Ugrás a tartalomhoz

refa

Játékos
  • Hozzászólások

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta refa

  1. ÖTLETEK


    Ötlet megnevezése: Airride továbbfejlesztése/VStancer behozatala.
    Discord név, azonosító: MBenji#3956
    Ötlet kifejtése: A szerveren az airride az alap GTA-s hasmagasságok közötti váltást teszi lehetővé, mely sok autónál eléggé elhanyagolható változást hoz. Bizonyára nem csak mi vagyunk ketten a cinkostársammal, akik szeretnének autók körül RP-zni, de elég kiábrándító, hogy egyes autókat nem tudsz megfelelően leültetni az adott felnihez, hogy teljesen a saját ízlésedre szabhasd a kocsidat. Ennek megoldására két lehetőséget látok:

    1. Az airride rendszer továbbfejlesztése, több hasmagassági szint behozatala, ezzel együtt az alap játékban lehetséges ültetésnél alacsonyabbra lehessen ültetni az autókat.

    2. VStancer behozatala. A VStancer bizonyára a legtöbbetek számára egy ismert rendszer, hiszen a legtöbb autós szerveren elérhető. Egy egyszerű plugin a játékhoz, mely tökéletes megoldás lehetne ahhoz, hogy a saját szájízed szerint állítsd a kocsid hasmagasságát. Ezen kívül van benne még kerékszélesség és kerékdőlés állításra is lehetőség, melyek akár külön tuningként bekerülhetnének, hogy ne legyen túlzottan "overpowered" ez a tuning.
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Egy egyszerű rendszerről van szó, ami mégis sokaknak jól jönne. Mint az alap játéknak, úgy az RP-nek is jelentős részét teszi ki az, hogy milyen autód van, hiszen ezzel is a karakteredet jellemzed valamennyire. Biztosan sokan vagyunk, akik szeretnék a maximálisat kihozni a kocsijukból, ami az esztétikát illeti. 
    Csatolmány(ok): VStancer: https://www.gta5-mods.com/scripts/vstancer

    • Tetszik 5
×
×
  • Új létrehozása...