Ugrás a tartalomhoz

refa

Játékos
 • Hozzászólások

  7
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

refa felhasználóról

 • Születésnap 2004-10-13

Utolsó profil megtekintők

28 profil megtekintés

refa Eredményei

9

Közösségi hírnév

 1. Teljesen felesleges.. Ha kereskedni akarsz, akkor kapcsold be a hirdetéseket, érdekes, ezer éve ki vannak kapcsolva a hirdetések, és nem szenvedek hátrányt semmiben miatta.
 2. Milyen RP alapot ad az, hogy 30 darab citromos kóla van nálad?
 3. Jó ötlet, segítené azt is, hogy járművön belül pl. fegyvereket lehessen átadni úgy, hogy ne a kesztyűtartót kelljen használni..
 4. Nyilván reális kereteket kell szabni a VStancernek, vagy esetlegesen büntetni azokat, akik visszaélnek vele, és nonRP-s dolgokat hoznak létre ezzel, pont, mint azokat, akik a GTA fizikáját használják ki.
 5. refa

  Airride/Vstancer.

  ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Airride továbbfejlesztése/VStancer behozatala. Discord név, azonosító: MBenji#3956 Ötlet kifejtése: A szerveren az airride az alap GTA-s hasmagasságok közötti váltást teszi lehetővé, mely sok autónál eléggé elhanyagolható változást hoz. Bizonyára nem csak mi vagyunk ketten a cinkostársammal, akik szeretnének autók körül RP-zni, de elég kiábrándító, hogy egyes autókat nem tudsz megfelelően leültetni az adott felnihez, hogy teljesen a saját ízlésedre szabhasd a kocsidat. Ennek megoldására két lehetőséget látok: 1. Az airride rendszer továbbfejlesztése, több hasmagassági szint behozatala, ezzel együtt az alap játékban lehetséges ültetésnél alacsonyabbra lehessen ültetni az autókat. 2. VStancer behozatala. A VStancer bizonyára a legtöbbetek számára egy ismert rendszer, hiszen a legtöbb autós szerveren elérhető. Egy egyszerű plugin a játékhoz, mely tökéletes megoldás lehetne ahhoz, hogy a saját szájízed szerint állítsd a kocsid hasmagasságát. Ezen kívül van benne még kerékszélesség és kerékdőlés állításra is lehetőség, melyek akár külön tuningként bekerülhetnének, hogy ne legyen túlzottan "overpowered" ez a tuning. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Egy egyszerű rendszerről van szó, ami mégis sokaknak jól jönne. Mint az alap játéknak, úgy az RP-nek is jelentős részét teszi ki az, hogy milyen autód van, hiszen ezzel is a karakteredet jellemzed valamennyire. Biztosan sokan vagyunk, akik szeretnék a maximálisat kihozni a kocsijukból, ami az esztétikát illeti. Csatolmány(ok): VStancer: https://www.gta5-mods.com/scripts/vstancer
×
×
 • Új létrehozása...