Midnight Club

kiazarick

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 3
 • Respect: 0
  • Profil megtekintése
0
"Ask any racer. Any real racer. It don't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning."

IC részleg
Éjfélt ütött az óra Tokióban, és a shuto-i 70km hosszú autópályaszakaszon, amely egy csendéletre hasonlít leginkább, a néha-néha cammogó utcaseprővel a háttérben, aki épp arra dolgozott. Egyszer csak figyelmes lett az utcaseprő a zajokra, amelyek nem másból eredtek, mint az agyontuningolt járgányokból amik nem sokkal a hangok után beviharzottak a láthatárába az utcaseprőnknek ebben a megszokottan nyugodt környezetben. Nem is voltak túl sokáig láthatóak ezek a csodajárgányok, hiszen pillanatokon belül el is tűntek az említett láthatárról eszméletlen sebességüknek köszönhetően.
Spoiler for Hiden:
Ezek az emberek nem mások mint az egyik legismertebb, és legtiszteltebb autósklub tagjai ami a Midnight Club névre hallgat. Persze ez a szervezet, nem csak az autókkal való hencegéshez ért, hiszen nagyon szigorú etikai kódexszel bírnak ( pl: a gyalogosok biztonsága mindenek felett, a motorosokra való odafigyelés, és nem veszélyeztetésük stb.), ám ezek mellett nem egyszer derült ki róluk, hogy titkos műveleteket hajtanak végre például kamionok elterelése és kirablása. Az eleinte bűnözőknek tekintett Midnight Club hamar beivódott a köztudatba, és a kivirágzó tuning-kultúra szívében elfoglalta trónját. Több száz magazin bizonyítja létezésüket, és az azokban található Midnight Club matricával ellátott autók. Ez a szervezet 1987-ben alakult meg, és nem volt egyszerű bekerülni. A minimum feltétel az volt, hogy legyen egy autód ami legalább 160 mérföld per órával bír, ám akkor voltál versenyképes ha legalább 200-ig tudta húzni a járgányod. Akkoriban, minden autó Japánban limitálva volt elektronikailag 112mp/h-ig, szóval minden tagnak rendelkeznie kellett egy akkoriban magasnak számított szerelői tudással hogy ezt kiküszöbölje mindenki saját maga.
Spoiler for Hiden:
A teljes létszám sose volt tiszta, azonban körülbelül 30 „hashiriya” volt a minimum létszám minden egyes találkozón. A beavatott sofőrök készségtárában rejtőző szinte tökéletes sorőri tudás, végképp megnehezítette a rendőrség dolgát, arról a tényről nem megfeletkezve, hogy mint mindenki autója akkoriba, a rendőrök autói is kivoltak chippelve hogy 112 felé ne tudjon menni, így aztán végképp nem tudtak lépést tartani a Midnight Clubbal, hiszen az fizikai képtelenség. Onnan azonosították be egymást a klub tagok, hogy az autóikon volt egy apró négyszögletes matrica amin annyi állt hogy: ,,Midnight Car Special”. Gyakran párosítva a szélvédő tetején elhelyezkedő napellenzőn, ami szintén elvolt látva egy felirattal ami pedig így szól: ,,Mid Night Racing Team”.
Spoiler for Hiden:
Természetesen, a klubtagoknak szigorúan megvan tiltva, hogy eláruljanak bármi valós információt a valós kilétükről, és azok akik a találkozókon barátok, az utcán elmennek egymás mellett szépen csendben. Annak ellenére, hogy a titoktartás egy nagyon fontos szabály, a madarak azt csiripelik hogy az egykori alapítók mostanra már tuning cégek tulajdonosaivá fejlődtek. Mint minden népszerű dolognál, itt is megjelentek a copy-catek, az-az akik meghamisítják közel a tökéleteshez minőséggel ezeket a matricákat és árusítják ezeket nagy összegekért. Őket ha elkapták, nagyon móresre tanították. Az igazi Midnight Club találkozók, amik nem csak sima autós találkozók voltak, azokat szigorúan titkosan szervezték meg. Teszem hozzá, ezt még az internet előtt képesek voltak lebonyolítani, ami elismerést érdemel.
A tagok járgányai a legikonikusabb JDM tuning autókat foglalták magukba, mint például a Mazda RX-7 az egyedi rotary motorjával, a Toyota Supra az ikonikus megjelenésével, és az örökzöld R32 Skyline GT-R, amiről szerintem mindenki tudja hogy mi az ha meghallja. A legismertebb darab viszont, egy magas fokon módosított Porsche 911 Turbo, ami a Blackbird névre hallgat, amely pont a főnök autója volt. Úgy hírlik közel 2 millió dollár ment bele, mire elérte a korlátait a Blackbird.
Spoiler for Hiden:
Figyelembe véve azt a tényt, hogy a nagy része a Midnight Club tagjainak autói otthoni sufni-tuningolva voltak, és így is túlteljesítik még a mai szuperautókat, igenis reflektálja a JDM kultúrát, és a képességüket az igazán elszánt tagoknak. Természetesen, mint mindenből ami híres pénzt lehet csinálni, és ez a Midnight Clubbal is megtörtént. Írtak mangákat róla, animéket gyártottak, és megjelent a Midnight Club címmel tünekvő videójáték is.
Spoiler for Hiden:
Bár úgy hírlik, hogy 1999ben feloszlott a Midnight Club egy borzalmas karambolt követően, a keménymag megmaradt szépen csendben amíg lenyugodnak a hullámok a fejük felett, ami most érkezett meg. Itt az ideje, hogy újra kivirágozzon ez a gyönyörű kultúra. Légy te is a tagja ennek a csodálatos környezetnek, már persze ha van benned elég kurázsi, elszántság, becsület, és tapasztalat.
Spoiler for Hiden:

OOC részleg

Miért ezt a frakciót választom?
Azért szeretném megpályázni a frakciót, mert nagyon közel áll a szívemhez a JDM kultúra és a versenyzés. Régóta érdeklődök a japán tuning autók iránt és a hozzájuk tartozó történetekhez. Másrészről nagyon sok RP lehetőséget biztosít az egész szervernek. Például az illegális versenyek, rengetek RP szituációt tesznek lehetővé a rendőrségnek, a bandáknak és a civileknek egyaránt, amit később ki fogok fejteni. Számos eseményt rendeznénk a szerveren a játékosok számára, amivel mindenki új RP tapasztalatokat szerezhet. Szeretnék egy olyan frakciót létrehozni a szerveren, ami nem csak létezik a szereveren, hanem fejleszti is azt. Komolyan venném a frakciót, mivel már említettem is, közel áll a szívemhez ez a kultúra.

Mi a tervem a frakcióval?
Az lenne a tervem, hogy az egész szerver számára új RP lehetőségeket hoznék létre. Már régóta elkezdtem gyűjteni ezeket az ötleteket, de még csak most jutottam el oda, hogy egy szerveren is megvalósítsam ezt.

Milyen lehetőségeket biztosítana a frakció?

 • Illegális versenyek: A szerveren szisztematikusan lennének rendezve események, mint például utcai, gyorsulási és drift versenyek. Ez lehetőséget ad a legális szerveknek néhány RP szituációra és pár csipős kapásra is. Ezeken az eseményeken hatalmas pénzösszegekre lehet szert tenni, mivel a versenyek nem nyeremény nélkül zajlanak, ráadásul fogadni is lehet egy-egy versenyzőre.
 • Találkozók: Sokféle találkozót szerveznénk a szerveren, ilyen például a tuning találkozók, márkafüggő találkozó és autós szépségversenyeket is rendeznénk, természetesen jutalommal díjazva. Ezek a találkozók többnyire este lennének szervezve, amik szintén RP szituációkra adnak lehetőséget. Egy-egy ilyen eseményen akár a drog és a fegyverkereskedők is bonyolíthatnak le üzleteket, de akár beépített rendőrök is megjelenhetnek, lecsapva a adott szituációkra. A találkozókon a résztvevők között kialakulhat egy-egy rivalizálás ami, versennyel lenne eldöntve.
 • Rablások: Természetesen lehetőségünk adódna kihasználni a meglévő rendszert, azaz a bolt rablásokat, a fegyver és a drogkereskedelmet és a fegyverszállítmányok adta lehetőségeket.

Tagfelvétel menete
A frakcióba sosem fog szünetelni a tagfelvétel, mivel bárki részt vehet az eseményeinken, viszont ahhoz hogy tag legyen valaki számos elvárásnak meg kell felelnie. Egy olyan alázatos személyiséget kell mutatnod az eseményeinken, hogy arra felvillanjon a szemük a tagoknak, de nyilván ez nem a benyalást jelenti. Persze alapvető szükséglet egy a frakcióhoz illő autó, egyfajta JDM. Ezután meg kell mutatnod milyen jól értesz az autókhoz és mennyire jól tudod uralni a gépedet egy általunk megszabott versenyen. Ezzel már sok olyan tulajdonságot meg lehet tudni a jelentkezőről, ami alkalmassá teszi őt a frakcióba (RP tudás leszűrése, profi vezetés stb...).

Járművek
2 darab furgonra, 1-2 vontatóra, és mivel elvárás a JDM tuning autó, ezért a leadereknek illetve az al-leadereknek lenne egy-egy különböző JDM járgány (Skyline, Supra, RX7)

Rangok
-Szerelő
-Versenyző
-Beavatott tag
-Al-leader
-Leader

Skinek

« Utoljára szerkesztve: 2020. Május 01. - 15:45:51 írta kiazarick »


Benzo

 • HEATHEN
 • Adminisztrátor
 • Kölyök tag
 • *
  • Hozzászólások: 80
 • relevation 6:8
 • Respect: +33
  • Profil megtekintése
0
Mindig ellenszenvesek nekem ezek a frakciók, így ilyen téren teljesen elfogult vagyok, annak ellenére hogy magát a leírást elég jól összeírtad, már ha a te kezed munkája.

Viszont amellett nem tudok elmenni, hogy a skinek szerintem borzasztóak.


c6rey

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 9
 • :)
 • Respect: 0
  • Profil megtekintése
0
jó kis lap lett, de a skinek harmatgyengék szerintem, a rangokat pedig remélem nem így tervezted valójában el nevezni.

ezen a két dolgon kívül, sok sikert kívánok nektek. 8)


kiazarick

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 3
 • Respect: 0
  • Profil megtekintése
0
Mindig ellenszenvesek nekem ezek a frakciók, így ilyen téren teljesen elfogult vagyok, annak ellenére hogy magát a leírást elég jól összeírtad, már ha a te kezed munkája.

Viszont amellett nem tudok elmenni, hogy a skinek szerintem borzasztóak.
Szia! Köszönöm a válaszodat! A pályázatot teljesen én irtam. A skinek terén jobbat nem találtam. Ennél jobbat akármennyit kerestem, nem találtam.

jó kis lap lett, de a skinek harmatgyengék szerintem, a rangokat pedig remélem nem így tervezted valójában el nevezni.

ezen a két dolgon kívül, sok sikert kívánok nektek. 8)
Szia! Köszönöm a válaszodat! Ezek csak átmeneti rangok. Való életben sem voltak nagyon rangok ebben a szervezetben. Skineket már kifejtettem miért ezek.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Április 29. - 22:26:00 írta Carloska »


Carloska

 • linda
 • Teljes tag
 • ***
  • Hozzászólások: 247
 • mészáros
 • Respect: +77
  • Profil megtekintése
0
Carloska
Ne dupla HSZ-elj, egybe is meg tudod köszönni a két dícséretet.EDIT: Ezt AV-RP-n te pályáztad?
« Utoljára szerkesztve: 2020. Április 30. - 15:30:36 írta Carloska »
cigányok királya.
ha újpesti vagy hmu és tekerünk egy zigit.
LSBA
Tyndall Reid - HAWK-1
aphrodité♡


Kolbász

 • Teljes tag
 • ***
  • Hozzászólások: 200
 • Respect: +69
  • Profil megtekintése
0
A skinek ne haragudj, de borzalmasan néznek ki.
A rangok teljesen feleslegesek egy autós bandába, hagyd hogy a rangrendszer az IC történések alapján alakuljon ki és ki lesz az a személy, akire hallgatni fognak a tagok és ki lesz az, akivel folyton szórakoznak. Hülyeségnek gondolom, hogy "Szerelő" "Beavatott tag" , bla- bla- bla. Elég sablonos.


Carloska

 • linda
 • Teljes tag
 • ***
  • Hozzászólások: 247
 • mészáros
 • Respect: +77
  • Profil megtekintése
+1
http://forum.av-rp.com/index.php/topic,24977.0.html?PHPSESSID=t1hhuc5c89ibrm4lkeac2obck2

Ez egy az egyben ez a pályázat, remélem te vagy ennek az alkotója.
cigányok királya.
ha újpesti vagy hmu és tekerünk egy zigit.
LSBA
Tyndall Reid - HAWK-1
aphrodité♡


wolfo

 • Teljes tag
 • ***
  • Hozzászólások: 100
 • I swear to god, rather die than disgrace it.
 • Respect: +19
  • Profil megtekintése
0
skineket most azonnal a kukába dobnám és felégetném
btw jó lett ha te csináltad.
swear to god.
skrr-skrr.


Martin

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 13
 • Respect: +7
  • Profil megtekintése
+2
ne haragudj de, hogy lehet ezekre ránézni és azt mondani: "hmm tök jó lesz"


kiazarick

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 3
 • Respect: 0
  • Profil megtekintése
0
A pályázatot én pályáztam egy másik szerveren. De az egy halott szerver. Ezért megpróbálom itt. A rangok csak átmenetiek. A skineket pedig kicserélem mindenki kérésére.


yenke 🧢

 • Kölyök tag
 • **
  • Hozzászólások: 61
 • Respect: +16
  • Profil megtekintése
0
ne haragudj de, hogy lehet ezekre ránézni és azt mondani: "hmm tök jó lesz"


^^ valahogy így


morcsog

 • Szuperadmin
 • Törzstag
 • *
  • Hozzászólások: 285
 • Respect: +40
  • Profil megtekintése
0
Szuperadmin morcsog
 A pályázatod elutasítom.


 

SimplePortal © 2020 | Fájlfeltöltés