Ugrás a tartalomhoz

Tennō

Játékos
 • Hozzászólások

  52
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

Tennō tevékenységei

 1. Nem óriási összegekre gondoltam, hanem tényleg csak akkorára, amit alapból is elkölt a játékos élelmiszerekre. Sok kicsi sokra megy alapon ha azt nézzük ez a rendszer is visz ki pénzt. (Én pláne nem vagyok vagyonos. De ha ezzel megszabadulok attól, hogy ne kelljen folyton boltba futkoznom de pénzben ugyanott vagyok, akkor inkább vonja le azt az összeget.)
 2. Ha gazdasági szempont miatt lett elutasítva (menjen ki minimális pénz a szerverről), akkor meglehetne azt csinálni, hogy X játszott időnként levonná az Y összeget amit amúgy is kajára költöttünk volna. Egyébként teljes mértékben támogatom a dolgot.
 3. Sok boldogságot az Uraknak!
 4. Egyesületi tagsági díj Minden harcosunk havi szinten tagsági díjat fizet. Az ebből befolyó összegből finanszírozzuk a mérkőzéseket, alkalmazottjainkat és a nyereményalapunkat. A tagsági díj jelenleg 3.500$ minden hónapban, amit az 6732905 bankszámlaszámra kell elutalni minden hónap elején. Az első hónap díját a csatlakozást követően kell kifizetni. Támogatási lehetőségek Bárki számára lehetőség van támogatni minket az 6732905 bankszámlaszámra utalva, ahol a megjegyzési rovatban a TÁMOGATÁS [NÉV] szerepeljen. Rendszeres támogatóink között belépőjegyeket és szponzorjaink által nyújtott kedvezményeket sorsolunk ki. Belépőjegyek Mérkőzéseinken azon nézők vehetnek részt, akik a helyszínen megvásárolják a belépőjegyet. Az ár függ az aznap rendezett mérkőzések számától és az egymással szembeszálló harcosok minőségétől is. Plakátjainkon minden esetben fel van tüntetve a jegyár. Csatlakozási lehetőség Az általunk rendezett mérkőzéseinken csak az egyesületi tagsággal rendelkező harcosok vehetnek részt. Ha érzel affinitást és önbizalmat ahhoz, hogy kivívd a dicsőséget a ketrecünkön belül, akkor a lentebb található csatlakozási kérelem kitöltésével és az [email protected]((Tenno PÜ)) email címre való elküldésével tudsz hozzánk csatlakozni! CSATLAKOZÁSI KÉRELEM Név [VÁLASZ] Kor és nemzetiség [VÁLASZ] Telefonszám [VÁLASZ] Korábbi tapasztalok MMA körökben [VÁLASZ] Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? [VÁLASZ] ((Discord név)) (([VÁLASZ]))
 5. Az eggyel feljebb lévő kutyába verjem úriemberről az alábbi zene ugrott be.
 6. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Vállalkozás bejelentése IGÉNYLŐ ADATAI Igénylő neve: Anthony Nishiyama Igénylő születési helye, ideje: Los Santos, 14/06/1987. Igénylő lakcíme: [San Andreas State, City of Los Santos, Little Seoul, Vespucci Bvd. 2245. ((fiktív))] Igénylő bankszámlaszáma: 6732905 Igénylő elérhetősége: 528278 ((milu#4212) VÁLLALKOZÁS ADATAI Vállalkozás neve: [Regional Amateur Fighting Championship] Vállalkozás megcélzott székhelye: Los Santos, South Shambles Street 1. Vállalkozás egyéb telephelye(i): - Vállalkozáshoz tartozó jármű(vek) rendszáma(i): - Vállalkozáshoz tartozó alkalmazott(ak) neve(i): Anthony Nishiyama ,Kaleb Giuliani Milyen foglalkozásokat céloz meg a cég? Szabadidős tevékenység, biztonságos keretek között zajló MMA küzdelmek, bajnokságok bonyolítása. EGYÉB INFORMÁCIÓK A vállalkozás bejelentésének kérelme és annak elbírálását követően keressen fel egy illetékest a városházán! Kérjük mutassa fel érvényes személyi igazolványát, amennyiben szükséges a székhely területbérlési szerződését és tűzvédelmi nyilatkozatát! A sikeres ügyintézést követően az előterjesztett vállalkozás bejegyzése megtörténik, mely a határozat életbe lépésének idejétől hivatalosan is működtethető. A bejelentett vállalkozásokat itt ellenőrizheti: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1paAsxNDA8i-Jh6ZczitPn4x40nu4dJVNIFI8hZXPK5U/edit?usp=sharing
 7. Los Santos = Los Angeles ahol most is napi 20-24 fok van. Ne azt nézd, hogy Magyarországon hány fok van. Akkor lenne irreális ha mindenki kabátban mászkálna.
 8. "Beírja a parancsot és onnantól figyeli a bankszámlát, értesítést kap mondjuk minden X ezer dollárnál nagyobb tranzakcióról." Itt Pufika nem arra gondolt, hogy minden tranzakcióról, hanem csak X összegnél nagyobbakról. Illetve ezesetben is csak akkor, ha előtte beírt egy parancsot, hogy onnantól értesítést szeretne róla kapni.
 9. A tériszony nem szerepel a szótárjában.
 10. Tennō

  Power Ctrl GYM

  Edzőtermünk 2018-ban nyitotta meg kapuit a sportolni vágyók számára. Számos rémisztő videót lehet látni az interneten a rosszul kivitelezett gyakorlatokról és azokkal járó következményekről. Köztudott, hogy a helytelenül végzett mozgásformák hosszútávon izületi problémákhoz vezethetnek. Hogy ezt elkerüljük szükségünk van profi szakember segítségére. Legyen szó hagyományos testépítésről, erőemelésről vagy súlyemelésről, gépparkunk és szakmai stábunk kielégíti mindenki igényét. Szép és jó, de ez mennyibe kerül? Kevesebbe, mint hinnéd. Kötelességünknek érezzük, hogy az elhízott társadalmunkat egy jobb irányba tereljük. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy sokan küzdenek anyagi problémákkal, netalántán nem rendelkeznek önálló keresettel. Pedig a testmozgás nem kiváltság, hanem jog. Ez a mi filozófiánk. Ennek érdekében nem vesszük el az edzőinktől a bevételeik magas százalékát. Helyette havonta fix összeget kérünk tőlük az edzőterem karbantartására és folyamatos fejlődésére. Ezáltal a nálunk dolgozó szakemberek jelentősen alacsonyabb áron tudják nyújtani a szolgáltatásaikat. Nem tudod, hogy az edzéstervedhez milyen ételeket fogyassz? Nem vagy tisztában, hogy guggoláshoz, felhúzáshoz mi a legjobb lábbeli az adott testi adottságaidhoz képest? Szakembereink ebben is segítséget nyújtanak. Nem tudod, hogy hol szerezd be a hozzávalókat, termékeket? Természetesen üzletünkben! Termünk rendelkezik üzlethelységgel, ahol vendégeink táplálékkiegészítőket, az egészséges étkezéshez elengedhetetlen termékeket, illetve sportruházatot, felszerelést tudnak vásárolni. Termékkínálatunk pénztárcabarát, ugyanakkor minőségi is egyben. Edzőtermünk használata és szolgáltatásainak igénybe vételéhez bérlet vagy napijegy kiváltása szükséges. Kivéve, ha még nem jártál nálunk és szeretnéd megnézni a terem hangulatát és gépparkját, illetve megismerni a közösséget! Az első alkalom ingyenes nálunk! Ehhez egy űrlapot kell kitöltened ami mindössze pár percet vesz igénybe. Heti többször is lejárnál hozzánk? Ezesetben ajánljuk számodra a havi bérletünket. De az sem gond, ha a munkádból vagy az életviteledből adódóan nem vagy biztos benne, hogy milyen gyakran tudsz jönni edzeni. Hiszen nálunk lehetőséged van 10 alkalmas bérlet megvásárlására, ami 2 hónapig lesz érvényes a kiváltását követően. Kezdő vagy a testépítésben, erőemelésben vagy a súlyemelésben, de szeretnél egy modern szemléletű, stabil alaptudást felhalmozni? Erre is lehetőséged van nálunk! Havi szinten tartunk különböző szemináriumokat a felsorolt sportágakból, ahol elsajátíthatod az edzés - étrend tervezés alapjait, emellett meghívott előadóink által a gyakorlatok helyes mozgásmintáját is elsajátíthatod. Szemináriumaink létszáma limitált, emiatt kérünk, hogy részvételi szándékodat idejében jelezd felénk.
 11. Köszönöm szépen a kedves szavakat! Az általad említett részt valószínűleg formázás közben ronthattam el, mivel a .docx fájlban is helyesen van megfogalmazva. Javítottam a hibát.
 12. Tennō

  Anthony Nishiyama

  Név: Anthony Nishiyama Születési hely, idő: Los Santos, 1987.06.14. Állampolgárság: Amerikai Etnikum: Japán Testmagasság: 178 cm Testsúly: 73 kg Testalkat: Mezomorf Hajszín: Fekete Szemszín: Kék Pozitív tulajdonságok: Higgadt Megfontolt Előrelátó Negatív tulajdonságok: Önző Kétszínű Pénzsóvár Részletek Jonathan McPhilligan “Egy 21. Századi gengszter élete” című könyvéből Anthony Nishiyima 1987-ben született a mindig napsütötte Los Santos városában. Abban a korszakban, amikor az ország keleti partján cocaine cowboys néven elhíresült kubai páros, Willy Falcone és Salvatore Magluta kokainbirodalma az aranykorát élte. I. Családi háttér Ugyan az államokban született, de apai nagyszülők a második világháború után próbáltak szerencsét az amerikai álommal és telepedtek le San Andreas államban. Gyermekkora átlagosnak mondható, édesapja autóipari gyármunkásként míg édesanyja egy, a lakóhelyükhöz közeli közértben dolgozott bolti eladóként. Középiskolában kezdett el amerikai focizni, ahol védőként játszott. Azonban nem rendelkezett annyi tehetséggel, hogy főiskolára sport ösztöndíjjal nyerjen felvételt. Az órákra mindig bejárt, azonban tanulmányait hármas átlaggal zárta. Volt iskolatársai elmondása szerint általában nyugodt személyiség volt, ritkán tűnt ki a tömegből. Gimnáziumi évei alatt került képbe Ethan Koga, akivel baráti kapcsolatot alakított ki, ami az iskola befejezése után csak még jobban megerősödött kettejük között. II. Pénz mindenek felett Belépve a felnőtt életbe egy multinacionális cég ügyfélszolgalátánál dolgozott, mint telefonos ügyintéző. Habár a stopliját a szögre akasztotta, ugyanakkor szabadidejében heti több alkalommal is meglátogatta a munkahelye mellett lévő edzőtermet és rendszeresen kilátogatott a Los Santos Raptors amerikai focicsapat mérkőzéseire is. Gyakori és visszatérő vendége volt a város szórakozóhelyeinek. Költséges életmódját azonban nem tudta fedezni a fizetéséből, emiatt gyakran kért kölcsönt édesapjától, amit sokszor csak késve tudott törleszteni. Sokadik alkalom után elmérgesedett köztük a kapcsolat, ami miatt egyik állandó pénzforrásától esett el. Kétségbeesve kereste fel apai nagybátyját, Tenma Nishiyamát, akitől szintén kölcsönt kért. Azonban ellentétben apjával, nagybátyja nem tolerálta a törlesztési késedelmeket. Anthonyt egyik szombat éjszaka a Funky szórakozóhely mosdójában találta be Tenma több embere, akik felettesük pénzét próbálták kiverni belőle. Tanulva a verésből még másnap felkereste rokonát, hogy összeülve megbeszéljék a problémát, amit ő maga okozott. Mindig is tisztában volt azzal, hogy milyen körökben mozognak egyes családtagjai, azonban azon az ominózus éjszakán fogta fel igazán. A látogatás végeredménye egy megegyezés lett, miszerint az unokaöcs a hiányzó összeget aktív bedolgozással fogja törleszteni. Eleinte olyan egyszerű munkákat kapott, mint behajtás során való részvétel. Későbbiekben már egymaga járt el olyan helyekre, ahol valószínűsíthető volt, hogy nem történik fennakadás. Ekkor már a hitelét törlesztette, ugyanakkor nem volt mersze további kölcsönt felvenni más, idegen emberektől, így megmaradt Tenma beosztása alatt. Az első három évben bármiféle komolynak számítható erőszakos cselekedet nem fűződött a nevéhez és csak azért felelt, hogy bizonyos körzetekben behajtsa a pénzt. Ekkoriban szervezte be maga mellé társként középiskolai barátját, Ethan Kogát is. III. Szobafestészet művészete A rendvédelmi hatóságok Crystalként hivatkoztak arra a Vespucci körzetben aktívan tevékenykedő bűnszervezetre, amelyben a Nishiyama család két főt is delegált. Bevételük nagyrészt illegális bukmékerkedésekből és szerencsejátékból állt, ugyanakkor a körzet kábítószerellátásában is jelentős szeletet szakítottak ki maguknak. Anthony első komoly feladata is ebből adódóan született meg. A környék másik nagy szervezetének számító Rosetti Crime Ring több embere is összetűzésbe keveredett Tenma Nishiyama alárendeltjeivel, aminek a végeredménye egy utcai lövöldözés lett. Thomas Ogura, a Crystal egyik meghatározó alakja életét vesztette a tűzpárbajban és többen kórházba kerültek kisebb-nagyobb sérülésekkel. Anthony Nishiyama és Ethan Koga számára lett kiosztva a megtorlás feladata, amelyhez megkaptak minden szükséges információt John Altimariról, aki a Rosetti Crime Ring egyik alappillére volt. Több napnyi megfigyelés után a mérföldkőnek számító éjszaka 2009. Október 17-én következett be. Anthony és Ethan az akció előtti szorongásukat tudatmódosító szerek bódulatába zárták el és egy fekete Ford szedánban várták a megfelelő pillanatot. A személygépjárműben néma csend honolt, amit csak szélvédőre csapódó esőcseppek sokasága oldott fel. A célszemély egy bárból kitérve három emberével beszállt a saját járművükbe, ahol láthatóan egy diskurzus alakult ki közöttük még az indulás előtt. A két fiatal látva az eléjük táruló alkalmat az autóból kipattanva mit sem sejtve közelítette meg a célpontjukat. Fegyverüket a pulóverük alá rejtve markolták, személyazonosságukat sapkával és sállal fedték el. Az utcasarkon az eső elől a panelház alá bemenekülő hajléktalan alkoholtól kábultan próbált pihenni, amikor az eső zaját több, hangos, pisztollyal leadott lövés zavarta meg. A duó fegyvereik teljes tárját beleeresztette az autóban ülőkbe. Dolguk végeztével pedig sietősen elhajtottak a tett helyszínéről. A gyilkosság híre hamar elterjedt az éjszakai életben, amelynek köszönhetően a páros reputációja a szervezeten belül megugrott. Ezzel párhuzamosan kialakulni látszott az első komoly utcai háború a két csoport között, amely meghatározta az erőviszonyokat a térségben az elkövetkezendő majdnem egy évtizedre. IV. Crystal kontra Rosetti Crime Ring Egy befolyással bíró ember elvesztése a legtöbb bűnszervezetet meggyengíti és haraggal tölti el a tagjait, ha az egy külső körülmény miatt következik be. Ez egy olyan történés, amit nem szabad bosszú nélkül hagyni. Az októberi esős napon történő autós merénylet a kiindulópontja a 2010-es évek elejét meghatározó hatalmi harcnak a két organizáció között. Oda-vissza zajlott az adok-kapok, amelynek több áldozata is volt. Ezekben az időkben növekedett jelentős mértékben Anthony Nishiyama és Ethan Koga szerepe és ereje. Ahogy teltek a hónapok kezükhöz egyre több vér tapadt, amit rémálmok sorozata követett éjszakánként főszereplőnk számára. Az összecsapásokra már a rendvédelmi szervek is felfigyeltek és próbáltak véget vetni az egésznek. A fordulópont a háborúban 2012 karácsonyán történt, amikor Philip Rosettit, az olasz-amerikai csoportosulás vezetőjének a hulláját egy sztriptízbár privát szobájában találták meg. Philip nyakán egy mély, vágott seb tátongott. A maffiavezér saját vérében fulladva terült szét a párnázott fotelben, fehér ingjét vörösbe borítva. Egyes források szerint az ifjú, ám ambíciókkal telt Anthony neve köthető a gyilkossághoz, azonban ténylegesen sosem derült ki. Annyi azonban bizonyos, hogy ezzel véget ért a csatározások hosszú, immár három éve tartó sorozata, amelyből az ázsiai csoport került ki győztesen. A konfrontációt lángra gyújtó párosnak elévülhetetlen érdemei voltak az eseménysorozatban, ami által a Crystal annyira megerősödött a városban, hogy a japán-amerikai hangure szervezeteket magába foglaló Nishikaigan Rengo meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. És ha már szereplők, a duó munkájuk elismeréséként megkapták a Vespucci prefekturában korábban Thomas Ogura irányítása alatt álló illegális szerencsejátékbarlangot. Övék lett a teljes felügyeleti és vezetési jog, illetve Ogura korábbi alárendeltjei mind hozzájuk tartoztak. A bevételeket folyamatosan könyvelniük kellett és a profit egy részét sápként Tenma Nishiyama tett el. Amiről a vezér nem tudott az az, hogy két füzet is létezett így kijátszva a fizetési kötelezettségüket magasabb berkekben. Ezáltal a profit jóval nagyobb része szállt a zsebeikbe. Ezekben az időkben került képbe Kaito Izumi is, mint a páros egyik embere, aki aktívan részt vett a számukra kiosztott területen zajló bevételforrások behajtásáért. A szerencsejátékbarlangnak köszönhetően találkoztak Rei Tamashiroval is, aki későbbiekben meghatározó tagja lett annak a négyes fogatnak, amely egyedüli túlélőként maradt fent a 2017-ben kitőrő hatalmi harcoknak. V. Belső hatalmi harcok korszaka A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el. Ezzel a pár mondattal elmondható a teljes emberi történelem és ez nincs másként a 21. Század alvilági életében sem. A rendvédelmi hatóságok 2017-ben folyamatos razziasorozatok és több évnyi nyomozás során a rácsok mögé juttatta a Nishikaigan Rengo teljes felső vezetését és szinte az összes jelentős befolyással bíró tagját. Ezáltal fejét véve a San Andreas államát mérgező kígyónak. Az aranykor megszűnt a kollektíva számára és letaszította őket a merényletekkel tarkított sötét korszakba, ahol mindenki egymásnak fordult az utcákon. A lecsukottak között volt Tenma Nishiyama, a Crystal vezére is, akinek helyére a Nishiyima Crew, vagy másnéven az Abyss és Ronald Fukuoka vezette Jade Tigers nevű bűnbanda is pályázott. A két klikk a végletekig egymásnak feszült az elkövetkezendő négy évben, de ez elmondható az unió alatt lévő összes szervezetről is. Főszereplőnk a konfliktus legelején kialakította a belső körét, amelyet a már korábban négyes fogatként megemlített emberekből tevődött össze. Önös érdekeket követve diplomáciai kapcsolatokat alakított ki és akár mint egy Sengoku korabeli hadvezér irányította a szálakat, mintha csak sógit játszana az ellenfeleivel. A korábban felhalmozott pénzét lefizetésekbe fektette, így tartva a kapcsolatot számos járőrrel a város számos pontján, Hozzájutva számára fontos információkhoz. Raktárakat gyújtott fel, a kikötőkből elcsente az ellenfelei import szállítmányait, amiből finanszírozta a háborút, illetve számos merényletet hajtatott végre előre megfontoltan. A helyzet olyan mértékben elfajult a bűnbandák között, hogy lassan már nem volt miért küzdeniük. Helyüket más szervezetek vették át a városban és magában az államban is. Los Santost vérbe fojtó totális háború végeredménye lett az, hogy a megmaradt csoportosulások a 20’-as években a fennmaradásukért küzdenek.
 13. Így meg határ a csillagos ég barátaim!
×
×
 • Új létrehozása...