Ugrás a tartalomhoz

GábrisVagyok

Játékos
 • Hozzászólások

  57
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Utolsó profil megtekintők

268 profil megtekintés

GábrisVagyok Eredményei

25

Közösségi hírnév

 1. Aztán meg az lenne hogy mindenki inkább lepakol a kocsiba minden értéket nehogymá kirabolják
 2. Igazából az van hogy ezt szerver legelején kellet volna megoldani, most így utólag belenyúlni a gazdaságba nem valami jó ötlet. Mert 1-2 autónak elfog szállni az ára és a gazdaság így se a legfényesebb a szerón.
 3. Több nemzetközi sajtóban is van ez a fajta kitakarási technika, amelyben a képen lévő dolgokat ki cenzúrázzák. Szóval nem értem mi probléma :C .
 4. Én a legtöbb módszerrel próbálkoztam de nekem a kamionom akkor is eléggé önkívületi állapotba vált át. És saját magát irányítja:
 5. Támogatnám mert egyszer ki alakítasz egy rohadt jó rendszert melyik ruha hova menjen aztán cserélsz kétszer ruhát már semmi sincs ott ahol kéne lennie
 6. Csak nekem fura hogy konkrétan a dolgok 99 százalékát ingyen le szedheted , és pont a gyöngyházat nem. Akkor most vagy fizessek minden leszedésért például lökhárító és satöbbi , vagy akkor minden leszedés legyen ingyenes.
 7. ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Gyöngyház Discord név, azonosító: GábrisVagyok#6573 Ötlet kifejtése: Szeretném ha a gyöngyházat ingyen le tudnám szedni az autómról , mivel jelenleg csak színt tudok váltani és őszintét megvallva ez engem zavar . Mert teljesen el szeretném róla ezt az egészet távolítani Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Azért mert ha valaki gyöngyházzal vesz kocsit és nem tetszik neki , akkor ingyen és bérmentve le tudja szedni Csatolmány(ok): X
 8. Szia nem szeretnélek megsérteni , de első dolog amit megláttam ebben a pályázatban az a szerkesztés volt ami szerintem nem a legszebb és nem a legjobban átnézhető / átgörgethető lap . Hiába görgetem mindig olyan dolgokat találok ami amúgy szerintem csak felesleges rizsa a rizs hátán . Ez a pirossal kiemelt majd zárójelbe rakott szöveg szerintem egyszerűen szép szóval 1 katasztrófa ! Mint a legtöbb pályázó ők képekben , jól megszerkesztett photoshopban elkészült pályaműveket adtak be , ami amúgy ezerszer átláthatóbb és szerintem értelmesebb is . A képekből nincs hiány csak ezzel az a gond hogy mire egyesével megnyitogatom ezeket a képeket és megnézem addigra az a gond megunom olvasni ezt a szöveg irományt . Egyszerűen unalmas, átláthatatlan, és szerintem te nem is fektettél bele annyi időt mint amennyit kellet volna . Ha 1 ilyen komoly frakciót pályázunk akkor illene valami szép hátteret vagy sztorit adni mindennek . Tök jó hogy leírtad a szervezet működését . De nem tudunk meg semmit a karakteredről, és magáról arról hogy milyen múlttal is bírsz milyen szakmai tapasztalattal . Meg hogy voltál e egyeltalán ilyen frakciónak a vezetője vagy hogy értesz e hozzá. Semmiféle referancia nincs benne.És számomra ha 1 LSPD vezetőre gondolok akkor 1 olyan ember kellene aki határozott és bármikor cselekvőképes . De ez alapján amit leírtál csak 1 konkrét MÁSOLÁS amit csináltál.
 9. Ötlet megnevezése: Autó töltési ötlet Discord név, azonosító: GábrisVagyokCHAD#6573 Ötlet kifejtése: Azt szeretném ha lenne is előnye annak ha az ember elektromos autót vesz ,mint pl hogy ingyen lehet tölteni , de cserébe például 4-5 percig ott kéne hagynod a töltön a kocsit ! Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Szerintem aranyos kis ötlet lenne , ha már az ember ilyesfajta autót vesz ! És kissé szerintem megdobná az elektromos autók vásárlását is Csatolmány(ok): Nincs.
 10. Nem akarok kötekedni , de előző kommentemnek a plágiuma miatt szeretnék küldeni valamit ! Mert szerintem iszonyatosan hasonlít maga a "felépítése" a Hungary-s LSPD-hez amit még TELEK vezetett csak 1-2 dolog átírva meg 1-2 dologgal kiegészítve ! A fent említett weboldal amivel nem hírdetek semmit , mert már bezárt : https://lspdnew.wixsite.com/gtav
 11. Halihó , ez valamiért emlékeztet engem 1 másik szervernek a PD-s pályázatára ! GtaHungary-n hasonló volt az LSPD-nek a weboldala !
 12. Nem akarok negatív lenni , de szerintem bőven elég lenne 1 rendvédelmi frakció is a szerverre , max létrehozni 1 alosztályt ahol foglalkoznak a külső részekkel ! Meg ameddig a PD-ben vannak problémák addig full felesleges még 1 rendvédelmi frakció .
×
×
 • Új létrehozása...