Ugrás a tartalomhoz

Albanian Klan


Foza

Ajánlott témák

Albanian Klan

flag.png.b4915905b97fef54ee5db8b9ffe7ea12.png 



cikk.thumb.png.b084acd16c6c73993535a1b065b1f10e.png

 

Az Albanian Klan egy fiatalfelnőttekből álló bűnszervezet és banda, amely Los Santosban működik. A szervezetet az albán bevándorló családok és közeli ismerősök tagjai hozták létre, akik a társadalom perifériáján helyezkednek el. A tagokat közös célok és érdekek vezérlik. Bár kölcsönös tisztelet jellemzi őket, belső hierarchiát tartanak fenn a szervezeten belül. Más etnikumokkal való kapcsolataik általában üzleti alapokon nyugszanak. Fő tevékenységeik közé tartozik a fegyver- és drogkereskedelem, csalások, betörések, szexkereskedelem, valamint kisebb méretű illegális tevékenységek.

Célunk egy élvezetes és kreatív albán bűnszervezet létrehozása a szerveren. Nálunk nem a számok fontosak, hanem a minőségi szerepjáték. Nagy hangsúlyt fektetünk a karakterfejlődésre és arra, hogy mindenki aktívan részt vegyen a szervezet alakításában, ne csak passzív résztvevők legyenek.

Amennyiben érdekel ez a koncepció, csatlakozz a Discord szerverünkhöz https://discord.gg/bScA84x5Sz, vagy keress egy vezetőségi tagot privát üzenetben: foza.  jonnybones_

Szerkesztve Foza által
  • Tetszik 6
  • Imádom 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...