Ugrás a tartalomhoz

The Gatti Crew


pham

Ajánlott témák

Elküldve Május 20 (szerkesztve)

image.thumb.jpeg.31114f5739a4de1c944ef8998f0eee8f.jpeg


A mafia hanyatlása nyugaton egy lebilincselő történet, tele árulással, kapzsisággal és korrupcióval. 

Az Egyesült Államok nyugati partján kibontakozó Cosa Nostra története különösen összetett és sokrétű. Az ország ezen területének jelentős népessége és gazdasági potenciálja számos bűnözői csoportot vonzott már a kezdetektől fogva, akik mind hasznot próbáltak húzni a régió adta lehetőségekből. Bár kezdetben néhány szervezet sikeresnek bizonyult, minden csoport számára világossá vált, hogy uralmuk nem lesz tartós.

Bűnszervezetek zöme leginkább prostitúcióval, uzsorával, csalással, zsarolással és ember kereskedelemmel foglalkoztak. Sokuknak a helyi önkormányzatok köreibe is sikerült beszivárognia, azonban a családok nyugatra való terjeszkedése a kezdettől fogva ingatag volt. 

Ez nem volt meglepő, hiszen San Andreas állam mindig is egy furcsa és teljesen eltérő játszótér volt a megszokott keletihez képest. Alvilágát tekintve főleg afroamerikai, spanyolajkú és ázsiai, különösen kínai csoportok uralták, míg a kelet-európai klikkek voltak elsősorban azok, akik fehérgalléros bűncselekményeket végeztek. Sosem lehetett tudni, hogy ki van van éppen a tápláléklánc csúcsán, vagy hogy egyáltalán van-e valaki ott. A döntéshozók szemszögéből ez a fajta terjeszkedés egyre inkább egy értelmetlen befektetésnek bizonyult. 

Ma már a legtöbben úgy vélik, hogy a szerv egyáltalán nem létezik a nyugati parton. Bár néhány elmélet szerint maradtak kisebb csoportok, a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy ezek a maradványok már nem rendelkeznek akkora erővel, mint keleti társaik. 

  • Tetszik 5
  • Imádom 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

OOC

Frakciónk az LCN egy kisebb branchét képviseli a 21. század kihívásaihoz igazítva a nyugati parton. 

Mindannyian tisztában vagyunk azzal és elismerjük, hogy a mob aranykora már réges régen véget ért. 2024-et írunk, a régi filmek amelyeken mindannyian felnőttünk már nem adnak autentikus alapot a jelenkori világ kihívásaihoz. Olaszokról beszélünk, így már csak kultúrájukból fakadóan fontos a család és a vallás, de ez már sokkal többről szól; a pénzről. Csapatunk mindezt tiszteletben tartva célozza meg a fehérgalléros bűncselekmények előtérbe helyezését és igyekszik az illegális tevékenységeket más szögből megközelíteni. Ezzel nem azt állítjuk, hogy a “kékgalléros” bűncselekmények nem szerepelnek a tevékenységi körök között, de mindig is a diszkréciót, és a józan észt helyezzük előtérbe az erőszakkal szemben. 

A toborzás szigorúan a karakterek közötti interakciókon keresztül történik!

  • Tetszik 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...