Ugrás a tartalomhoz

[ELFOGADVA] The Gatti Crew


Ajánlott témák

image.thumb.jpeg.31114f5739a4de1c944ef8998f0eee8f.jpeg


A mafia hanyatlása nyugaton egy lebilincselő történet, tele árulással, kapzsisággal és korrupcióval. 

Az Egyesült Államok nyugati partján kibontakozó Cosa Nostra története különösen összetett és sokrétű. Az ország ezen területének jelentős népessége és gazdasági potenciálja számos bűnözői csoportot vonzott már a kezdetektől fogva, akik mind hasznot próbáltak húzni a régió adta lehetőségekből. Bár kezdetben néhány szervezet sikeresnek bizonyult, minden csoport számára világossá vált, hogy uralmuk nem lesz tartós.

Bűnszervezetek zöme leginkább prostitúcióval, uzsorával, csalással, zsarolással és ember kereskedelemmel foglalkoztak. Sokuknak a helyi önkormányzatok köreibe is sikerült beszivárognia, azonban a családok nyugatra való terjeszkedése a kezdettől fogva ingatag volt. 

Ez nem volt meglepő, hiszen San Andreas állam mindig is egy furcsa és teljesen eltérő játszótér volt a megszokott keletihez képest. Alvilágát tekintve főleg afroamerikai, spanyolajkú és ázsiai, különösen kínai csoportok uralták, míg a kelet-európai klikkek voltak elsősorban azok, akik fehérgalléros bűncselekményeket végeztek. Sosem lehetett tudni, hogy ki van van éppen a tápláléklánc csúcsán, vagy hogy egyáltalán van-e valaki ott. A döntéshozók szemszögéből ez a fajta terjeszkedés egyre inkább egy értelmetlen befektetésnek bizonyult. 

Ma már a legtöbben úgy vélik, hogy a szerv egyáltalán nem létezik a nyugati parton. Bár néhány elmélet szerint maradtak kisebb csoportok, a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy ezek a maradványok már nem rendelkeznek akkora erővel, mint keleti társaik. 

OOC

Frakciónk az LCN egy kisebb branchét képviseli a 21. század kihívásaihoz igazítva a nyugati parton. 

Mindannyian tisztában vagyunk azzal és elismerjük, hogy a mob aranykora már réges régen véget ért. 2024-et írunk, a régi filmek amelyeken mindannyian felnőttünk már nem adnak autentikus alapot a jelenkori világ kihívásaihoz. Olaszokról beszélünk, így már csak kultúrájukból fakadóan fontos a család és a vallás, de ez már sokkal többről szól; a pénzről. Csapatunk mindezt tiszteletben tartva célozza meg a fehérgalléros bűncselekmények előtérbe helyezését és igyekszik az illegális tevékenységeket más szögből megközelíteni. Ezzel nem azt állítjuk, hogy a “kékgalléros” bűncselekmények nem szerepelnek a tevékenységi körök között, de mindig is a diszkréciót, és a józan észt helyezzük előtérbe az erőszakkal szemben. 

A toborzás szigorúan a karakterek közötti interakciókon keresztül történik!

Pályázathoz:

 

Ha nem haragudtok meg, konkrét történetet nem tervezek írni a frakcióhoz. Az igazat megvallva korábbi frakcióimhoz sem írtam, kissé szükségtelennek érzem. Inkább állok a minőségi RP mellett, mintsem egy konkrét történet leírás mellett, ami semmit sem bizonyít. Alapvető információkat természetesen írtam, de a célom, hogy a screenshotok beszéljenek majd magukért a későbbiekben a szervezet minőségéről.

Kezdő tagok létszáma: 6-7 fő. (Inkább 6)

Korábbi tapasztalat: Nemzetközi, illetve itthoni szervereken is volt lehetőségem LCN frakcióban játszani. Itthon nem is olyan rég, dancso Octans frakciójában játszottam egy keveset.

Struktúráját illetően egy mindennapi LCN szervezetet követne. Tekintve, hogy egy branchről van szó, így az ágak és a szintek nem teljesen megegyezőek egy valós crime family-jével.

1. A felső szinten található a Boss és az Underboss, akikhez legalulról létrázna fel a kickup, így ha azt nézzük semmilyen akciódús tevékenységben nem vesznek részt.

2. Alattuk a capok helyezkednek el. Capokból jelenleg csak egy emberrel rendelkezünk, a szervezet nagyságát tekintve ezt úgy gondoljuk, hogy bőven elég. Feladata a caporegime vezetése, kickupok beszedése, majd a csúcs felé juttatása. Felel a caporegime összes tagjáért. Közvetlen kapcsolatban van a vezetőséggel.

3. Harmadik szinten találhatóak a katonák. Az amerikai-olasz mafia legelső szintje, a hivatalosan is beiktatott tag. A capo által kiadott feladatokat teljesíti, fő feladata, hogy pénzt keressen, és nyereségének egy részét a fölötte álló Caponak adja. Frakciónk jelenleg két katonával operál.

4. A hierarchia legalján helyezkednek el az associatek. Azon egyének, akik valamilyen formában a szervezettel együtt működnek, legyen az üzleti partner, vagy egy "belépni kívánó" ember. 

Frakció lokáció: A szervezetnek nincs fix lokációja. Eddig megpróbáltunk olyan helyeken játszani, ahol épp egy RP Hub volt, pl egy étterem, ami pont nyitva volt. Azonban tervezünk a frakció mellé egy teljesen legitim bizniszt vágóhíd formájában, discordon működő shift rendszerekkel, teljesen lemásolva a külföldi szerverek alatt működő, már jól bevált állami szervezetek működését. Ehhez a bizniszhez már szinte minden kész, egy felállított discorddal, és egy megírt munkaügyi kézikönyvvel, amihez talán még egy-két információt szükséges írni. De ez már egy más sztori. Így ha muszáj lokációt megnevezni, akkor azt mondhatom, hogy egy mob social clubként is működne ez a biznisz. Szeretnénk mind a legális, mind az illegális oldalt erősíteni új élményekkel. 

Szerkesztve pham által
Pályázat módosítása, hogy az megfeleljen a követelményeknek.
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 2 héttel később...

Szia! A pályázat a jelenlegi formájában elfogadásra került, ugyanakkor minimális átalakítást igényel a frakció struktúrája. Ezzel kapcsolatban kérlek nyiss egy ticketet az OctansV discord szerverén a Faction Management felé.

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Morcsog megváltoztatta a címet a következőre: [ELFOGADVA] The Gatti Crew
  • Morcsog lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...