Ugrás a tartalomhoz

TobiiHUN

Játékos
  • Hozzászólások

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

TobiiHUN Eredményei

0

Közösségi hírnév

  1. IC RÉSZ Önéletrajz Betöltendő munkakör megnevezése: Traffic Officer Driver, Traffic Officer, Protection Guard Személyes adatok Keresztnév: Adam Vezetéknév: Davidson Nem: Férfi Születési hely és dátum: Kremmling Elérhetőségek Állandó lakcím: 909-1/2 E 49th St Los Santos, 90011 Telefonszám(ok): Jelenleg még nem rendelkezem telefonnal. E-mail cím: [email protected] Tanulmányok és tapasztalatok Legmagasabb iskolai végzettség: 2 éves egyetemi diploma művészet szakon. Tanult szakmák: Művészeti iskolákban rajz szak. Korábban szerzett munkatapasztalat: Szolgáltam a hadseregben és voltam taxis. Beszélt nyelvek: Magyar anyanyelvi szinten, illetve tegnap délután folyamán szereztem meg a C2-es angol nyelvvizsgámat, németből egy kicsit tudok. Bemutatkozás Mutatkozzon be pár mondatban, lényegretörően! ( Érdeklődési körök, hobbi, motivációk ) Adam Davidsonnak hívnak, 1973-ban születtem. Régebben nagyon érdekelt a zene ezért voltam gitáros egy zenekarban. Aztán elvont a katonaság majd egy kis taxizással pihentettem magam. Szeretek vezetni nagyon, valamint jó testfelépítésemnek köszönhetően viszonylag jó problémamegoldó képességem van, ezt úgy értem hogy voltam már biztonsági őr. OOC RÉSZ Név vagy becenév: Tóbiás Ádám / Tobi Kor: 18 Mennyi időt tudnál szánni a frakcióra heti szinten? Napi 1-2-3 óra, időmtől függ. Voltál már ilyen, vagy ehhez hasonló frakcióban? Ha igen, milyenben és milyen pozícióban? Még nem volt hozzá szerencsém. Milyen pozitív és negatív tulajdonságaidat tudnád kiemelni? Türelmes vagyok viszonylag, és eléggé tudok koncentrálni egy adott dologra. Negatívként én a hirtelen haragúságomat emelném ki. Mióta RP-zel? Voice vagy text alapon játszottál leginkább? SeeMTA-val kezdtem 6 éve. Aztán áttértem a FiveM-es voice RP-re de az nem kötött le és nyitás ota játszom ezen a szerveren. Mit gondolsz arról, ha valaki legális frakcióban illegálisan tevékenykedik? Miért nem ment illegálisba? Mire vagy a legbüszkébb azok közül, amit elértél? Ha RP-re gondolunk akkor vezettem 1-2 frakciót, ha sima való életre akkor arra, hogy sikerült leérettségizzek és tanulom tovább azt a szakot amit szeretek.
  2. IC RÉSZ Önéletrajz Betöltendő munkakör megnevezése: Driver, Traffic Officer, Protection Guard Személyes adatok Keresztnév: Adam Vezetéknév: Davidson Nem: Férfi Születési hely és dátum: Kremmling Elérhetőségek Állandó lakcím: 909-1/2 E 49th St Los Santos, 90011 Telefonszám(ok): Jelenleg még nem rendelkezem telefonnal. E-mail cím: [email protected] Tanulmányok és tapasztalatok Legmagasabb iskolai végzettség: 2 éves egyetemi diploma művészet szakon. Tanult szakmák: Művészeti iskolákban rajz szak. Korábban szerzett munkatapasztalat: Szolgáltam a hadseregben és voltam taxis. Beszélt nyelvek: Magyar anyanyelvi szinten, társalgási szinten angol és egy kicsi német. Bemutatkozás Mutatkozzon be pár mondatban, lényegretörően! ( Érdeklődési körök, hobbi, motivációk ) Adam Davidsonnak hívnak, 1973-ban születtem. Régebben nagyon érdekelt a zene ezért voltam gitáros egy zenekarban. Aztán elvont a katonaság majd egy kis taxizással pihentettem magam. Szeretek vezetni nagyon, valamint jó testfelépítésemnek köszönhetően viszonylag jó problémamegoldó képességem van, ezt úgy értem hogy voltam már biztonsági őr. OOC RÉSZ Név vagy becenév: Tóbiás Ádám / Tobi Kor: 18 Mennyi időt tudnál szánni a frakcióra heti szinten? Napi 1-2-3 óra, időmtől függ. Voltál már ilyen, vagy ehhez hasonló frakcióban? Ha igen, milyenben és milyen pozícióban? Még nem volt hozzá szerencsém. Milyen pozitív és negatív tulajdonságaidat tudnád kiemelni? Türelmes vagyok viszonylag, és eléggé tudok koncentrálni egy adott dologra. Negatívként én a hirtelen haragúságomat emelném ki. Mióta RP-zel? Voice vagy text alapon játszottál leginkább? SeeMTA-val kezdtem 6 éve. Aztán áttértem a FiveM-es voice RP-re de az nem kötött le és nyitás ota játszom ezen a szerveren. Mit gondolsz arról, ha valaki legális frakcióban illegálisan tevékenykedik? Miért nem ment illegálisba? Mire vagy a legbüszkébb azok közül, amit elértél? Ha RP-re gondolunk akkor vezettem 1-2 frakciót, ha sima való életre akkor arra, hogy sikerült leérettségizzek és tanulom tovább azt a szakot amit szeretek.
  3. Ez esetben választok holnap egy házat ahova szeretném az 1es interiort.
  4. Karakter neve: Adam Davidson Discord név, azonosítóval: Tobii.-#2798 Kérvényezett interior száma: 1 Elhelyezkedés: Csatolva 2 képpel. Kérelem leadásának indoka: Szeretném meghúzni magam valahol egy melós nap után!
×
×
  • Új létrehozása...