Ugrás a tartalomhoz

daniell

Játékos
  • Hozzászólások

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

  • Nyert napok száma

    2

daniell utoljára Március 2 napon nyert.

daniell rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

daniell Eredményei

38

Közösségi hírnév

  1. Bejelentő neve: Deon Banks Bejelentő érvényes lakcíme: 2334 Ginger Street, Little Seoul, Los Santos, San Andreas 9067 Bejelentő születési helye és ideje: Los Santos, 03/20/2005 Bejelentő édesanyjának neve és születési ideje: Hannah Varley Bejelentő elérhetősége((IG tel. + discord)):533918 ((junge_ceo)) Bejelenteni kívánt jogi entitás megnevezése: Bejelenteni kívánt jogi entitás formája (megjelölni szükséges) Sole Proprietorship/General Partnership/Limited Partnership/Limited Liability Company Bejelenteni kívánt jogi entitás birtokhányadának megállapítása név és részesedés megjelölésével: Deon Banks - 100% Bejelenteni kívánt jogi entitás foglalkozási köre: Jármű-mechanika és egyéb karosszériai szolgáltatások Bejelenteni kívánt jogi entitás induló foglalkoztatottak száma: 4 Bejelenteni kívánt jogi entitás meghatározott alaptőkéje (mely eltérhet a minimum 50.000$ összegtől): 50.000$ Bejelenteni kívánt jogi entitás székhelye (,telephelye(i), amennyiben van): 104/1, West Mirror Drive, Mirror Park, Los Santos, San Andreas 7326 Bejelenteni kívánt jogi entitás bejegyzett bankszámlaszáma: 1082338 (Bejelentő) nyilatkozom, hogy a sablonban megjelölt adatok a valóságnak megfelelnek, büntetőjogi felelősségem tudatában azok hitelességét igazolom.
  2. Csapatunk egy a napokban működő, LA stílusú autós kisközösség életét szeretné bemutatni. Észrevételeket kizárólag privát üzenet formájában fogadunk, illetve amennyiben megengedhető, csak a témával kapcsolatos hozzászólásokat szeretnénk a topic alatt fogadni. Amennyiben a frakcióhoz szeretnél közeledni, bátran írj rám vagy @rokesz-re, vagy csatlakozz hozzánk!
  3. daniell

    streetidols.

    Fiatalok, középkorúak egyaránt részt vesznek a csoportban, az egyéb közösségmédiai platformok pedig csak bebiztosították a srácokat jelenlegi helyzetükre. A szinte már kaszkadőröknek megismert csapattagok merchekkel is rendelkeznek, amire elég könnyen tudunk szert tenni az interneten. Fontos említeni, hogy mindenkinek megvan a saját, megszokott élete, így rengeteg más egyéb tevékenységet folytatnak. Nagyjukat a fiatalabb korosztály foglalja, érdeklődési kör szerint evidens, az idősebbek folytatják a kevésbé, vagy egyáltalán nem törvényszerű [illegális] tevékenységeket. Az összejöveteleken (takeover, etc) nagy számban fordulnak meg saját projekt, esetlegesen lopott autók, motorok. Említésre méltó szintén, hogy a projekt autókat szinte alig, vagy egyáltalán nem is használják az utcákon. A társaság nemtől, származástól teljesen független. A hatóságok nem tartanak számon túl sok tagot, mindössze pár tíz, akár egy száz taggal számolnak. A tagok szinte minden este nyakukba veszik az éjszakát, harcot vívva a hatóságokkal. Alapítója, tagjai nem ismertek..
  4. Fiatalok, középkorúak egyaránt részt vesznek a csoportban, az egyéb közösségmédiai platformok pedig csak bebiztosították a srácokat jelenlegi helyzetükre. A szinte már kaszkadőröknek megismert csapattagok merchekkel is rendelkeznek, amire elég könnyen tudunk szert tenni az interneten. Fontos említeni, hogy mindenkinek megvan a saját, megszokott élete, így rengeteg más egyéb tevékenységet folytatnak. Nagyjukat a fiatalabb korosztály foglalja, érdeklődési kör szerint evidens, az idősebbek folytatják a kevésbé, vagy egyáltalán nem törvényszerű [illegális] tevékenységeket. Az összejöveteleken (takeover, etc) nagy számban fordulnak meg saját projekt, esetlegesen lopott autók, motorok. Említésre méltó szintén, hogy a projekt autókat szinte alig, vagy egyáltalán nem is használják az utcákon. A társaság nemtől, származástól teljesen független. A hatóságok nem tartanak számon túl sok tagot, mindössze pár tíz, akár egy száz taggal számolnak. A tagok szinte minden este nyakukba veszik az éjszakát, harcot vívva a hatóságokkal. Alapítója, tagjai nem ismertek.. A létszámmal szerver nyitás napján hat, vagy akár hét fővel számolunk. Relatívan a frakció létszáma egy dolog, a streetidols úgymond egy gyűjtő fogalom, hisz bármikor csatlakozhatnak egyéb rendezvényekre más illegális frakció tagjai is.. [takeover] A frakció a játékosok köré épül leginkább, véleményük, egyéb játékbeli élményeik fokozása érdekében nyújt minél reálisabb, szebb, RolePlay-ben gazdag utcai rendezvényeket. Ezek kapcsán a csapatunk tapasztalataik pozitívak, hisz más körülmények között volt lehetőségünk kipróbálni hasonló sémákat, azok eredeményei igen csak szerények. Az ott elkövetett hibák amiket tapasztaltunk, rögzítettük memóriánkban, ezek javításával úgy érezzük, hogy egy megfelelő, illetve reális frakciót tudnánk létrehozni. A hierarchiai részre való kitérést nem találjuk opcionálisnak, hisz csapatunk nem rendelkezik semmi fajta hasonló létrával. Mint kiemeltük, vannak teljes körű tagok, akik leginkább a dolgok fekete oldalát viszik végbe [lopások, kereskedések, etc.], illetve vannak a közeledők [részt vesznek a meeteken, takeovereken, etc.]. A frakció illegális alapon működik, bár a csoport nem rendelkezik semmilyen féle kiemelt rangrendszerrel. Konkrét székhely nem létezik, a csapat műhelyekben dolgozik. Mint a történet magába foglalja, mindenki éli a saját életét, a csoport leginkább este aktívkodik. A műhely lokációi az alábbiak:
×
×
  • Új létrehozása...