Ugrás a tartalomhoz

Mitto

Villalakó
 • Hozzászólások

  117
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

Mitto tevékenységei

 1. Ja amúgy erről el is feledkeztem. Nincs semmi hozzászólni valóm, kösz aki rpzett velem jó volt ameddig tartott. Zárható báttya.
 2. Szerintem ez lenne a legkisebb gond.
 3. Ez az ötlet még mindig jobb lenne, mint ami most van. A mesebeli kamerák.
 4. Epp ezert tamogatom
 5. Mitto

  Kiyo Kimura

  A kedvenc anime kislány páromnak vége, itt bőgök ordítva.
 6. Támogatom, legalább lenne élet az utcákon. Mondjuk az NPC autójukat azokat ne lehessen ellopni, mert az már eléggé nokivibe lenne ngl.
 7. Mint Taktikai Menyoo Osztagos, támogatom.
 8. Mitto

  Forum warning.

  SEGÍTSÉGKÉRÉS - ÁLTALÁNOS Karakternév: Aaliyah Bowman Discord név, azonosító: Mitto#7502 Karakter azonosító: 135 Segítségkérés leírása: Igazából az egész története annyi, hogy egy PKhoz szóltam hozzá amihez sok közöm nem volt. Nem tudom mennyire lehetne megoldható ennek a levétele. Csatolmány(ok):
 9. Feleslegesen van bent az egész rendszer. Támogatom az ötletet smilej
 10. https://open.spotify.com/track/6s9qov2o5dUVUVut2jB45K?si=UCcm1hZ9Sw2DdpbFYf7o1A&utm_source=copy-link (Telon nem tudom rendesen berakni )
 11. Kisbirtok, nagybirtok. A támogatással nem bírtok.
 12. jó akkor támogatom, jonier is támogatja most nincs banelva
 13. Igen ezt kifelejtettem. Köszönöm.
 14. Ötlet megnevezése: CCTV Kamera Discord név, azonosító: Mitto#7502 Ötlet kifejtése: CCTV Kamerák, forgalmasabb helyeken. A PD hqról a rendőrök ezeket a kamerákat tudják használni egy paranccsal - /cctv - váltogatni tudnának köztük, zoomolni stb. Gondolok itt a közösségi helyekre, műhelyekre.. Lényegében ahol blip van jelölve. Például "Egy maszkos fekete férfi lőfegyvert vett elő a megjelölt kameránál." A rendszer függően jelezne, hogy a személy hord maszkot vagy sem. Természetesen ha az illető teljesen elvan takarva, és nem látni a bőrszínét egyértelműen nem jelezné. Milyen ütő/lövő eszköz van az illetőnél, vagy csak egy dulakodást jelezne a rendszer. A rendvédelmi tagoknak rakna egy blippet a helyre, itt történt a dulakodás. Illetve ha körözött egy gépjármű, akkor kijelezhetné azt is hogy "10AAC555 rendszámű, körözött fekete sentinel sg4 gépjármű elhaladt az xy CCTV kamera előtt. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Ez szerintem jelentősen segítené a rendévdelmi frakciókat, más szerveren működött a rendszer. Itt is simán eltudnám képzelni. Csatolmány(ok): -
×
×
 • Új létrehozása...