Ugrás a tartalomhoz

drjuan

Játékos
 • Hozzászólások

  95
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  3

drjuan utoljára December 5 napon nyert.

drjuan rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

5 követő

Utolsó profil megtekintők

529 profil megtekintés

drjuan Eredményei

235

Közösségi hírnév

 1. Miután Ryan már napok óta hiába hívogatja Otto C.-t, ezért az este folyamán vidékre indul hogy személyesen látogassa meg. A többieknek nem szólt azaggodalmai miatt, nemakarta felizgatni a többieket feleslegesen. Miután megérkezik Otto C. címére konstatálja hogy a régi jó barátja még épségben van. Az éjszakát italozással töltik.
 2. Állati jók ezek a videók, meghozza a kedvemet a játékhoz. Sajnálom hogy a gépem nem bírná.. Sok sikeres bevetést!
 3. Ha valakinek van ideje és türelme rá akkor kereshetne még pár szakállat emellé, én nagyon hiányoltam őket a karakterszerkesztésből.
 4. Nagyon profin összeraktad a karaktered, imádom minden percét amikor az élményképeidet nézem. Ilyen ez a történet:
 5. Utánajárhatnál a dolgoknak mielőtt elkezdesz dolgokat állítani másokról, a szerelőtelep tartotta magát a megbeszélt árakhoz, és a mai napig +-3% különbség van csak. Gondolom te már milliókat sajtoltál volna ki a cp nélküli gymből is, úgy hogy amikor csúcsidőszakban nyitva volt órákon keresztül se érdekelte ez az rp annyira az embereket hogy megérje afkoltatni az ott dolgozó személyzetet.
 6. Szerinted reális hogy egy apró tetoválás $1000-ba kerül, amíg egy teljes karos egyes esetekben $50-be? Az emberek jelenleg inkább nem alakítanak a járművükön mert többe kerül mint amiért megvásárolták maguknak, úgy hogy apró változásokról van csak szó.
 7. Azért láthatsz az emberek egy részénél csúcskategóriás járművet mert le PP-zték az autókereskedésbe, talán páran összefarmolták rá a pénzt. A baj azzal van hogy sokan csak azért járnak fel hogy pénzt szerezzenek maguknak, de arra már nincs kedvük-energiájuk utána hogy elmenjenek közösségbe rpzni.
 8. Köszönöm mindenkinek aki eljött az eventünkre, remélem mindenki jól tudta érezni magát rajta.
 9. Minél színesebb lenne a választási lehetőség, annál boldogabbak lehetnének a játékosok. Én támogatnám hogy bekerüljenek extra lehetőségek a motorválasztékba.
×
×
 • Új létrehozása...