Ugrás a tartalomhoz

aTrenton

Játékos
  • Hozzászólások

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Posztok, írta aTrenton

  1. Hibabejelentés

    Hiba leírása: ALRP és a Speedcam jelenlegi formájában hasznavehetetlen. Legtöbb esetben nem méri és nem is látja normálisan az elöttünk lévő játékos járművét. Vannak intézkedések ahol komplett hülyének tűnök amikor jobbra-balra dobálom a szolgálati gépkocsit annak érdekében, hogy az egyik a kettőből bemérje. Nagyon olyan kevés helyszín van ahol ezt a kettőt normálisan tudjuk használni, vagy pedig annyira irreálisan a seggébe kell állnom, hogy már egy micro laggnál is lebontom a másik kocsi hátulját.

    Reprodukálás: Állandó

    Releváns logrészlet: N/A

    Kép/videó a hibáról: 

     

    Megjegyzés: Jelenlegi formájában csak Hollandiában működne jól. A Videó csak a probléma bemutatására készült, a map többi pontján is hasonlóképpen viselkedik.

    Discord név és azonosító (opcionális): aTrenton#5786

    • Tetszik 3
  2. PP nélkül is van lehetőség célkeresztve, Fegyverengedély -> Fegyverbolt -> hugyért, szarért lehet venni egy adag lőszert.

    Szerintem egyetlen rendvédelem sem fog szólni nektek, ha a hegyekbe vagy a Sandy Shore-nál megtalálható elhagyatott reptérre kimentek kicsit üvegekre lövöldözni, persze ha megvan a CCW, PF. Személy szerint akkor sem szólnék ha a CCW-sem lenne meg csak a PF. Ne akarjon minden karakter egy nap alatt Instructor Zero lenni. Lehet jönni azzal, hogy nekem könnyű mert rendvédelmis vagyok. Igen könnyű, ennek ellenére személy szerint nem nagyon foglalkoztam a dologgal mert kifejezetten nem nagyon volt rá szükségem. Senki ne vegye ezt most, hogy én lefújjogom ezt az ötletet. Nagyon sok lehetőséget látok én is egy adott lőtér kialakításában és ezt a részét támogatom, de ezeket a lerövidítéseket nem nagyon.

     

    Egy szónak is száz a vége, van rá lehetőség most is.

    • Tetszik 1
  3. Köszönjük szépen!

     

    Próbáltad már stressz alatt az armát, vagy egyátalán nem bírja? Esetleg még valamit segíthet ha launcherben beállítod a max erőforrás használatokat, nyílván a géped teljesítménye alapján. Nagy csodát ne várj, de próbát megér hátha úgy jobb lesz valamennyivel neked.

×
×
  • Új létrehozása...