Ugrás a tartalomhoz

kapi

Játékos
  • Hozzászólások

    63
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

  • Nyert napok száma

    8

Posztok, írta kapi

  1. Idézet Benji felhasználótól.

     

    Teljesen tiszta sor amit irtok, viszont olvassatok el a fentebbi hozzaszolasom. Ha ez bekerulne amit ti mondtok, akkor teljesen veletlenszeru lenne, hogy most eppen melyik tipusu jarmu rendszamat kapod, holott ezeket a kamu rendszamokat ugy gyartatod le valakivel IC, es nem egy nagy dolog megszerezni egy ugyanolyan tipusu jarmu rendszamat.

    Viszont mivel nincs es nem is lenne rahatasunk, hogy milyen rendszamot kapunk, teljesen veletlenszeruen dobna, es nagy esellyel egy masik tipusu jarmu rendszamat kapnank, ami oda vezetne, hogy egyaltalan nem lenne tobbet ertelme a kamu rendszamnak, hisz ha megyunk egy kort a varosban, legalabb 4 jarorozo PD/SD autoba futunk bele, ergo azonnal szednenek ki a forgalombol.

    A mondandómat leginkább Martinezznek szántam, mert úgy láttam ő nem teljesen tudja hogyan van ez megoldva a szerveren. A tiédet is elolvastam és azt kell mondjam, hogy egyébként  egyet is értek veled abban a részben hogy ugye most jelenleg nincs rá módotok, hogy ti alakítsátok milyen autóra adja a rendszámot hanem egy teljesen randomizáltat kaptok. Szóval ez a része tiszta sor, és engem nem ér érvágásként ha a rendszer marad úgy ahogy eddig volt, én csak arra értettem hogy a jelenlegi alpr némileg hibás. Viszont annyit még hozzáfűznék, hogy a kamu rendszámot mindenki akkor használja leginkább, ha olyan tevékenységben vagy szituációban vesz részt, amiben el akarja kerülni hogy felismerjék és ne az legyen viszont hogy már egy hétköznapi spontán autókázáshoz is kamu rendszám legyen fent. Amit pedig LACI írt az valóban úgy van, az ALPR már csak közelről mér be.

  2. Jelenleg ha valaki hamis rendszámot használ az beazonosítatlan is fog maradni. Kettő opció van, az első hogy számunkra ismeretlen rendszámot dob fel, tehát alapból nem létezőt, a második pedig ha már létező rendszám kerül felrakásra, de akkor értelemszerűen egy teljesen más játékost fog tulajdonosként megjelölni. Így vagy úgy tehát, de nem tudjuk beazonosítani azt, aki felrakta az autóra, hacsak nem kapjuk el. Rozsda ugye arra írta az ötletet, hogy az ALPR nem működik jól oly szinten, hogy most ha félreállítok egy Reblát kamu rendszámmal, ami tegyük fel egy SG4-re szól más tulajdonossal, attól függetlenül nálunk típus modelként ugyanúgy azt dobja fel hogy Rebla csak a kamu rendszámmal és más tulajdonossal. Viszont ez a rendszer úgy kell hogy működjön hogy a rendszámot olvassa be és annak adatait dobja fel, ergo nekem a jármű típusánál is SG4-et kellene látnom, nem pedig  Reblát. Ennyi benne a hiba igazából.

×
×
  • Új létrehozása...