Ugrás a tartalomhoz

phami Discord unban kérelme


pham

Ajánlott témák

image.pngDISCORD UNBAN KÉRELEM


Discord név: phami
Kitiltás időpontja: Fogalmam sincs. Valójában a ban mint lehetőség meg sem fordult a fejemben. Sokáig azt hittem, hogy valami hiba, vagy nincs permanensre állítva az invite link a fórumon, de miután megkértem egy barátomat, hogy küldjön invet akkor realizálódott ez bennem: Kép Készítettem egy random felhasználót, hogy megnézzem valóban ez-e az oka vagy sem. Miután beléptem a szerverre nem sokkal később már azzal sem tudtam belépni, így gondolom valami hasonló dolog lehet a háttérben?
Kitiltás indoka: Tekintve, hogy a ban időpontját sem tudom így azt sem tudom, hogy miért lehettem kitiltva. 😄 Azt kinézem magamból, hogy talán a régi szerverrel kapcsolatban annak idején írhattam valamit, de őszintén: tényleg nem emlékszem semmi ilyesmire. 
Kérelem indoklása: Nem tudom, hogy jogosan lettem-e bannolva vagy sem, így ezért fellebbezni nem szeretnék, hiszen az is lehet, hogy valami olyat írtam, szóval elsőnek ezt kellene kideríteni mindenképp. A discord léte azért lenne fontos, hogy láthassam a közvetlenebb kommunikációt az admin csapattól a játékosbázis felé.
Csatolmány(ok): -

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Brody lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...