Ugrás a tartalomhoz

yungbluhd

Játékos
 • Hozzászólások

  30
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

yungbluhd utoljára December 18 2021 napon nyert.

yungbluhd rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

2 követő

Utolsó profil megtekintők

344 profil megtekintés

yungbluhd Eredményei

67

Közösségi hírnév

 1. ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Marihuána palánta fejlesztése Discord név, azonosító: 𝖄𝖚𝖓𝖌𝖇𝖑𝖚𝖍𝖉#4777 Ötlet kifejtése: Lehetne valamiféle indikátort jelzést adni a marihuána palántának, hogy mikor van szüksége locsolásra/milyen a hidratáltsági állapota, hány százalékos állapotban van a palánta növekedése. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Jelen pillanatban a szerveren lévő marihuána palántáról semmi információja nincs a játékosnak. Tehát találomra kell locsolgatni, ha lenne egy megfelelő jelzés neki, szerintem egyszerűbb dolgunk lenne a termesztési folyamattal. Lent csatolok egy képet a jelenlegi helyzetről. Csatolmány(ok): kép
 2. Torrian halála után eléggé feszültté vált a hangulat, Kiara teljesen összeomlott, Jaydee próbálja magát erősnek mutatni, de belül őrlődik. A délután folyamán egy kisebb összeszólalkozás történt a trió között, Jaydee elviharzott, Kira és Tyree pedig később vesztek össze. Miután Jay újra találkozott Kiaval megbeszélték egymás között problémáikat, majd Tyreet is visszahívták, és bocsánatot kértek egymástól. Miután rendeződött a hangulat elkezdtek beszélgetni a jövőbeli tervekről. @Jack @Neo
 3. yungbluhd

  Jayquan "Jaydee" Wise

  Jayquan "Jaydee" Wise Név: Jayquan Wise Becenév: Jaydee, Jay Születési hely, idő: New York, Harlem, 2001.06.10. Magasság: 186cm Súly: 83 kg Hobbi: Motocross, Online játékok Jayquan Wise 2021. decemberében érkezett LosSantos városába, unokatestvére segítségvel munkát talált magának. Az egyetemi továbbtanulásra gyűjti pénzét, munka mellett a hétköznapjait barátaival és rokonaival tölti. Jaydee általában "jófiú" típusú, viszont egy kis noszogatásra könnyen meg adja magát, és bármiféle hülyeségbe bele lehet keverni. Eléggé hiszékeny, megvezethető, könnyen megbízik az emberekben.
 4. yungbluhd

  Carin Futo eladó!

  Carin Futo típusú autóm eladóvá vált. Keveset futott, frissen szervízelt. Vedd és vidd! Irányár: $24.000. Elérhetőség: 383-664 Telefon, vagy Facefinder.
 5. yungbluhd

  Rub Streeti ingatlan.

  Eladóvá vált Rub Street-i 2. emeleti erkélyes ingatlanom, gyönyörű vízpartra néző kilátással. Az ingatlan irányára mindössze 33.000$, érdeklődni a 383-664-es telefonszámon lehet, illetve Facefinderen.
 6. Ez egészen addig jó, amíg el nem kezdi mindenki ráuszítgatni a másikra a kivédhetetlen támadású kutyáját, utána már nem lenne olyan vicces. Valahogy nem tudok egyetérteni az ötlettel.
 7. A nap folyamán Torrian egy rendőrgyilkosság bűnrészesévé vált. Egy átlagos utcai igazoltatás során Torrian ismerőse Ray-Ray fegyvert rántott a helyszínen lévő Officerekre, az egyiken halálos sebeket ejtett. Mivel Torrian autójával közlekedtek az esemény pillanatában, azonnali elfogató parancsot állítottak ki rá, pár órára rá el is kapták őt. Kiara, Porsha, Tyree és Jayquan az éjszaka óráit közösen töltik a Vinewood felirat alatt. Általános dolgokról beszélgetnek, majd mindenki nyugovóra tér. @Jack @[email protected]@Neo
 8. Torrian Wilson és Jayquan Wise leülnek beszélgetni délután, Torrian beavatja unokaöccsét, milyen bizniszeket rendez mindennapjaiban. Jaydee egy kissebb gondolkodás után elfogadja kuzinja ajánlatát,valamelyest becsatlakozik a bizniszbe. Leszögezi unokatestvérének hogy ettől függetlenül saját céljai az elsődlegesek, próbál kimaradni a durvább dolgokból. Ugyanezen a napon Torrian megtanítja unokatestvérét az általa ismert "helyes" fegyverhasználatra, ha esetleg beütne valami Jaydee megtudja magát védeni. Először nehezen megy a tanulás, viszont a végére Jay' megérti a lényeget, sikeresen likvidálja a rögtönzött ellenfelét.
 9. Hibabejelentés Hiba leírása: Megvásároltam egy Blazer típusú quadot, 100 kilóméter utazás alatt, kb 2,5 tankot elfogyasztott a motor. A motor tankja 40 literes, tehát kb 1 liter/km-t számíthatunk fogyasztásnak. Reprodukálás: Amióta megvan a motorom, azóta ilyen. Discord név és azonosító (opcionális): 𝖄𝖚𝖓𝖌𝖇𝖑𝖚𝖍𝖉#4777
 10. Yasin és Jake kedd este leszervezett egy drogbeszerzést. 25 gramm QUAKE nevezetű szintetikus szerhez jutottak. Yasin értesült az esti Technologie buliról a facefinderen, ezért nekiállt kiporciózni a kábítószert grammos tasakokba. 25 zacskó QUAKE-vel indulnak neki az éjszakának.
 11. Oké, megfogadom a tanácsod, ne az én monitormon kis felbontásban nem annyira jól olvasható a dolog. De majd utána járok.
×
×
 • Új létrehozása...