Ugrás a tartalomhoz

InfantNoirx

Játékos
 • Hozzászólások

  250
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  3

InfantNoirx utoljára Október 29 2021 napon nyert.

InfantNoirx rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

InfantNoirx felhasználóról

 • Születésnap 2005-04-09

Utolsó profil megtekintők

3.964 profil megtekintés

InfantNoirx Eredményei

145

Közösségi hírnév

 1. §1. Magamról Heló, többnyire Stolasként, vagy volt admin nevemen Hellcatként vagyok itt ismert az OctansV szerveren. Veszprémben tanulok jelenleg, tizenhét éves vagyok. Az admint sikeresen elvittem ötösig de ezt leadtam, ezért szeretnék egy új kihívást összehozni magamnak, és mivel jelenleg nincs olyan sok időm hogy a szerveren eltudjak lenni, a fórumon szívesen tevékenykednék mivel ezt általában folyton figyelem. §2. Erősségek, és gyengeségek. Véleményem szerint erősségem a helyesírás illetve jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Terhelhető vagyok, és szerintem jó probléma megoldó készséggel tudnám végezni a feladataimat. Gyengém, hogy a kisebb dolgokon feltudom magamat húzni, de nagyobb dolgokat néha nem veszek túl komolyan. Ami a szívemen az a számon, szóval eléggé szókimondó ember vagyok, és általában kimondom a véleményemet. §3. Miért pont én? Úgy gondolom rendelkezek elég tapasztalattal más GTA 5 Roleplay szerverekről, illetve a már jól ismert MTA platformról is. Több helyen megfordultam már, nem igazán volt még panasz a munkámra. Szerintem gyorsan tudok döntést hozni, illetve nem szándékom minden esetben büntetést osztani, hanem inkább a két fél hibáira próbálok reflektálni. Ezek mellett közvetlen személyiségnek gondolom magam, és így egyszerűen beilleszkedek bármilyen közösségbe.
 2. Fenntartott hsz, akit érdekel a projekt és csatlakozni annak itt hagyok egy dc linket: https://discord.gg/KSPtNFha3M vagy lehet engem (stolas#3097) vagy Ravenort (Ravenor#7049)
 3. cicás yakuza, jó lesz tetszik.
 4. InfantNoirx

  Vadvidékek

  Heló-heló-heló, a téma magáért beszél a játék adott. Akinek lenne kedve nyomni az nyugodtan írjon rám discordon (Stolas#3097) @Daxii @Skyler
×
×
 • Új létrehozása...