Ugrás a tartalomhoz

Toplista

Népszerű tartalom

Tartalmak megjelenítése népszerűség szerint 2022-06-25 óta. Megjelenítési feltétel: Minden területen

 1. Ezekkel a képekkel szeretném határozatlan időre zárni a karaktertörténetem vezetését, és talán egy kis motivációt adni annak a fejlesztőcsapatnak akik a múltban elszántan és magabiztosan adták bele az idejüket abba, hogy minőséget tehessenek le a játékosok elé. Köszönöm mindenkinek akik hozzájárultak ahhoz, hogy minőségi szerepjátékban vehessek részt addig ameddig tartott ez az egész. Amit biztosan kitudok jelenteni az az, hogy bármi is lesz a szerver sorsa, nekem az OctansV volt az utolsó Magyar RP projekt amiben részt vettem, és remélhetőleg a jövőben is részt fogok ha valaha egyszer még feléled ez a projekt. Biztosan lesznek emberek akiket fórum név hiányában nem fogok tudni ide betaggelni de megpróbálok mindenkit megjeleníteni akik hozzájárultak ahhoz, hogy közösen valami emlékezeteset tudjunk alkotni. Szeretném nektek megköszönni a múltbeli közös RP-inket: @[email protected]@snake @[email protected]@Kiki @[email protected]@[email protected]@[email protected]@MariusHaray @Gyagyass @Thomas [email protected]@[email protected] @[email protected]@Paxymk3 @[email protected]@[email protected]@[email protected] @Delux @Ghostface @Füsti @Mitto @Csilla @Leroy @Andypapa (És még sokan mások) Külön szeretném megköszönni @BE9-nek a frakciómmal kapcsolatos kiváló ügyintézéseit amiket volt hogy az éjszaka közepén is elvállalt. Zárható.
  2 pont
 2. Már volt több ilyen ötlet, valami ki lesz rá találva. Addig ha valami szabályba ütközik, értelemszerűen nem a megfelelő módon van használva, jelentsétek a finderen, intézik a moderátorok.
  1 pont
 3. Tudom, hogy korábban én is az UCP-hez kötés ellen nyilatkoztam, ám elkövettem egy olyan hibát, hogy nem számoltam annak a lehetőségével, hogy ha megnyit egy konkurens szerver, abban bizony rejlik egy olyan veszély, hogy az ottani felhasználók is használni fogják, például az alábbi fotón látható szituációval, ami nekem eléggé kellemetlen volt hogy őszinte legyek. Vagy UCP, vagy legyen valami szabályozás / visszaigazolási forma, hogy egy adott RP szálhoz kell OCTANSON, hisz feltehetően ez ellen csak mi akarunk tenni. Nem állítom, hogy ez biztosan így van, de elképzelhető lehet hogy akár odaát is simán tudhatnak erről a jelenségről mégse történt emiatt semmi, hisz ha történt volna akkor már (így másfél hónap távlatából), már nem létezne a jelenség.
  1 pont
 4. Én nem értem, kit zavarnak ezek a fake profilok, amik igazából nem is fake -ek, hanem szimplán valaki(k) fenntart(anak) egy helyet egy képzeletbeli - ha úgy tetszik - harmadik karakterüknek, akivel a Világ bármely pontján (Paleto Bay, Grapeseed, stb) tartózkodhat úgy, hogy közben bár a játékosbázisban nem léteznek, mégis egy olyan különleges, érdekes, és minőségi életet tudnak folytatni, ahogyan azt Ők szeretnék, olyan lehetőségekkel élve, melyekkel a szerver nem tud szolgálni a jelenlegi tudása szerint. Ezzel nem értem, mi a gond. Még ha valami trollkodós szart tennének ki, de nem - minőségi képeket készítenek, és szerintem senkinek sem ártanak azzal, hogyha valaki beszélőviszonyba kerül velük, minőségi, értékes idővel adakoznak cserébe. Nekem is van tapasztalatom egy olyan karakterrel, ami a story szerint Paletóban él, és mondanom se kell szerintem, hogy amit csinál, az lenyűgöző! Ha majd ártanak valakinek, vagy szét trollkodják az Octans Univerzumát, vagy ilyenek, akkor hogyne, tüntessük el őket! De az mitől lesz valakinek illúzió romboló, hogy valaki a menyoon készít képeket, és fullba nyomja az RP -T? Egyem azt az érzékeny kis szíveteket! Meg amúgy is, ameddig a szerver (és azon belül a Finder) minőségét, megítélését felfelé viszik, addig kár lenne szankciókat, meg különféle szabályozásokat bevezetni, mert azokból bizony van bőven! Engem azok a profilok idegesítenek, amelyeken a kamera szembe van fordítva a karakterrel, és telibe van verve az F12 800x600 -as felbontással. Na, azt tényleg szankcionálnám, mert kurvára rombolja az illúziót! Ne legyünk már ennyire ellene mindennek, ami jó! Nevetséges, de komolyan... Ha valaki észérvekkel el tudja magyarázni, miért okoznak problémát a közösségnek az említett profilok, én azt őszintén megköszönném! Az nem elég indok szerintem, hogy "nekem nem tetszenek".
  1 pont
×
×
 • Új létrehozása...