Ugrás a tartalomhoz

Rollin' 60s Crips


Ajánlott témák

8sq12GYqJ.thumb.png.05432245ca048794298bd8957c170bce.png

Banda neve: Rollin’ 60s Crips

Területük: Grove Street

Banda aktivitások: kábítószer-kereskedelem, lopások, gyilkosság

Etnikum, nagyrészt afroamerikai tagokból áll

A Rollin 60s Crips, avagy az RSC egy amerikai utcai banda, a Crips egyik „szettje” / „klikkje”. Területük Los Santos délkeleti részén helyezkedik el, az Davis térségében, a Grove Street-en. Nagyrészt színesbőrű tagokból áll, kevés fehér tag is fellelhető. Foglalkozásaik közé tartozik a kisebb rablások, gyilkosságok, verekedés, és a kábítószerkereskedés.

A bandatagok könnyen felismerhetőek, ruháikról és autóikról, amikben a kék szín vezeti a terepet. Autóikkal a Lowrider stílust képviselik, ruházatukon a kék szín is megjelenik. A kék kendő valamilyen formában minden beavatott tagon szerepel, legyen az a karján, fején, vagy a nadrágján. Testükön gyakori a tetoválás, köztük akár a hatvanas szám, C betű, vagy az RSC (Rollin Sixty Crip). Bandajeleket is rendszeresen alkalmaznak.


Történet

1970-ben Aiden Wattson és testvére Riley Wattson megunta a folytonos vérontást és bűnözést az otthonuk közelében, ezért csatlakoztak a Westside Crips klikkjébe. Idővel viszont Aiden és Riley olyan csapatot toborzott össze, hogy később külön klikket alakítottak ki. Céljuk továbbra is, hogy visszavcripsgang.png.5eca39d603312655354998efccbd10a8.pngerjék a sok lopást és a lövöldözéseket az iskolájuk, valamint otthonuk területén.  ’80-ra vált külön a klikkjük, nevük pedig a „Rollin 60s Crips” lett. Azonban a klikk a bűn és a folytonos harc megfékezése helyett átvette az irányítást a térségben, napi rutinjuk lett a verekedés, illetve kisebb lopások, drogárusítás. Sokukat már tizenéves korukban lecsukták, több tag második otthonaként tekintett a börtönre. Ekkor már Aiden elérte azt a tiszteletet, hogy ő lehessen az TOG, míg testvére Riley az OG. Aiden-nek született egy fia 2005-ben, akit Jimmy névvel látott el. Jimmy már elég fiatalkorában megtapasztalta a banda szabályait, konkrétan a bandába nevelték. Előbb megtanulta a banda jeleket, mint, hogy a saját nevét leírja. De ugyanekkor természetesen, mint az TOG fia, elég sokat kellett letennie az asztalra, hogy a bandától és apjától elnyerje a tiszteletet.
Apja belevitte a bűnbe, amitől Jimmy nem hátrált meg, ugyanis a bizonyítási vágy hajtotta. Jimmy délutánonként a banda háttérben levő feladatait ismerte meg, azonban volt egy sikertelen boltrablás. Több bandatagot lelőttek, köztük Riley-t, Aiden-t pedig lecsukták, életfogytiglannal csücsül a hűvösön. A hirtelen megcsökkent létszámú banda vezetése Jimmy kezeire hárult át, így rögtön is toborzásba kezdett. Több osztálytársát, jóbarátját avatta bele a dolgokba idővel, és újból felépítette apja bandáját, 2024-re ismételten egy nagyobb bandának nőtte ki magát, újra népszerűségnek örvendett. 
A Rollin' 60s Crips ezidő alatt már több bandaháborún is átvívódott, azonban 2024 tavaszának végével, nyarának elejével most kezdenek ismét sínre menni a dolgok apja lecsukása után.

 


Beavatási módok

A bandatagoknak, akik elszeretnék nyerni a család tiszteletét több módjuk van a bizonyításra, köztük van a rivális bandának egy tagjának meggyilkolása, kisebb lopás, vagy akár egy rendőrtiszt meggyilkolása.


OOC rész

Célunk a bandával:
Az elmúlt hónapban kezdtünk ismét játszani a szerveren, kialakult egy kis szerény baráti társaságunk, akikkel nap-mint-nap RPzünk. Csapatunknak főbb célja az RP lényegesítése, erősítése, és minél izgalmasabb, illetve érdekesebb szálak kibontakoztatása az említett területen belül és környékén, esetleges szövetségek kötése és rivalizálások közben.

  • Tetszik 3
  • Haha 1
  • Szomorú 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Manager

image.pngVálasz a Frakciópályázatra


Kedves @JimmyDix!

Szeretnénk megköszönni, hogy időt és energiát fordítottál a pályázat megírására. A pályázatod függőben státuszba került a Faction Management által, kérlek nyiss egy ticketet az OctansV discord szerverén a Faction Management felé a továbbiakkal kapcsolatban.

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Morcsog lezárta ezt témát

image.png


Kedves @JimmyDix!
 

A frakciópályázatod a megbeszéltek alapján elfogadásra került mint Unofficial frakció. Az Unofficial vonatkozó szabályokról és kritériumokról a tájékoztatás megtörtént. Amennyiben később valamilyen kérdés vagy probléma merülne fel, úgy nyugodtan keress fel minket. A továbbiakban sok sikert kíván nektek a Faction Management csapata, jó játékot! 

  • Tetszik 1
  • Haha 6
  • Imádom 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...