Ugrás a tartalomhoz

Hector Leland jelentkezési nyomtatvány


Ajánlott témák

1. Alapvető  adatok

-Név: Hector Leland

-Születési hely, idő: Paleto Bay, 1980.07.30.

-Iskolai végzettség: Főiskola

- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Fuvarozó cégnél, mint tehergépjármű vezető, Közterület-felügyelet, irodai munka.                                

-Idegen nyelv ismerete: Alapfokú német.                                                                                                                                                   Vezetői engedély másolata:

                                                                                                                                                                  image.thumb.jpeg.e9f60a454371fadd100c0088c867f794.jpeg

-Elérhetőség (telefonszáma, email címe):

+36 30 (512-570) , [email protected]

 

 

 

2. Önéletrajz:

1980.07.30; Paleto Bay. Ekkor és ott születtem 44 hosszú évvel ezelőtt. Édesanyám Martha és apám John nevelt fel. Rendes életünk volt. Falusi családhoz méltóan mezőgazdasággal foglalkozott a családunk. Az iskolát a 10. osztályig jártam ki, ugyanis a faluban ez volt a szokás, ezt követően mindenki csatlakozott a családi "céghez" és műveltük a földeket. Ekkor szereztem meg a tehergépjármű vezetői engedélyt, körülbelül 18 évesen. Ez egy jó fordulat volt az életemben, mivel végre nem kellett annyira fizikai munkát végezzek, én voltam aki a kamionnal, traktorokkal szállította az árút a közeli falvakba. Eltelt rajtam az idő, 25 éves lettem és még mindig a földeken dolgoztam, de már kezdett sok lenni, valahogy éreztem, hogy van ezen kívül másélet is a világon, úgyhogy összecsomagoltam és közöltem a szüleimmel a nagy hírt.. Elköltözök Los Santosba. Persze ők ezt zokon vették, hisz rám akarták hagyni a gazdaságot. Sajnos csúnya vége lett.. A mai napig nem tartjuk a kapcsolatot. Beköltöztem. Egy olcsó albérletet találtam a város szélén, aránylag jó környék volt. Az ezt követő években befejeztem a középiskolát, egészen 12. osztályig, majd elmentem rendészeti főiskolába a főváros szívében. Akkor még úgy volt, hogy rendőr leszek. Elvégeztem azt is sikeresen, de jött egy lehetőség. Pár barátommal közösen elmentünk az akkor alapított közterület-felügyeleti céghez. Itt a város rendben tartásával foglalkoztunk. Szemetelők, szabálytalanul parkoló járművek, tilosban elhelyezett szemetek, a közterület nem megfelelő "használata" stb.. Rengeteg feladatunk volt. Itt bő 10 évig dolgoztam is, majd kaptam egy lehetőséget, jó fizetéssel, kényelmes munkaidővel. A cég maradt, de egy irodai munkavégzéssel. Az előbb leírtak papíros részét intéztem. Ez ment 5 évig, de rájöttem, hogy nekem az utcára van szükségem.. Én tenni akarok azért, hogy rend legyen és nem csak ülni a fenekemen. Próbálkoztam visszakérni magam, de sajnos már nem volt hely, így a felmondás mellett döntöttem. Jelenleg maszek munkákból élek. 

3. Motivációs levél:

Tisztelt Vezetőség! 

Ahogy az önéletrajzi levelemben is elhangzik, már hosszabb ideje rendelkezem tehergépjármű vezetői engedéllyel, amellyel rengeteg tapasztalatom is van. Így az olyan jellegű feladatok, amik során erre szükség lehet, nekem nem okozhatnak akadályt.  Számomra a szabályok betartása, de nem mellesleg a betartatása az életem során mindig is nagy szerepet játszott. Néha néha túlságosan is szabálykövető vagyok, de úgy gondolom, hogy maguknak éppen erre, egy ilyen emberre van szükségük. Ahogy ismertettem magukkal, a dokumentáció, mint munkafolyamat is ismerős terep a számomra, így az ilyen nemű feladat elvégzése is működőképes. Személyiségileg én egy jólelkű, segítőkész ember vagyok. Sokat mosolygok, szeretem a társaságot. Azért a negatív oldalt sem árt megemlíteni, olykor eléggé hangulatember vagyok. Nagyon sok függ attól, hogy éppen aznap mi történik velem és ez részben befolyásolhatja a napomat. Természetesen ennek tudok ura lenni, így ritkán észrevehető, érezhető ennek a jelenléte. Amit tudok ígérni maguknak az az, hogy amennyiben lehetőséget kapok maguknál akkor ígérem, hogy a lehető legnagyobb tudásomat teszem minden feladatba, illetve igyekszem minél nagyobb hasznot tenni a cég mögé. 

Kelt: Los Santos, 2024. 05. 07.

 

Tisztelettel, 

Hector

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

A Los Santos Department of Transportation and Safety HR osztálya  megkapta pályázatát, melyet a bizotság bírálata alapján megfelelőnek minősített, így a következő, háttérellenőrzési fázisba továbbitotta. Köszönjük a pályázatba fektetett munkáját, a további teendőkel kapcsolatban E-mailben értesítjük.
((Kérlek keress fel discordon egy személyes beszélgetéssel kapcsolatban))

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Alex lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...