Ugrás a tartalomhoz

Iqbaal

Játékos
 • Hozzászólások

  104
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  5

Iqbaal tevékenységei

 1. KARAKTER KINÉZETÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA IRÁNTI KÉRELEM Karakternév: Darrell Wandell Új karakternév: Efraín Zepeda Discord név, azonosító: Iqbaal#2110 Kérelem leadásának indoklása: Új karakter.
 2. Engedjétek meg, hogy egy klasszikust idézzek "30 év óta így van. 30 év óta mindig is így mentem, jövő héten is így fogok menni, és az azutáni hetekben is így fogok menni." Ez igaz a topikunkra is, némi változással. Innentől kezdve @ghostface karakterének fejlődését is nyomon követhetitek nálunk. A harmadik oldalt rövid jellemváltozások, illetve Manny Cereno bemutastásával kezdjük. Manny Cereno Darrell Wandell Enrique Pousa Tyndall Mays
 3. "Uram, én előtte is gazdag voltam."
 4. @AdamB házigazda jóvoltából. @[email protected]@Richá[email protected]@Kristó[email protected] Elég hosszú rp volt, így lehetetlen volt kronológikusan bemutatni az egészet. Nézzétek meg Minoo Frost szemszögéből az estét!
 5. Tök mindegy, hogy melyik a frakcióm. Április óta figyeltem (teszterként segítettem) a szerver elkészülését, ezért is zavar, amit a kamionosok művelnek. Irreális elképzelés, hogy a pd önmagában kezelni tudja a szituációt. Szankció után folytatja ugyanazt.
 6. A tételmondataid alapján megkérdőjelezem, hogy mennyit tudsz a pd tevékenységéről és önmagában a szerveren folytatott leo rp-ről. Szívesen felügyelem a közlekedést, ha rp képes emberekkel tudok intézkedni, akik felfognak bárnit is az egészből. Szívesen küldök neked privátban egy csokrot pár screenshotból, amik megmutatják, hogy a delikvensek nagy része milyen alpári stílust folytat OOC egy igazoltatás, bírság, letartóztatásra reagálva.
 7. Be akartam tetszikelni a komám képeit, de a fórum nem engedi. Fórum és fejlesztők, milyen jogon töritek össze a barátságunkat?
 8. Köszönettel kezdjük a második oldalt azok részére, akik figyelemmel követték az első fázist. A boostokat és reakciókat is köszönjük, sokat jelent a pozitív visszajelzés. A devet inntentől kezdve @Tyreek koma közreműködésével folytatjuk, aki Enrique Pousa névre hallgató karakterét fogja bemutatni a topikban. A második oldalt rövid jellemváltozások, illetve Enrique Pousa bemutatásával kezdjük. Enrique Pousa Tyndall Mays Darrell Wandell
 9. A kontextus értelmezése érdekében tessék csekkolni: Boys in Blue
 10. Egyem a ziveteket! Ment a szív, folytatódik az OctansV playthrough
 11. Nagyon jó. Kolesz hotbox nálam, lehet érdeklődni
×
×
 • Új létrehozása...