Ugrás a tartalomhoz

24K Shadow Criminals


Ajánlott témák

image.thumb.png.1fec6ce575ba70644ab2902e94566954.png         
 

 24K Shadow Criminals

A Shadow Criminals egy afroamerikai bűnbanda, amely az 1990-as évek elején alakult Los Santos városában. Az alapító, Kay "Big Dog" Weems, egy ígéretes fiatalember volt, aki a helyi utcákon nőtt fel. Kay családja mindig is nehézségekkel küzdött, így fiatal korában gyakran került bajba kisebb bűncselekmények miatt. Azonban Kay nem csak ügyes volt a bűnözésben, hanem rendkívüli vezetői képességekkel is rendelkezett.

Kay látva a bűnözésben rejlő potenciált, elhatározta, hogy nem apróbb bűntettekkel foglalkozik, hanem egy szervezett bűnszövetkezetet hoz létre. Összehozott egy maroknyi megbízható barátot, akik hasonló háttérrel rendelkeztek, és elindították az Shadow Criminals-t, mint utcai "gang"-et. 

A Shadow Criminals  kezdetben kisebb lopásokra, betörésekre és rablásokra specializálódott. Kay és csapata hamar hírnevet szereztek a brutalitásuk és az alaposságuk révén. Az 1990-as évek közepére a banda már nagyobb célpontokat vett célba: kisebb bankokat, postákat.

Ezzel párhuzamosan a banda kiterjedt pénzmosási műveleteket is folytatott. Több legális vállalkozást indítottak, például éttermeket, klubokat és ingatlanokat, amelyek révén a bűnözésből származó pénzt tisztára mosták. A pénzmosási technikáik annyira kifinomultak voltak, hogy a hatóságok hosszú ideig képtelenek voltak összekötni őket az illegális tevékenységekkel.

A 2000-es évek elején egy nem várt fordulatot vett az élet, mikor is Kay egyik legközelebbi barátja és legnagyobb bizalmasa nagyobb hatalmat akart magának, ezzel együtt nagyobb részesedést is a rablásokból. Fenyegető szavakkal, cselekményekkel álltak Kay elé többen, viszont furfangossága révén, tudott erről, hogy mi vár rá és így lépéseket tett. Sikerült is, hiszen a belső viszály semmilyen formában nem volt elfogadott, így eltávolították ezt a pár embert a gangből, természetesen nem élve. Kay rájött, hogy változtatnia kell a banda működési struktúráján, és új embereket kell bevonnia, hogy biztosítsa a szervezet hosszú távú fennmaradását. Új tagokat toborzott, akik különféle területeken rendelkeztek szakértelemmel, és modernizálta a banda működését. Ez az újjászervezés lehetővé tette, hogy az Shadow Criminals újra megerősödjön és folytassa tevékenységét.

 

 

A Modern Kor

A banda továbbra is aktívan részt vesz a kábítószer-kereskedelemben, és más illegális tevékenységekben. Azonban a modern technológia és a globális hálózatok révén tevékenységük egyre kifinomultabb és nehezebben nyomon követhető.

Kay "Big Dog" Weems, bár már nincs az élők sora között, hiszen egy félresikerült rabláskor életét vesztette, ahol is a rend éber őreivel történő összelövéskor találta el több lövedék is, ahol a helyszínen életét vesztette 2024 év 11.-ik napján, érdekes módon Kay nevének kezdőbetűje pontosan az amerikai ABC 11. betűje. Ekkorra fia Kaydee "K-Dee" Weens volt a következő, aki a legnagyobb peace faktorral rendelkezett az ismeretségi körben, így ő lett a banda shot caller-e.


Számára teljesen idegen ez, hisz az ő szavára nem adtak már az öregek, így Kaydee barátai eltávolították őket az élők sorai közül. Ezzel együtt romlott is magának a gang aktivitása illegális tevékenységek terén, ezért Kaydee egy teljesen új csapatot alakít ki magának, akik ugyancsak egy maroknyi kis utca srác és csaj és megpróbálják együtt az unalmas hétköznapokat maguknak izgalmassá tenni.


Apja emlékére 24K Shadow Criminals néven folytatja azt, amit édesapja elkezdett, hisz a 24 a jelenlegi 2024-es évet írja le, mi sem egyszerűbb a K betű pedig Kay nevét viseli. K-Dee és jelenlegi társai megesküdtek, hogy az életük árán is megvédik jelenlegi placcot és egymásért fognak felelni.

 

 

Napjainkban

image.thumb.png.5bd3c24e1b19fbf91caecff32243fd20.png

Az idő múlásával, a gang egyre inkább züllött életvitelt folytatott, ami miatt több tag is életét vesztette, vagy börtönbe vonult. A korábban 100-150 fős banda létszáma erősen lecsökkent 10-20 főre, ezen tagoknak nagy része jelenleg is Jamestown utcáit járja. Ahogy törekedtek az újjáépülésre az elveszett üzleteiket, mint például a pénzmosásból elvesztett bevételt, kiberbűnözéssel helyettesíteni, így bankkártyákat loptak, illetve más emberek személyazonosságával éltek vissza.

A jelenlegi  tagok többsége priusszal rendelkezik, így a rendőrség számára sem idegenek a Jamestown-i fiatalok. Leginkább terjesztés, fogyasztás, emiatt is nőtt meg a blokkon a különféle droggal való visszaélés, melyek különféle konfliktusokhoz vezettek. A drogfogyasztás mellett, szeretik megmutatni művészi énjüket is, ekkor graffitikkel ütik fel különböző helyek falait.


 


OOC RÉSZ

 

Minden számításunkat beleszámítva 10+ fővel indítanánk el az NS-t. A frakció célja a lehető legminőségibb RP-vel színesíteni a játékosok mindennapjait. Számításainkba benne van az is, hogy szívesen lépnénk tovább NS-ről Unoffical-re, az idő teltével. Minden szerepjátékra vágyó, új, akár tapasztalt játékost is szívesen látunk, ami fontos, szeresd az RP-T és légy nyitott. Amennyiben csatlakozni szeretnél a frakcióhoz, vagy bármilyen kérdésed lenne, ne félj feltenni, csatlakozz a Discord szerverünkhöz, hogy bele láss a bandánk életébe.  Bármi kérdés vetődne fel keressétek bátran:   

DC: drszegz | chloeani

Tagok:

 

Jamila Higgins | drszegzimage.thumb.png.e90b0f7e69156dbd09df1f63ac3a0e78.png

Kaydee Weems | chloeani

Aamira Khumalo | eccso

Cassidy Jackson | pydon

Titus Blackshear | beni1032

Curtis Jordan | thatcorey_

Ozzy Floyd | kriszcsoon

Shanaya Johnson | dorinnadori

Jamal Wrightston | .taami

Joseph Bailey | kottensz

Kane Houghton | fncrekkys

Clayton Redwood | buszmegallo

Darkeem Layne | _danyy23

Szerkesztve Marcuus által
  • Tetszik 2
  • Imádom 16
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

06.23

image.thumb.png.aabe9890119f602a5fed9ba36b3fbdf6.png

 

 

 

image.thumb.png.adbaf25267b281233e6e9007a259f709.png

 

**A TuningShow-ra érkezve Kaydee, Darkeem és Jamila körbesasolja a területet, végignézik a kiállított, nevezett autókat, majd a gazdagrétegen nevetgélnek. A tombola és a nyeremények hallatán rögtön nevezést adnak le a sátor melletti büfénél, majd szétoszlik a társaság**.

Kaydee-nek sikerül a tombolával egy elég szép kis összeghez hozzájutnia. **A nyeremény átvétele után nem töltenek sok időt a területen. *Jamila telefonját nyomkodja amikor is meglátja, hogy a Rendőrségnél történő tüntetés kezdetét veszi, rögtön adja is tovább az infót, majd autóba pattanak.

**A tüntetés nem tart túl sokáig, durva erőfölénnyel állnak a rendőrök velük szemben, majd egy random arc kocsival hajt be közzéjük, elgázolva így az egyik Officer-t. Fegyverropogás, több leadott lövés hallatszik, agyonlőtték az embert.

**A társaság sietősre veszi a figurát, rögtön lelécelnek.

 

image.thumb.png.e56d0d37eeb40cf4d3ee5ba05a9304d2.png

 

 

image.thumb.png.8dace7c91ce04ba0bc833d8a031ac16b.png

  • Tetszik 1
  • Imádom 12
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

06.24

Money Heist

image.thumb.png.6934325ee925b06abcd1e39531abbfab.png

 

 

image.thumb.png.7e6ca7cef91f90f5e35654f361a18a6e.png

 

 

image.thumb.png.5a2d0388582a2e95f5156eeeab1de11d.png

 

 

image.thumb.png.c4041edfd444f6b7478b738c0fb1e27b.png

 

**Az épületeken elhelyezkedő kamerák rögzítették, ahogy két autó a bolthoz érkezik, majd 6 személy, vélhetően fiatal afroamerikaiak ugranak ki belőle késekkel, ütőkkel, céltudatosan és tervezetten a boltot ostromolva.

**A kamerák felvételein tökéletesen kivehetőek a gépjárművek és azok rendszámai.

 

image.thumb.png.58c4eb516e299c3a3678fb497eaeef2f.png

 

 

image.thumb.png.cfbedf5302405d19a5402fc72e88adf8.png

 

 

image.thumb.png.ed9c76c6fc5dff415c6e479b29ee5e96.png

  • Tetszik 4
  • Imádom 9
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...