Ugrás a tartalomhoz

EnDa

Játékos
  • Hozzászólások

    112
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

  • Nyert napok száma

    13

Posztok, írta EnDa

  1. image.png.b74eb4ea118c186ad127b5cc34b5d0ec.pngHIBABEJELENTÉS


    Hiba leírása: Sziasztok! Zsír új akkumulátor behelyezés után, alig megy a drón, és kiírja hogy tönkre ment az akkumulátorja. Elsőre jópofa volt, realisztikusnak is találtam. Majd másodjára kezdtem gyanakodni, hogy lehet bug, de a negyedik alkalomnál is ezt tapasztalva, több mint valószínű hogy buggos, vagy a drón, vagy az akkumulátor.  
     

    • Szomorú 1
  2. image.png.b74eb4ea118c186ad127b5cc34b5d0ec.pngHIBABEJELENTÉS


    Hiba leírása: Mikor előhívom a játkospanelt, nem lehet görgetni. Update óta tapasztalható a hiba. Ha előhívás elött nyomok egy "M" betűt, és körzök a kurzorar, majd előhívom, akkor jó egy ideig.
    Reprodukálás: (...)
    Releváns logrészlet: nincs
    Kép/videó a hibáról: Kpernyfelvtel(1068).thumb.png.fd49d1266711307044961b7faf780f79.png

    Előhívás után nem tekerhető a felület. 
    Megjegyzés: (...)
    Discord név: EnDa

    • Tetszik 1
  3. A Wallace Car Service egy apró kis műhely Davis-ben, amely 2010-ben került bezárásra, de most újra megnyitotta kapuit.
    Széleskörű szolgáltatásaink és professzionális szakértelmünk garantálják, hogy járműve mindig optimális állapotban legyen.
    Több éves tapasztalattal rendelkezünk, így képesek vagyunk szakszerű karbantartást és javítást végezni.

    Cégünk alapja a személyes kapcsolatépítés, hogy minden ügyfelünkkel közvetlen kapcsolatban álljunk,
    és szolgáltatásaink maximálisan megfeleljenek az igényeiknek.

    Rendelkezünk vontató szolgáltatással is, így senkit sem hagyunk az út szélén.
    Amennyiben zárva van a telephely, a telefonszámunk továbbra is hívható marad!

    Fontos, hogy garanciát csak az általunk beszerzett alkatrészek beépítésére vállalunk, hozott anyagból nem dolgozunk.

    Várjuk Önt is szeretettel a Wallace Car Service-ben!

    Elérhetőségek:

    📞  Jason Wallace 7️⃣2️⃣3️⃣-9️⃣8️⃣2️⃣

    📞  John Davies :      9️⃣8️⃣4️⃣-3️⃣3️⃣4️⃣

    Cím: Carson Ave 65 / GPS 4204
    Ha további kérdése van vagy szolgáltatásaink iránt érdeklődik, keressen minket bátran!

    Kepernyofelvetel_731.thumb.png.bb39380badcba74e3cef64de761221fd.png

    • Imádom 2
  4. image.png SZERVERREL KAPCSOLATOS ÖTLET


    Ötlet megnevezése: Maibatsu Mule
    Discord név: EnDa
    Ötlet kifejtése: Maibatsu Mule bekerülése, ami elérhető bármelyik biznisz, civil részére.
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Jelenleg nincs elérhető ilyen jármű, csak a Flatbed, de pl. az se vásárolható meg, csak igényelhető bizniszeknek. Ez a kis termetű Maibatsu Mule pedig elérhető lehetne üzletben. Szerintem színesítené a játékot. 
    Csatolmány(ok): https://www.gta5-mods.com/vehicles/maibatsu-mule-recovery-add-on

    • Imádom 2
  5. image.png SZERVERREL KAPCSOLATOS ÖTLET


    Ötlet megnevezése: Maibatsu Mule
    Discord név: EnDa
    Ötlet kifejtése: Maibatsu Mule bekerülése, ami elérhető bármelyik biznisz, civil részére.
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Jelenleg nincs elérhető ilyen jármű, csak a Flatbed, de pl. az se vásárolható meg, csak igényelhető bizniszeknek. Ez a kis termetű Maibatsu Mule pedig elérhető lehetne üzletben. Szerintem színesítené a játékot. 
    Csatolmány(ok): https://www.gta5-mods.com/vehicles/maibatsu-mule-recovery-add-on

    • Tetszik 2
  6. Felfedezők hajója szeli a tenger habjait menekülve a tenger sugárzó és veszélyes sötétéken habzó vizein. Legénysége éhezve, szomjazva várja, hogy kikössenek. Feltűnik egy sziget és Cooper kapitány arra ösztönzi legénységét, hogy minden erejükkel vajat köpüljenek és sajtot készítsenek, mert túlélésük feltétele ez. Mindent a sajtért! Kiáltotta a kapitány, majd a szárazföldre tekintett felkiáltva: Föld!!! Amint a hajó partot ért, kikötöttek. Ez a vége. Fuss el véle!

  7. Idézet Sheedxr felhasználótól.

    Helló,  @xsopp @Kopasz Dániel van valami fejlemény?

    Szia! De jó hogy írtál. Nem tapasztaltam semmit f8-ban. Viszont annyi észrevételem van, hogy mióta jeleztem kevésbé van fps drop. Illetve ha nincs fent mentős szinte teljesen megszűnik nálam legalább is. Esetleg a létrás tűzoltóautó nem tud laggot kreállni?

     

  8. Szia. A libPhenom C++ keresztrendszeres fejlesztésekre vonatkozik. Az általad említett 3x6 órás fejlesztésre azért nem vonatkozik, mert az C# és ASP.NET rendszerű. Ebbe én is beleszaladtam. 🙂

  9. image.pngHIBABEJELENTÉS


    Hiba leírása: Nagy mértékű droppolás,FPS csökkenés.
    Reprodukálás: (...)
    Releváns logrészlet: nincs.
    Kép/videó a hibáról: nincs.
    Megjegyzés: Sziasztok! Szerver nyítás óta észlelhető, hogy gettóban Strawberry Ave-Forum Dr. kereszteződéstől egészen a Strawberry Ave-Capital Blvd kereszteződésig magas FPS csökkenés, és droppolások észlelhetőek. A gettóban több helyen is észlelhető de ott elenyészőbb. Nem gondolnám hogy nálam van baj,mert hallottam mást is ezt a problémát.Nekem pl. átlagban megvan a 100 fps, de ezen a szakaszon van mikor lecsökken 30-40-re is.  
    Discord név: EnDa

  10. image.png SZERVERREL KAPCSOLATOS ÖTLET


    Ötlet megnevezése: Ejtőernyő
    Discord név: Connor Jackson
    Ötlet kifejtése: Sziasztok! Mit szolnátok egy ejtőernyős lehetőségre a szerveren? Gondoljatok csak bele: a felhő felett 3500 méterrel jártok és úgy érzed magad, mint a világmindenség ura. És egyszer csak beleveted magad a mélységbe. Zuhanás közben a látvány és az érzés leírhatatlan. A földet érés pillanatában pedig úgy érzed magad, mintha csak újjá születtél volna. Lehetőség nyílna egy új hobbira, de nem is akármilyenre. Mi az ami megtalálható Los Santos utcáin? Sokszor a stressz. Legyen az legális vagy illegális frakció. Az adrenalin túlszárnyal mindent. Kikapcsol. És az ejtőernyőzés egy igazi adrenalin bomba.  
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Meglátásom szerint jelenleg is színes a szerver játéktere, de ezzel a lehetőséggel új kapu nyílhatna ki. Akár program gyanánt pl. Sandyben ahol a tó felett lehetne ugorni repülőből, és a reptérre visszatérni ernyővel. Frakciók hétvégi programmjaként szolgálhatna, ahol önfeledt szórakozhatnának. Csapatépítő jellegű is lehet. Kizárolag csak repülőből ugorva lehetne használni ,azt is úgy korlátozva hogy a város felett tilos legyen, max. Del Perro,Vespucci partjánál. Egyéb esetben illegális tevékenységnek számítana. Továbbá biznisz lehetőséget kreálhatna és jó rp szituációkat.   
    Csatolmány(ok): Csatolmányok helye

    • Tetszik 3
    • Szomorú 1
    • Imádom 1
  11. image.png SZERVERREL KAPCSOLATOS ÖTLET


    Ötlet megnevezése: Bérelhető járművek szankciónálás.
    Discord név: Connor Jackson
    Ötlet kifejtése: Sziasztok! Bérelhető járművek belső nyilvántartás létrehozása, ami az utolsó bérlő adataid tartalmazza.  
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Azért tartom indokoltnak , mert a városban rendszeresen szanaszét vannak hagyva a bérelhető járművek. Legyen az egy autó, legyen az egy kerékpár keresztbe fordítva az autópályán. Ezek mind tök vicces dolgok addig amíg nem veri az ember magát animban, illetve más hanyagsága vagy pörijéből töri össze megvigyázott járművét. Úgy gondolom ezeket a járműveket mindenki úgy használja hogy beveszi a leszarom tablettát és nem is vigyázz rá, és isten igazából a város összképét nagyon rontja. Ha megszületne egy rendszer ami tudja tárolni az utolsó bérlő adatait akkor szankciónálható lehet a hanyagság, és vissza lehetne tartani a jelenlegi állapott, sőt ha összetörik a bérelt járműt , akkor egy kaukció keretein belűl levonára kerülhetne, mert a való életben is fizetni kell egy károkozásért is. A bírság lépcsős rendszerben lenne kialakítva. Köszi. 
     Csatolmány(ok): Csatolmányok helye

    • Tetszik 2
  12. Los Santos International Airport, La Puerta depók az autópálya tövében van. Rögtön fellehet menni az autópályára. Egyedül Del Perronál a benzinkúton keresztezné a városban a kamionok a forgalmat és Downtownban egy feljárónál. Ott lehet száguldozni. De tök egyszerű.  Sebességlimiter törlés esetén, cserében kizárólag csak autópálya használat lehet . 🙂 én élném. 

  13. Most az hogy mennyire balesetveszélyesek a kamionosok azon nem változtatna,ahogy semmi. Viszont ezt a helyi rendvédelemnek kellene megakadályozni ,még pedig úgy hogy felzavarja az összes kamiont a városi autópályára. Én teszteltem mindeggyik útvonalat és sokkal kényelmesebb mint minden kereszteződésnél megállni ,vagy rettegni attól kibe csapódik bele a kamion pl. a kockaparknál. Az hogy a Los Santos International Airport, La Puerta és South Los Santos régióból kikerűlne a sebességkorlátozás nincs hatással arra hogy a kockaparkba berongyol egy kamion 130-al mert így is úgy is bemegy. 

  14. image.png SZERVERREL KAPCSOLATOS ÖTLET


    Ötlet megnevezése: Sebességkorlátozás eltörlése
    Discord név: Connor Jackson
    Ötlet kifejtése: Sziasztok! A kamionos munka során tapasztalható, hogy minden depó közelébe érő kamion elösször sebességkorlátozásban részesül, majd szellemmódba kapcsol. Az utóbbi nagyon klassz. A legtragikusabb játékélményt Los Santos International Airport, La Puerta és South Los Santos régió okozza ahol 3 depó található, és a Jetsami depóból 2 perc kijutni South Los Santos régióba. Véleményem szerint e régiókban eltörőlhető lehetne a sebesságkorlátozás.  
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Azért gondolom hogy indokolt eltörölni, mert plusz játék élményt nem kap a játékos, viszont La Puerta és South Los Santos autópályáira is kihat a korlátozás ami indokolatlan, mivel ott 130-al lehetne menni ehelyett 50-nel lehet csak. Szerintem sokan örülnének ha Los Santos International Airport, La Puerta és South Los Santos régió kikerűlne a korlátozás alól. Baleset így is úgy is lesz, kezdő söfőr aki nem tiszteli a kanyarokat így is úgy is lesz. Isten igazából ha kikerülne az adna a játék élményhez aki kezdetben, vagy hosszabb távon a kamionozásban látja erőforrásait. Köszönöm.  
    Csatolmány(ok): Csatolmányok helye

  15. image.png SZERVERREL KAPCSOLATOS ÖTLET


    Ötlet megnevezése: Kamionmosó
    Discord név: Connor Jackson
    Ötlet kifejtése: Sziasztok! Sajnos nem lehet kamiont mosni egyik mosóban sem. (Nem fér be) Esetleg meglehetne csinálni, hogy valahol lehessen kamiont mosni? Akár kézzel is egy interakcióval is jó lenne.
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Szennyeződik a kamion is ,és ha már az autókat lelehet csapatni ,jó lenne a kamiont is. Remélem sikerül találni rá valami megoldást. Köszi. TALÁLTAM RÁ MEGOLDÁST ÍGY TÁRGYTALAN. 
    Csatolmány(ok): Csatolmányok helye

    • Tetszik 1
  16. image.png SZERVERREL KAPCSOLATOS ÖTLET


    Ötlet megnevezése: Ruha
    Discord név: Connor Jackson
    Ötlet kifejtése: Sziasztok! Vagyunk egy páran akik dagi karaktert rpznek,és szerintem örülnénk páran ha a 2000 db ruha között lenne egy pár darab dagadt karakteres öltözet. Jelenleg a dagi karakter ,2 típusú felső különbözteti meg pár texturával.
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Véleményem szerint bénán néz ki mikor 4 dagi összefut és mind a 4 úgy néz ki. 
    Csatolmány(ok): nincs

  17. image.png SZERVERREL KAPCSOLATOS ÖTLET


    Ötlet megnevezése: Kamionos szint ösztönzés
    Discord név: kopaszdaniel1
    Ötlet kifejtése: Sziasztok! A kamionos alapmunka során szinteket lehet elérni. 30-as szinten megáll a fejlődés lehetőség,viszont xp-vel tovább lehet szárnyalni gondolom a csillagos égig.  Lehetne egy olyat csinálni hogy 30-as szinttől 5 szintenként valami jutalomban részesűlne a játékos, és a pénz szerzés mellet további motivációja lenne a szintek elérése. Gondolok itt pénzre például, mint valamiféle külön juttatás a cégtől amiért kitartóan kamionozik.
    Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Azért tartanám jó ötletnek , mert jelenleg a szint rendszer a 30-as szinten megáll egy Mixerrel. Továbbá értelmét veszti az xp gyűjtése, konkrétan már nem cél gyűjteni , de ha bekerülne egy rendszer ami pl.: 5 szintenkét add jutalmat újra értelmet kap az xp gyűjtése. Nem feltétlen pénz jutalom lehet megoldás , vagy arról szoljón hogy minnél több pénzt gyűjtsön a játékos , hanem hogy a továbbiakban is fontos legyen az xp gyűjtése. 
    Csatolmány(ok): nincs 

  18. Hozzáteszem nem is lehet vele óránként 3 ezret keresni mert másfél óránként ad két melót 800 dolcsiért ,szóval nem lehet vele még folyamatosan se játszani ,mert nincs melója.  De elengedem mert hatalmas pofára esés volt.

  19. Értem én ezt hogy nagy flex, de akkor ne egy karrier mód legvégére legyen berakva mint megszerezhető kategória. Kurva szarul esik mikor az a célod hogy minnél jobb legyél valamiben ,majd a végén jól pofán vágnak. Olyan mintha feltuningolnál egy autót és vegül szarabbul megy, de legalább jól néz ki. Kamionos melóban senkinek se az a célja hogy flexeljen egy betonkeverővel. Kicsit olyan mintha a karrier mód kiröhögné a melósokat a mixerrel ,pedig nem kevés időt kell belefektetni.

×
×
  • Új létrehozása...