Ugrás a tartalomhoz

Kolbász

Játékos
 • Hozzászólások

  16
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Utolsó profil megtekintők

297 profil megtekintés

Kolbász Eredményei

28

Közösségi hírnév

 1. Ez a szintlépéses téma valóban egy remek ötlet. A legtöbb szerveren a játékosok legalább 40%-a alapmunkázik egyidőben (legyen szó bármely melóról) és akármilyen izgalmas, érdekes is elsőre az alapmunka kivitelezése, végrehajtása, egyszer úgy is unalmassá válik és nagyon monoton érzést kelt a játékosban. Csak ismételni tudom a többieket: nem szükséges kriminálisan nagy fizetésemeléseket bedobni szintenként, se nem szükséges felgyorsítani a munkafolyamatot (ezáltal nagy előnyhöz juttatva a játékost), csupán szükséges az, hogy a játékossal éreztetve legyen az, hogy nem csinálja jelentéktelenül a munkát. Nem egy nagy dobás úgy gondolom, ellenben mégis feldobná az alapmunkázó hangulatát és morálját. Aki szerepjátékozni szeretne majd a szerveren, az előbb - utóbb úgy is oda fog jutni, viszont való igazság, hogy mindenki az alapmunkázással startol el minden roleplay szervert és ez az apró fejlesztés valamivel fokozná ennek a jó hangulatát.
 2. Helló. Alapvetően úgy gondolom, hogy az illegális frakciók a szerver egyik legkimagaslóbb szerepjáték színvonalát fogják majd képviselni a jövőben. A DarkWebes megoldás megölné az IC kapcsolatoknak az érdekeit és lebukás mentesen lehetne kereskedni az illegális tárgyakkal. Az illegális kereskedelem szerves része a kapcsolatokra épül, melyeket mint már írtam is, a DarkWeb ennek a teljes ellentéte. Egy egyszerű telefonhívással le lehet beszélni a fegyverek megvásárlását/eladását és emögött szinte semmilyen szerepjáték sem lapulna. Úgy gondolom, hogy erre jelenleg nincs szükség a szerveren és csupán a roleplay rovására menne. Ha kiberbűnözésben szeretne részt venni majd a jövőben valamelyik illegális frakció, arra biztosan találni fognak megoldást, ellenben ez a téma (DarkWeb) már unalmas számomra és sokszor hallhattunk már róla különböző szervereken. Kifejtenéd kérlek bővebben azt, hogy milyen RP szituációkat és lehetőségeket nyújtana ez a funkció?
 3. Láttalak már aktívkodni itt - ott és az eddig tapasztaltak alapján egy magabiztos srác vagy, aki remek kommunikációs készségekkel van felruházva. A rád szabott feladatokat pedig teljes mellszélességgel vállalod és elvégzed. A lapod szerintem király lett, nem szükséges novellákat írni és ez az iromány tökéletesen bizonyítja ezt. Sok sikert bari.
 4. Csak szólok, hogy Minoo Frost még nem is sejti, de Tyndall Mays a tenyerén fogja hordozni őt.
 5. örülnék, ha egy ilyen hölgyeményt tudhatnék a szívem választottjának. 10/10
 6. Tetszik ez az érdekes firkaszerű pfp. Kreatív és passzol a háttérképedhez fórumon. 10/10
 7. Nagyon király sztorija van, társulok Richárdhoz és Mátéhoz: én is nézem.
×
×
 • Új létrehozása...