Ugrás a tartalomhoz

PrimeSentor

Játékos
 • Hozzászólások

  21
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  2

PrimeSentor utoljára Augusztus 28 napon nyert.

PrimeSentor rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

PrimeSentor felhasználóról

 • Születésnap 05/15/1998

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

PrimeSentor Eredményei

12

Közösségi hírnév

 1. A Need for Speed HEAT számomra egy kellemes csalódás volt. Tömörtelen gyenge próbálkozások után végre kidobtak egy értelmes verziót, amire még én is aztmondtam hogy ez jó. Bár a zenepaletta egy rak... *Khmm* nem épp a legjobb, illetve elég kevés, valamint hogy kb. egyfajta zenét tudnak felmutatni (bezzeg a jóóó öreg Most Wantedben, Carbonban és Underground 2-ben milyen jó zenék voltak). Bár sajna a Forza Horizont nem üti meg, de mivel lesz egy HEAT 2 a legjobb tudomásom szerint, így kiváncsi vagyok milyen irányba terelödik a játék. (Bár a HEAT-ért még most se adnék ki egy petákot, de így Game Pass-be aztmondom belefér.)
 2. Szigoriiiiiiiiiiiiij! Yakuza 3 Remastered - 15-ös szám
 3. Ez nem feltétlen a DayZ-ben visszatérő dolog, hogy a fegyvereket karbantartani kell, esetleg müködési hibát generál (Kivéve a revó, mert az csak max rossz állapot és rossz töltény tudja befolyásolni). Tény hogy a Red Dead-ben egész pofásan sikerült kivitelezni, lehet hogy csak egy "szkript lenne, ami más helyett dolgozik", de sok dolog már annyira monoton lett a legtőbb helyen hogy egyszerűen kevés a rés amivel lehet "többet mutatni". Meglátjuk hogy esetleg a Fejlesztőknek/Menedzsment-nek lesz-e valami hozászolása
 4. Megnéztem a filmet az előző hónapban és nagyon átadta a Payday féle feelinget. Persze akkor még sehol nem volt a játék, de a tény hogy a "Heat Street" pályát lényegéből a filmből merítették az nagyon odavágott.
 5. Mivel jelenleg pont a Yakuza szériával játszom így pont most átadja a téma a hangulatot. Viszont sötét háttérrel a fekete részeket olvasni fura a szemnek.
 6. Szint, előrelépés vagy előléptetésnek is nevezhetnénk a lényeg ugyanaz maradna. Bár jobban hangzana IC az előző kettő megnevezés, de meglátjuk hogyan fog gyakorlatban kinézni.
 7. Életképesnek hangzik, értem én ha most lesz egy "megválasztott" elnök, aki viszi a "boltot", ha lennének választások dobna a rendszeren, mivel sajnos a legtöbb helyen (megjegyzem hogy ahol nagyjából voltam) csak úgy cserélt "gazdát" a pozíció hogy vagy kiírtak rá pályázatot vagy átdobták egy másik spannak a bizniszt. Itt újfent kiemelném a "nem megnyílt szerver, kevés infó a rendszerekről és lehetőségekről" részt, de ezt ugye újfent megvannak a rá megtermett emberek, akik eldöntik hogy jöhet vagy kimarad a pakliból.
 8. Ez is csak egy "Korlátozás" lenne, miközben szerintem ezt mind RP-vel is el lehet érni. És mivel a tesztelőket és pár embert leszámítva semmit nem tudunk a rendszerekről így jelenleg csak várakozásra tudok inteni, mintsem tippelgetni.
×
×
 • Új létrehozása...