Ugrás a tartalomhoz

drjuan

Játékos
 • Hozzászólások

  95
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  3

drjuan tevékenységei

 1. Miután Ryan már napok óta hiába hívogatja Otto C.-t, ezért az este folyamán vidékre indul hogy személyesen látogassa meg. A többieknek nem szólt azaggodalmai miatt, nemakarta felizgatni a többieket feleslegesen. Miután megérkezik Otto C. címére konstatálja hogy a régi jó barátja még épségben van. Az éjszakát italozással töltik.
 2. Állati jók ezek a videók, meghozza a kedvemet a játékhoz. Sajnálom hogy a gépem nem bírná.. Sok sikeres bevetést!
 3. Ha valakinek van ideje és türelme rá akkor kereshetne még pár szakállat emellé, én nagyon hiányoltam őket a karakterszerkesztésből.
 4. Nagyon profin összeraktad a karaktered, imádom minden percét amikor az élményképeidet nézem. Ilyen ez a történet:
 5. Utánajárhatnál a dolgoknak mielőtt elkezdesz dolgokat állítani másokról, a szerelőtelep tartotta magát a megbeszélt árakhoz, és a mai napig +-3% különbség van csak. Gondolom te már milliókat sajtoltál volna ki a cp nélküli gymből is, úgy hogy amikor csúcsidőszakban nyitva volt órákon keresztül se érdekelte ez az rp annyira az embereket hogy megérje afkoltatni az ott dolgozó személyzetet.
 6. Szerinted reális hogy egy apró tetoválás $1000-ba kerül, amíg egy teljes karos egyes esetekben $50-be? Az emberek jelenleg inkább nem alakítanak a járművükön mert többe kerül mint amiért megvásárolták maguknak, úgy hogy apró változásokról van csak szó.
 7. Azért láthatsz az emberek egy részénél csúcskategóriás járművet mert le PP-zték az autókereskedésbe, talán páran összefarmolták rá a pénzt. A baj azzal van hogy sokan csak azért járnak fel hogy pénzt szerezzenek maguknak, de arra már nincs kedvük-energiájuk utána hogy elmenjenek közösségbe rpzni.
 8. Köszönöm mindenkinek aki eljött az eventünkre, remélem mindenki jól tudta érezni magát rajta.
 9. Minél színesebb lenne a választási lehetőség, annál boldogabbak lehetnének a játékosok. Én támogatnám hogy bekerüljenek extra lehetőségek a motorválasztékba.
 10. Egy idő után ez is monoton és unalmas lenne, a játékosoknak nem horgászniuk kellene hanem közösségbe menni és rpzni.
 11. Továbbra se maradnak a helyükön a járművek.
 12. drjuan

  Időjárás.

  Egyáltalán nem hiányoznak ezek a dolgok a játékból, ahogy az esőzés/havazás sem. Sokkal nagyobb kárt okoznának ezek a dolgok mint előnyt, ha éppen egy rp közepén vagytok jó páran és hirtelen egyik pillanatról a másikra rátok szakad az ég, akkor nem lenne kellemes élmény azonnal járműbe pattani és elmenni a legközelebbi zárt térig hogy véletlen se fázzon meg a karakter.
 13. Ötlet megnevezése: Fórum átláthatósága Discord név, azonosító: felhasználóJuan#2432 Ötlet kifejtése: Fórum legutóbbi hozzászólások megjelenítése. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Ha egy adott legál frakció elkezd elfogadni/elutasítani pályázatokat, vagy jelentkezéseket akkor nagyon hamar elpörgeti a legutóbbi hozzászólásokat. Ugyan így az elfogadott szerkesztési kérelmeknél, vagy az interior igényléseknél. Engem mint felhasználó például nem érdekel az hogy XY karakerszerkesztése elfogadásra került-e végül vagy sem. Jelöljék be az adott felhasználót aki nyitotta a témát, és akkor értesülni fog arról hogy mi lett a témájának a végeredménye. Így megmaradnak a "fontosabb" dolgok az erre kijelölt részen. Csatlomány(ok): -
 14. Semmi szükség nincs rá hogy ingame ilyenek történjenek, és hogy ezt MINDENKINEK látnia keljen.. Akárhány szerveren volt ilyen lehetősége a hasonló frakcióknak, mindig mindenhol kérve lett hogy legyen kikapcsolható mert rendkívül zavaró azoknak akik éppen rpznek.
 15. Az eseményen bárki részt vehet, viszont arra szeretném felhívni mindenki figyelmét hogy a helyszínen ne provokáljon másokat, ne rontsa el a közösségnek szánt eseményt. 18:00 órától, közösen elindulunk Los Santos utcáin szervezett vonulással, a rideba bárki becsatlakozhat aki rendelkezik motorral. Utána az Auto Exotic területén BBQ&Ital fogyasztási lehetőségek lesznek, zenei kíséretben.
 16. Akármennyire is élvezetes lenne egy ilyen, hatalmas tömeg kell hozzá hogy élvezni tudd. Ha lennének fix időpontok hogy a második-harmadik számú karakterrel mikor menj fel hogy együtt játsszatok pár órát a börtön/fegyházon belül akkor adnám a dolgot, persze csak akkor ha mindenki úgy hozna karaktert oda hogy nem akarná már az első este megszurkálni a másikat csak azért mert ő nem fekete.
×
×
 • Új létrehozása...