabban és zökkenőmentesen lehessen lezavarni. Vegyétek figyelembe az előttetek hozzászólók foglalását, hogy ne legyenek ütközések, illetve akinek a alulírott időpontok egyike sem felel meg, kérem keressen meg privát üzenetben. Erre a meghallgatásra, a leendő leadert és ha van, alleadert várjuk a megfelelő discord szobában, az adott időpontban. (2 fő/frakció) 2021.06.20. Vasárnap: 16:30-17:00 (Comision Del Sur) 17:00-17:30 (Bushido) 17:30-18:00 (W/S 83 Hoover Criminals) 18:00-18:30 (The Hawick Connection) 18:30-19:00 (Siwotiboys) 19:00-19:30 (Grove Street Hoover Criminals) 19:30-20:00 (W/S Armenian Power 13) 20:00-20:30 (McCarthy Crime Organization) 20:30-21:00 (Abyss) 2021.06.23. Szerda: 17:00-17:30 (Independents Nomads 1%er MC) 17:30-18:00 (Dirty Bandits MC) 18:00-18:30 (W/S 83 Hoover Criminals) 18:30-19:00 19:00-19:30 19:30-20:00 20:00-20:30 20:30-21:00 Az eredményhirdetés, ha minden pályázót sikerül meghallgatni szerda estéig, akkor 2021.06.24. csütörtökön fog kihirdetésre kerülni. Sok sikert kívánok!
 5. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 6. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 7. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 8. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 9. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 10. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 11. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 12. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 13. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 14. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, továbbá örömmel szeretném közölni, hogy várunk a második fordulóra, amely egy szóbeli beszélgetést takar. Későbbiekben tájékoztatunk a beszélgetés időpontjáról.
 15. PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA Kedves Témanyitó, a Vezetőség nevében szeretnénk köszönetet mondani, hogy időt és erőforrást szántál a pályázat megírására, mindazonáltal sajnálattal kell közölnöm, hogy pályázatodat elutasítjuk. Privát üzenetben értesítünk a bírálatunk indokáról, továbbá sok szerencsét kívánunk a szerveren!
×
×
 • Új létrehozása...