Ugrás a tartalomhoz

Laura Suomalainen: Jelentkezési nyomtatvány


Ajánlott témák

LSDOTS.png?ex=662e31eb&is=661bbceb&hm=5b

1. Alapvető  adatok

-Név: Laura Suomalainen

-Születési hely, idő: Espoo, 2000.07.05

-Iskolai végzettség: High School:  Informatikai szakirányú érettségi

- Korábbi foglalkozásai, beosztásai:

Kamionsorőr

Rendszergazda, Facade Inc.

-Idegen nyelv ismerete: 

Finn: Anyanyelv

Angol: felsőfok

Norvég : társalgási szint

Jogosítványok:

A-korlátlan 

B- kategória

C+E- Kategória

-Elérhetőség:

Telefonszám: 983-061

Email:

[email protected]

Önéletrajz:

Laura Sumolainennek hívnak, 2000.Július 5.-én születtem Espooban Finnországban. Családi hátteremet tekintve egy jómódú polgári család egyetlen gyermeke vagyok. Tanulmányaimat az Espoo International Highschoolban végeztem viszonylag jó eredményekkel.
A Gimnázium elvégzése után letettem a jogosítványt valamint egy Rendszergazda képesítést is szereztem. Miután betöltöttem a 21. életévemet kibővítettem jogosítványaim repertoárját egy A korlátlan valamint egy Tehergépkocsi és nehézpótkocsi jogosítvánnyal is. Ezek után másfél évig dolgoztam belföldi fuvarozásban majd úgy döntöttem hogy külföldre veszem az irányt, és az Los Santosra esett a választásom.
Jelenleg Kamionsofőr munkakörben dolgozom így elég nagy rálátásom volt a helyi közlekedési szabályokra, és közlekedési kultúrára.Valamint mellékállásban rendszergazdaként is dolgozom a Facade Inc.-nél. 
Idegen nyelvek közül felsőfokú szinten beszélek angolul, valamint Norvégül beszélek társalgási szinten.
Hobbi szinten foglalkoztam régebben a motorszereléssel valamint gitározom , szeretem még a természetet így a területi munka sem esik nehezemre.
Nyitott vagyok bármilyen további fejlődési és tanulási lehetőségre, könnyen dolgozom csapatban és jól tűröm a nehéz helyzeteket, melyek előnyként hasznosulhatnak a Parkoló őri és közlekedés felügyeleti munkakörök területén.

Motivációs levél:

Tisztelt Uram / Asszonyom!

Laura Suomalainennek hívnak, 23 éves vagyok. Azon oknál fogva adtam be jelentkezésemet a Los Santos Department of Transportation and Safety-hez mert fontosnak tartom a város útjainak biztonságát valamint a közlekedésben résztvevők védelmét.
 Mivel jelenleg a városban Kamionsofőrként dolgozom, így akarva akaratlanul futok bele olyan szabálysértésekbe, pl. parkolási hibákba amik nem csak a közlekedési szabályokat sértik, hanem a közlekedésben résztvevőket is nagyban veszélyeztetik. Fontosnak tartom hogy fellépjek ez ellen hiszen nekem is érdekem hogy a közlekedés biztonságos lehessen. Végzettségemet tekintve informatikus és rendszergazda vagyok, viszont nagyon jó érzékem van a tanuláshoz és úgy érzem a fejlődéshez ez alapkövetelmény. 
B valamint C+E kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem, így a nehezebb gépjárművekkel pl. vontató vagy kamion is elbírok. Munkámból adódóan jól bírom a monotonitást, de tudok csapatban is dolgozni, könnyen tudom kezelni a felmerülő szituációkat.
Remélem jelentkezési lapom elnyeri a felvételiztető bizottság tetszését, és reménykedem mielőbbi pozitív visszajelzésükben!

Köszönettel: 
Laura Suomalainen

Los Santos, 2024.04.30. 

Laura Suomalainen Jogosítvány.png

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

A Los Santos Department of Transportation and Safety HR osztálya  megkapta pályázatát, melyet a bizotság bírálata alapján megfelelőnek minősített, így a következő, háttérellenőrzési fázisba továbbitotta. Köszönjük a pályázatba fektetett munkáját, a további teendőkel kapcsolatban E-mailben értesítjük.
((Kérlek keress fel discordon egy személyes beszélgetéssel kapcsolatban))

  • Imádom 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Alex lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...